Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Stovas superinis thumbup.gif ir bendras vaizdas daug grazesnis,nei lentinos...ir mane tas pats klausimas domina,kaip ir rusma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2011 07 17, 08:15)
Nugi kaip kompaktiskai ir kiek daug telpa, koks bendras fainas vaizdas thumbup.gif

Buvau pačiupinėti stovo, tai ne tik, kad stovas - tai meno kūrinys.Sunku net numanyt kokia jo kaina būtų, kad aukšta tai tikrai ph34r.gif
apsingei pasisekė, kad turi tokį nagingą dosnų giminaitį ax.gif

Tai alia susiraičiusi gyvatė laiko gėles-tikrų tikriausia gyvatė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 17 liepos 2011 - 14:14
OGO wub.gif tikrai grazu
Atsakyti
Koks superinis stovas! thumbup.gif Ir kieeek gėlių! bigsmile.gif
Atsakyti
pati neatsidžiaugiu g.gif
ačių dzūke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apsinge: 17 liepos 2011 - 21:59
Eina sau. Kad meno kūrinys, tai tikrai, ir gėlės gražiai atrodo tokiame stove, bet nejauktu būtų tokia gyvatė man namuose. unsure.gif

apsnigę, gal gali dar nufotografuoti kažkaip iš arčiau. Įdomu kaip ten ta gyvatė laiko gėles, nes iš šitų nuotraukų sunku suprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 liepos 2011 - 08:17
QUOTE(Kerpena @ 2011 07 18, 09:16)
Eina sau. Kad meno kūrinys, tai tikrai, ir gėlės gražiai atrodo tokiame stove, bet nejauktu būtų tokia gyvatė man namuose.  unsure.gif

apsnigę, gal gali dar nufotografuoti kažkaip iš arčiau. Įdomu kaip ten ta gyvatė laiko gėles, nes iš šitų nuotraukų sunku suprasti.

Joooo, jos netgi visaskūnas žvynuotas lotuliukas.gif
Kerpena, gi saugo gėles nuo visokių blogiečių biggrin.gif , be to ta galva ne tokia ir pastebima tarp gėlių. Čia tik nuotraukoj tokia didelė ir baisi biggrin.gif

Ji tokia spirale susukta(kaip apie medžio kamieną smauglys būtų apsivynijęs) ir prtvirtinti lankeliai. Dar tos "spiralės" viduje yra keli sutvirtinimai su lankeliais.

Žodžiu modelis labai geras, daryt galima ir paprastai, neimituojant jokio šliaužiko.Žinoma tinkamus matmenis reikėtų pasirinkt.
Atsakyti
Įsižydėjo garbanė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 18 liepos 2011 - 20:29
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 18, 21:28)
Įsižydėjo garbanė

Graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 07 18, 21:28)
Įsižydėjo garbanė

Labai graži wub.gif Manm primena mano mylimukės "Nežnoje prikosnovenije" žiedelius thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. Kaip jūsų gėliukai? Pas mane kaip ir baigiasi žiedai g.gif Bet rudeniop turėtų antra žydėjimo banga būti ax.gif Bet taip norisi žiedelių namie... Gerai, kad orchidėjos žydi
Atsakyti