Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 04 27, 21:09)
Savo archyvinėse nuotraukose įamžinau vieną žiedkotį,ant kurių suskaičiuodavau nuo 9 iki 14 pumpurų  wub.gif

Ohoooo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 04 27, 21:09)
Savo archyvinėse nuotraukose įamžinau vieną žiedkotį,ant kurių suskaičiuodavau nuo 9 iki 14 pumpurų  wub.gif

Visa puokštė ant vieno kotelio - įspūdinga bigsmile.gif
Atsakyti
Mano ilgai laukti pirmi žiedai wub.gif
Strelec Elit
user posted image
Atsakyti
nojura, labai žavingi komsiniai žiedukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausimuka 4u.gif pries kelius menesius pasodinau du sanpayliju lapukus. Dabar jie jau isleido vaikucius, kuriu lapeliai yra mazdaug arbatinio saukstuko dydzio. Ar jau reikia jau isskirti ar dar paauginti? blush2.gif
Atsakyti
Aš tai gerokai mažesnius išskirstau.
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2011 04 28, 15:22)
Sveikos,

turiu klausimuka  4u.gif  pries kelius menesius pasodinau du sanpayliju lapukus. Dabar jie jau isleido vaikucius, kuriu lapeliai yra mazdaug arbatinio saukstuko dydzio. Ar jau reikia jau isskirti ar dar paauginti? blush2.gif

Atskirti, kai būna bent dvi poros lapelių 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mano gelytes senesni lapai per ziema isbluko demem. Neapsisprendziu ka daryt, ar palikt kaip yra, ar nupjaustyt, kad liktu tik grazus zaliasis viduriukas. Pumpureliai jau skleidziasi, gal tie lapukai tik veltui alina gelyte? g.gif
Atsakyti
Tai galima atnaujint augaliuką.
Atsakyti
risa, dėmėti, išblukę lapai augalo nealina, tik išvaizda nelabai estetiška. Jeigu norite geresnės augalo išvaizdos, galima tuos lapus pašalinti.
Atsakyti
4u.gif Aciu. Tokiu atveju paliksiu. Kupstelis nemazas, apvalus, gaila genet. Kita ziema saugosiu nuo salto vandens ir oro.
Atsakyti
Sveikos, žiūriu išsižiojusi ir negaliu atsidžiaugti jūsų gėlyčių grožiu 4u.gif visų gėlytės nuostabios, mielos 4u.gif
tikiuosi priimsit mane į savo kompaniją 4u.gif žaviuosi šiomis gėlytėmis jau senai, dar vaikystėje turėjau šitų gėlyčių kolekciją, kurią perleidau savo mamai 4u.gif tačiau turėjau tas paprastučiais žiedeliais 4u.gif šiandiena užėjau į gėlių parduotuvę ir sužavėjo mane, tokios gražutės, mažutės padėtos, tai nesusilaikiau ir nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 28 balandžio 2011 - 21:35