Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(ausrazs @ 2011 04 30, 08:31)
Citramonas nuo rimto kenkėjų, pvz. skydamarių, nepadės, nebent nuo muselių sciaridų.  Nepadės ir tuomet, kad augalai serga ligomis. Bet lapai riestis gali ir visai dėl kitokių priežasčių, nebūtinai dėl ligos ar kenkėjų.

Kad ne skydamaris tai tikrai - šitą bjaurybę pažįstu schmoll.gif O kokios gali būti tos kitos priežastys?
Atsakyti
Vat štai mano gėlytė, kokia simpatukė ji man, nors ir visiškai paprastutė, sužavėjo jos dydis mane 4u.gif
sakykit ar čia ji tokia mini ar užaugs didesnė ji g.gif
user posted image

Atsakyti
Kkunigunda, tikrai labai simpatiškas gėliukas wub.gif Sprendžiant pagal subrendusių lapelių dydį, gali būti mini arba pusiau mini. Tačiau nepaisant tam tikrų auginimo taisyklių, mini gali užaugti iki standarto dydžio. Jeigu norite mažytės, substratas turi būti nelabai maistingas, vazonėlis mažas, tręšti labai po nedaug.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 05 01, 21:02)
Kkunigunda, tikrai labai simpatiškas gėliukas wub.gif  Sprendžiant pagal subrendusių lapelių dydį, gali būti mini arba pusiau mini. Tačiau nepaisant tam tikrų auginimo taisyklių, mini gali užaugti iki standarto dydžio. Jeigu norite mažytės, substratas turi būti nelabai maistingas, vazonėlis mažas, tręšti labai po nedaug.

ačiū 4u.gif
ir dėkoju už patarimus mirksiukas.gif nebūčiau pagalvojusi, kad taip galima išlaikyti mini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 01, 18:32)
Vat štai mano gėlytė, kokia simpatukė ji man, nors ir visiškai paprastutė, sužavėjo jos dydis mane 4u.gif
sakykit ar čia ji tokia mini ar užaugs didesnė ji g.gif

Kokie žiedai! bigsmile.gif thumbup.gif
Nebespėju čia užlėkti, tai šiandien bent visų grožius pasižiūrėjau. bigsmile.gif Taip gražiai pas visas žydi. Manoji pramoninė Ballerina's Fully jau po truputį skleidžiasi. Greit ir aš džiaugsiuosi žiedais. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 01, 20:08)
nebūčiau pagalvojusi, kad taip galima išlaikyti mini 4u.gif

Kai kurios mini veislės ir savaime "išlaiko formatą", be augintojo pastangų. Kitos labiau reaguoja į auginimo sąlygas.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2011 05 01, 21:08)
Kokie žiedai! bigsmile.gif  thumbup.gif
Nebespėju čia užlėkti, tai šiandien bent visų grožius pasižiūrėjau.  bigsmile.gif  Taip gražiai pas visas žydi. Manoji pramoninė Ballerina's Fully jau po truputį skleidžiasi. Greit ir aš džiaugsiuosi žiedais.  tongue.gif

ačiū 4u.gif lauksim pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2011 04 30, 11:22)
Kad ne skydamaris tai tikrai - šitą bjaurybę pažįstu  schmoll.gif O kokios gali būti tos kitos priežastys?

Tai tikriausiai žinote, kad šakninis skydamaris nuo to, kuris gyvena skrotelės viršuje, skiriasi. Kitos priežastys - per daug šviesos, per sausas oras, tam tikrų maisto medžiagų trūkumas ar perteklius. Tačiau tai tik samprotavimai, aš net nemačiau, kaip atrodo jūsų augalo besiriečiantys lapai
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 05 01, 22:23)
Kai kurios mini veislės ir savaime "išlaiko formatą", be augintojo pastangų. Kitos labiau reaguoja į auginimo sąlygas.

tai vat, kai nežinai daug ko galima pasirodo ir nupenėti doh.gif biggrin.gif

o čia gal manoji gali turėti ir pavadinimą g.gif užrašyta berods nieko nebuvo, tai gal ir bevardė biggrin.gif
o sakykit, mama irgi turėjo čia keli metai atgal tai nežydėjo doh.gif supyko ir išmetė rolleyes.gif čia gal kas nors irgi lemia tą jų žydėjimą 4u.gif
Atsakyti
niekaip nebeišlaukiu, viena prabangi karalienė žydėt pradeda. Skleidžias oriai, iš lėto. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 01, 23:04)
niekaip nebeišlaukiu, viena prabangi karalienė žydėt pradeda. Skleidžias oriai, iš lėto.  rolleyes.gif 
user posted image

oi gražumėlis, vat tokie žiedeliai man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 05 01, 20:39)
Tai tikriausiai žinote, kad šakninis skydamaris nuo to, kuris gyvena skrotelės viršuje, skiriasi. Kitos priežastys - per daug šviesos, per sausas oras, tam tikrų maisto medžiagų trūkumas ar perteklius. Tačiau tai tik samprotavimai, aš net nemačiau, kaip atrodo jūsų augalo besiriečiantys lapai

Atrodo taip cry.gif
http://public.fotki....ntys-lapai.html
http://public.fotki....i-gl.html#media
Atsakyti