Labas rytas mergaites
,stoju i egk palaikimo komanda,sekmes ir diiiiiideliu skaiciuku,mazule
Ela33 sveikinimai didziausi
Aisku, trapu viskas be galo, bet kaip asitikrinsi skaiciukus ir pamatysi kaip jie auga, atsiras daugiau atsipalaidavimo ir galesi dziaugtis savo laime
Egk, nu laukiam dabar is Adrijos ziniu apie tavo maziuka
As tai tikiu, kad jis ten gyvena ir mes apie siandien suzinosim
Sonny27 kantrybe tu
Laukiam toliau ir tavo geru naujienu
Egk, nu laukiam dabar is Adrijos ziniu apie tavo maziuka
Sonny27 kantrybe tu
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 29, 06:55
[
[
Cia ne kantrybe,o baime
[quote=sonny27,2011 04 29, 08:59]
<!--QuoteBegin-Beta1+2011 04 29, 06:55
[b--><div class='quotetop'>QUOTE(Beta1 @ 2011 04 29, 06:55
[
</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Sonny27[/b] kantrybe tu
Laukiam toliau ir tavo geru naujienu 
[/quote]
Cia ne kantrybe,o baime
Bijau nerealiai,kiek pirma karta buvau rami ir isitikinus laiminga pabaiga tiek dabar bijau,ale jau bus kaip turi buti ir nieko nepakeisi 
[/quote]
Tik as is tos baimes griudama begciau kraujo nuleist
O tu, matai, kantriai lauki sau
Medalis tau uz tai
<!--QuoteBegin-Beta1+2011 04 29, 06:55
[b--><div class='quotetop'>QUOTE(Beta1 @ 2011 04 29, 06:55
[
[/quote]
Cia ne kantrybe,o baime
[/quote]
Tik as is tos baimes griudama begciau kraujo nuleist
Egk, geros keliones, graziu skaiciuku! Lauksiu zinutes ir pranesiu mergaitems!
Oi, mazute, nebebijok! Negalima nervintis, nes kleckiukai supyks!
Zinau, kad man lengva kalbeti, bet, mergaites, reikia nurimti! Viskas bus gerai!
Aciu..
Mieloji, Tavo sirdele gera ir iskaudinta, suprantu Tave. As ne visada buvau tikinti, na tikejau, bet taip labai pavirsutiniskai ir tik mano nevaisingumas atvede mane pas Dieva ir is esmes pakeite mano gyvenima. Kol kas dar tik mokausi sekti Jezumi, dar ne viska zinau, bet stengiuosi juo pasitiketi ir jis pats veda mane.. Pas tuos zmones, kuriuos turiu sutikti gyvenime, i tas vietas, kuriose turiu pabuvoti.. Tai nera greitas kelias, bet ejimas mazais mazais zingsneliais. Labai tikiuosi, kad ir Tu kazkada ji atrasi. Apkabinu Tave!
Siandien tuokiasi princas Viljama ir Kate! Laimes jiems!
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 28, 10:28)
Oi, mazute, nebebijok! Negalima nervintis, nes kleckiukai supyks!
QUOTE(sonny27 @ 2011 04 28, 10:35)
As zinok Dominyyka irgi bijau nerealiai
,bandau vyti negeras mintis,bet kazkaip tik trumpam pavyksta.Audziu minti gal pirmad.nedarysiu dar tyrimo,aisku jei MM nepasirodys,dar palauksiu kokia ddienele-kazkaip baisu 
Zinau, kad man lengva kalbeti, bet, mergaites, reikia nurimti! Viskas bus gerai!
QUOTE(Tanga @ 2011 04 28, 10:38)
Kaip smagu sugrįžus po trumpo laiko rasti čia tiek laimingų mergyčių. Sveikinimai naujai iškeptoms
Labai už jus džiaugiuosi.
Aciu..
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 10:49)
Ačiū Tau, mergyt
. Gal Tavo nuoširdžios maldelės padės ir mums sulaukt savo stebukliukų
. Kaip aš norėčiau turėti tokį tikėjimą, kaip pas Tave, bet praradau, kai likimas vis kartas nuo karto atiminėjo iš mano gyvenimo man brangiausius žmones. Tada buvau jauna ir garsiai sakiau, kad nėraa Dievo, kai jis iš gyvenimo pasiima labai gerus žmones...nors, kai pagalvoju, gal jiems taip geriau... Nekreipkit bendrai dėmesio, čia kažkas išplaukia iš širdies gilumos
.
Mieloji, Tavo sirdele gera ir iskaudinta, suprantu Tave. As ne visada buvau tikinti, na tikejau, bet taip labai pavirsutiniskai ir tik mano nevaisingumas atvede mane pas Dieva ir is esmes pakeite mano gyvenima. Kol kas dar tik mokausi sekti Jezumi, dar ne viska zinau, bet stengiuosi juo pasitiketi ir jis pats veda mane.. Pas tuos zmones, kuriuos turiu sutikti gyvenime, i tas vietas, kuriose turiu pabuvoti.. Tai nera greitas kelias, bet ejimas mazais mazais zingsneliais. Labai tikiuosi, kad ir Tu kazkada ji atrasi. Apkabinu Tave!
Siandien tuokiasi princas Viljama ir Kate! Laimes jiems!
Sonny, suprantu tave
pirma karta ir as nebijojau ir buvau tikra, kad pavyks, bet..... O dabar ziauriai bijau
bet nuo to nepabegsim, darysiu antradieni. O stresuot as turbut daugiausiai stresuota
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 29, 09:36)
ir mes prie to pacio....
QUOTE(Lalabamba @ 2011 04 29, 12:09)
ir mes prie to pacio....
Mergaites, noriu kazkuriai padekot uz recepta "kefyras +selenos" ... vakar nusprendziau pasidaryti iskrovos diena, o siandien "kraunuosi"

Geras receptas
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 29, 10:21)
Na jus cia taip skaniai kalbat,tuoj ir as susigundysiu
QUOTE(sonny27 @ 2011 04 29, 12:33)
Man tai tikrai skanu. Kasdien dabar gersiu
Atejau isijungti i EGK palaikymo komanda!!!!
Kuo didesniu skaiciuku!!!
Neraso man nieko egk sms.. Laukiam toliau. Tikriausiai, veliau kraujuka pridave, o broliai latviai, tai tokie ne patys skubiausi
Laikom kumstukus toliau!!!
Laikom kumstukus toliau!!!