Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(ela33 @ 2011 04 28, 19:39)
Sveikos,pagaliau namuciuose,musu HCG-50,2,buvo isodintas tik vienas embrioniukas 7 lasteliu.Bijau dziaugtis,nors gyd.Treijsas ske,skaiciukai geri, pozdrovlaju.Nepykit,bet dabar parsiradau  wub.gif

kaip fainai!!! sveikinam sveikinam!! clap.gif grazus skaiciukas, ypac vienam... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 05:11)
Aciu!  4u.gif
Aciu!  wub.gif Butinai pasiseks! Mums pasiseke po 9-iu laukimo metu!  nestuke.gif

Nerealu! Ir kaip netikėsi stebuklais, kai tokie dalykai vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 20:24)
Taip noretusi kiekviena is musu kuo greiciau cia sveikinti! Kasdien meldziuos uz Jus, mergytes!  wub.gif

Ačiū Tau, mergyt wub.gif wub.gif . Gal Tavo nuoširdžios maldelės padės ir mums sulaukt savo stebukliukų bigsmile.gif . Kaip aš norėčiau turėti tokį tikėjimą, kaip pas Tave, bet praradau, kai likimas vis kartas nuo karto atiminėjo iš mano gyvenimo man brangiausius žmones. Tada buvau jauna ir garsiai sakiau, kad nėraa Dievo, kai jis iš gyvenimo pasiima labai gerus žmones...nors, kai pagalvoju, gal jiems taip geriau... Nekreipkit bendrai dėmesio, čia kažkas išplaukia iš širdies gilumos doh.gif . O juk rašiau su ta intencija, kad pasveikinti dar vieną nėštukę thumbup.gif nestuke.gif . Ela33, mieloji, sveikinimai didžiuliausi biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(selione @ 2011 04 28, 19:55)
Gal pasikeis nuomonė blush2.gif  pasiryšiu vel IVF.
Impulsyvi esu, tad visko galima tiketis  rolleyes.gif, bet kolkas gal ne.

Ruošiamės, mieloji, ruošiamės biggrin.gif . 4u.gif

egk, mergyte, už tave jau skauda galvelę, neapvilk mūsų mieloji biggrin.gif . O gal mes kaip kūmai visai ir tiksime bigsmile.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 28 balandžio 2011 - 20:55
QUOTE(ela33 @ 2011 04 28, 20:39)
Sveikos,pagaliau namuciuose,musu HCG-50,2,buvo isodintas tik vienas embrioniukas 7 lasteliu.Bijau dziaugtis,nors gyd.Treijsas ske,skaiciukai geri, pozdrovlaju.Nepykit,bet dabar parsiradau  wub.gif

Sveikinu nauja nestuke.gif ! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2011 04 28, 21:35)
As zinok Dominyyka irgi bijau nerealiai blush2.gif  ,bandau vyti negeras mintis,bet kazkaip tik trumpam pavyksta.Audziu minti gal pirmad.nedarysiu dar tyrimo,aisku jei MM nepasirodys,dar palauksiu kokia ddienele-kazkaip baisu blush2.gif

As antradieni, tik nezinau kokiu laiku pabegsiu is darbu, nes pavaziuot reikia, tai gali but, kad ne ryte, o veliau, nors noretusi ryte, kad apie pietus zinot. Tik jei blogi skaiciukai, kaip toliau dirbt unsure.gif
Pilvas plysta,tempia zemyn tarsi. Vel kefyras+selenos ir dar kiviu privalgiau, nors nesu pilna, bet kazkaip labai tempia. Ir i miega po darbo ziauriai traukia. Viska nurasau tokiom vaistu dozem, arkliskos gi.
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 18:12)
O gal pvz.: galetum man i tel. parasyt, kad musu nekankintum..  blush2.gif O as jau cia paskelbsiu geraja naujiena?

Gerai 4u.gif Va tuojau pat įsivesiu tavo telefono nr, tada nereiks mergaitėm taip ilgai laukti thumbup.gif

QUOTE(selione @ 2011 04 28, 20:23)
Siandien nustebino Baiba, paskambino, paklause kaip laukausi po nepavykusio.... nes Lietuvoje apziura buvo, as tik skambinau Baibai ir Trejs, nebevaziavau po rezultatu.

Su dėmesiu tai pas juos thumbup.gif
Man kai gruodžio 31 d. įsodino vienintelį likusį embrionuką, labai stengiausi, bet žinoma jis matė kad aš jau beveik verkiu. Tai paskui kai jau važiavome namo gyd paskambino "xotel ubieditsa čto vsio v poriadke" pasveikino "c nastupajuščim". Irgi buvau labai maloniai nustebinta, tada aišku dar kartą apsiverkiau, bet taip šilta priminti, kad ir lėliuko neliko 4u.gif

QUOTE(ela33 @ 2011 04 28, 20:39)

Ką aš sakiau apie vieną embrionuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ar buvo kas manim netikėjo? Prisipažinkit ax.gif
Labai sveikinu naują mamytę 4u.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 21:49)
Ačiū Tau, mergyt Gal Tavo nuoširdžios maldelės padės ir mums sulaukt savo stebukliukų bigsmile.gif . Kaip aš norėčiau turėti tokį tikėjimą, kaip pas Tave, bet praradau, kai likimas vis kartas nuo karto atiminėjo iš mano gyvenimo man brangiausius žmones. Tada buvau jauna ir garsiai sakiau, kad nėraa Dievo, kai jis iš gyvenimo pasiima labai gerus žmones...nors, kai pagalvoju, gal jiems taip geriau... Nekreipkit bendrai dėmesio, čia kažkas išplaukia iš širdies gilumos doh.gif . O juk rašiau su ta intencija, kad pasveikinti dar vieną nėštukę thumbup.gif  nestuke.gif .

egk, mergyte, už tave jau skauda galvelę, neapvilk mūsų mieloji biggrin.gif . O gal mes kaip kūmai visai ir tiksime bigsmile.gif  4u.gif .

*Pas mane irgi buvo labai labai skaudžios dvi netektys. O aš padariau išvadą tokią, kad D gal pasiimdamas anksčiau apsaugo nuo kažko labai baisaus tą žmogų g.gif
*Žinoma kad tiksit, svarbiausia kad būtų ką krikštyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 28, 21:18)
Gerai 4u.gif Va tuojau pat įsivesiu tavo telefono nr, tada nereiks mergaitėm taip ilgai laukti thumbup.gif

Ačiū Dievui biggrin.gif . Nereiks iki nakties laukti rezultatų bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 22:55)
Ačiū Dievui biggrin.gif . Nereiks iki nakties laukti rezultatų bigsmile.gif .

Nereiks ax.gif Jau įsivedžiau Adrijos telefoniuką. Tik vistiek nelaukit kokią pav 12. Esu pas juos darius, bet nebepamenu per kiek laiko padaro. Bet kol nuvažiuosiu, nepriduosiu iš pat ryto.
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 04 28, 09:39)
Sveikos,pagaliau namuciuose,musu HCG-50,2

Juhuuuuu!!!! Laukem laukem ir sulaukem... Sveikinimai 4u.gif 4u.gif

Egk - sergu labai uz tave 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 28, 21:18)
Man kai gruodžio 31 d. įsodino vienintelį likusį embrionuką, labai stengiausi, bet žinoma jis matė kad aš jau beveik verkiu. Tai paskui kai jau važiavome namo gyd paskambino "xotel ubieditsa čto vsio v poriadke" pasveikino "c nastupajuščim". Irgi buvau labai maloniai nustebinta, tada aišku dar kartą apsiverkiau, bet taip šilta priminti, kad ir lėliuko neliko 4u.gif

Man atrodo,kad Treijs'as su Baiba dirba ne kaip darba,o sudeda visa sirdi,lyg savo dukrom darytu... ir domisi,skambina,sveikina ar guodzia... pergyvena del kiekvienos... tokie ir turetu buti visi gydytojai - is pasaukimo,lyg sau darytu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif jau laikau kumstukus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ela33, sveikinu 4u.gif wub.gif

Mergaites, kurios laukiate rezultatu, nuosirdziai jus palaikau ir labai tikiuosi, kad atsakymai bus teigiami wub.gif

Susizavejau jusu pasakojimais apie gydytoja...kaip miela, kad taip rupinasi wub.gif

Grazios dienos ir laukiame rezultatu 4u.gif
Atsakyti