Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 29, 12:56)
Neraso man nieko egk sms.. Laukiam toliau. Tikriausiai, veliau kraujuka pridave, o broliai latviai, tai tokie ne patys skubiausi  mirksiukas.gif

Laikom kumstukus toliau!!!  thumbup.gif

Uz didelius skaiciukus galima ir iki vakaro kumstelius palaikyti wub.gif
Oi laukiam,laukiam.....
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(sonny27 @ 2011 04 29, 14:02)
Uz didelius skaiciukus galima ir iki vakaro  kumstelius palaikyti wub.gif
Oi laukiam,laukiam.....

Pritariu, laukiam laukiam ilgai kad tik galetumem susukti - valio valio valio 4u.gif
Atsakyti
Liudna pranesinet liudnas zinias verysad.gif verysad.gif verysad.gif Egk hcg 8,2. Jau pasieme blokuojancius! Musis pralaimetas, bet kova dar tikrai nebaigta!
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 29, 15:35)
Liudna pranesinet liudnas zinias  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Egk hcg 8,2. Jau pasieme blokuojancius! Musis pralaimetas, bet kova dar tikrai nebaigta!

Vajei vajei, uzjauciu Egk, ziauriai liudna, o taip tikejausi.....Stiprybes jums abiems.
Ir vel statistika krenta i 50proc., ane sonny27?
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 29, 16:35)
Liudna pranesinet liudnas zinias  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Egk hcg 8,2. Jau pasieme blokuojancius! Musis pralaimetas, bet kova dar tikrai nebaigta!

verysad.gif o aš taip tikėjausi.

Egk, stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti

cray.gif Kaip gailaaaa... verysad.gif Stiprybes egk Linkiu greit atsitiesti ir vel stoti i musi uz savo svajone console.gif
Atsakyti
Na sito tai tikrai nesitikejau.... verysad.gif Buvau visai rami belaukiant jos rezultatu nes buvau tikra kad jai pavyks,taip to norejau....Laikykis,labai gaila,bet kartu ir sveikinu kad jau pasiemete blokuojancius naujo starto pradziai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2011 04 29, 14:38)
Ir vel statistika krenta i 50proc., ane sonny27?

Yaip tu teisi sekmes procentas 50%
Atsakyti
Vaje kaip liudna sad.gif sad.gif sad.gif
Kodel na kodel ?????
doh.gif
Labai uzjauciu....taip skaudu sad.gif
Atsakyti
Liudna pranesinet liudnas zinias  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Egk hcg 8,2.

verysad.gif , reiskiasi ir vel jai kibo mazylis, bet neuzsikabino... jetau kaip jai sunku, kaip uzjauciu, vargšiuke cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 29, 15:35)

egk, laikykis mieloji. verysad.gif O taip tikėjausi gerų skaičiukų.
Atsakyti
Stiprybės Egk Tik nenuleiskite labai žemai nosyčių ir nepraraskite ūpo. Vis tiek vieną dieną visoms mums bus atlyginta už mūsų ašaras, sudaužytas viltis ir laukimą.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 04 29, 08:20)
Stiprybės Egk Tik nenuleiskite labai žemai nosyčių ir nepraraskite ūpo. Vis tiek vieną dieną visoms mums bus atlyginta už mūsų ašaras, sudaužytas viltis ir laukimą.

Tikrai bus! Negali buti kitaip! wub.gif
Atsakyti