QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 18:12)
O gal pvz.: galetum man i tel. parasyt, kad musu nekankintum..

O as jau cia paskelbsiu geraja naujiena?
Gerai

Va tuojau pat įsivesiu tavo telefono nr, tada nereiks mergaitėm taip ilgai laukti
QUOTE(selione @ 2011 04 28, 20:23)
Siandien nustebino Baiba, paskambino, paklause kaip laukausi po nepavykusio.... nes Lietuvoje apziura buvo, as tik skambinau Baibai ir Trejs, nebevaziavau po rezultatu.
Su dėmesiu tai pas juos
Man kai gruodžio 31 d. įsodino vienintelį likusį embrionuką, labai stengiausi, bet žinoma jis matė kad aš jau beveik verkiu. Tai paskui kai jau važiavome namo gyd paskambino "xotel ubieditsa čto vsio v poriadke" pasveikino "c nastupajuščim". Irgi buvau labai maloniai nustebinta, tada aišku dar kartą apsiverkiau, bet taip šilta priminti, kad ir lėliuko neliko
QUOTE(ela33 @ 2011 04 28, 20:39)
Sveikos,pagaliau namuciuose,musu HCG-50,2,buvo isodintas tik vienas embrioniukas 7 lasteliu.Bijau dziaugtis,nors gyd.Treijsas ske,skaiciukai geri, pozdrovlaju.Nepykit,bet dabar parsiradau
Ką aš sakiau apie vieną embrionuką

Ar buvo kas manim netikėjo? Prisipažinkit
Labai sveikinu naują mamytę
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 21:49)
Ačiū Tau, mergyt Gal Tavo nuoširdžios maldelės padės ir mums sulaukt savo stebukliukų

. Kaip aš norėčiau turėti tokį tikėjimą, kaip pas Tave, bet praradau, kai likimas vis kartas nuo karto atiminėjo iš mano gyvenimo man brangiausius žmones. Tada buvau jauna ir garsiai sakiau, kad nėraa Dievo, kai jis iš gyvenimo pasiima labai gerus žmones...nors, kai pagalvoju, gal jiems taip geriau... Nekreipkit bendrai dėmesio, čia kažkas išplaukia iš širdies gilumos

. O juk rašiau su ta intencija, kad pasveikinti dar vieną nėštukę

.
egk, mergyte, už tave jau skauda galvelę, neapvilk mūsų mieloji

. O gal mes kaip kūmai visai ir tiksime

.
*Pas mane irgi buvo labai labai skaudžios dvi netektys. O aš padariau išvadą tokią, kad D gal pasiimdamas anksčiau apsaugo nuo kažko labai baisaus tą žmogų
*Žinoma kad tiksit, svarbiausia kad būtų ką krikštyti