Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(egk @ 2011 05 03, 14:57)
O tau jau gerai? Jau lengva planuoti?

Gerai nėra, bet bent kiek geriau, nors būna oi doh.gif visokių minučių. Dėl planavimo, tai pirma su Treijsu reikia susitikti, aptarti. Gal ir būtų nieko jau planuoti, bet va tas maudimas ir tepimas neleidžia ramiai gyventi.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 05 03, 15:15)
Tik liepą jie atostogaus. Su gyd puikiausiai susikalbėsi angliškai, tik seselės nelabai kalba angliškai.
Kokios pas jus problemytės?

ogo, visi gydytojai vienu metu atostogaus?? as kazkaip optimistiskai buvau nusiteikusi kad man liepa bus IVF g.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 05 03, 15:23)
As kartosiu ryt,bet taip neramu vel,kaip pirma kart,vakar dariau testa,pagaliau pamaciau ta issvajota juostele  smile.gif Mergaites,kurioms pavyko,parasykit kaip jauciates,nes man nuolat maudzia pilva,kartais net nemaloniai.Kaip skaiciuojasi nestumo sav.,nuo isodinimo dienos,ar kitaip?  4u.gif

As tai zinokit jau rytoj masciau kr.nuleisti,nes pagalvojau kad kas dvi dienas turi dvigubintis,tai galvoju pasiziureciau kaip ten kas ax.gif Bet ziuriu jus visos kazkur po 6d.kartojat nai tada gal ir man dar anksti,ale bijau ziauriai,kad tik viskas gerai butu.Pilvuka tai zinok ir man pamaudzia bet ne apacia bet daugaiu i sonus.Ispradziu buvau rami galvoju na juk kad ir mazi musu vaikeliai bet vistiek pasikeitimai pilvuke juk vyksta,paglostau pagulineju(pamaudzia nezymiai ir tik kartais),o dabar kaip durne internete,beieskodama ar galima zalia arbata gerti,prisiskaiciau visokiu baisybiu apie tuos skausmus doh.gif .Isvada nieko apart musu forumo neskaitysiu ir nekisiu nosi kur nereikia ax.gif Mergaites o jums ,jei per stimuliacija buvo padidejas pilvas,atsistate.Nes as tai zinokit kazkaip prisigalvoju visokiu nesamoniu gal sakau kokia hiperstimuliacija velyva,na bet seip juk viskas gerai tai ko tas pilvas negryzta i savo vieta g.gif
Kiek teko skaityti nestumas skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos,na manau ir musu atveju taspats(bet gal ir klystu blush2.gif )
**Paliulaite sveika prisijungus,tikiuosi priimsit "vaisinga" sprendima,sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 03 gegužės 2011 - 16:59
QUOTE(sanzile @ 2011 05 03, 14:53)
O gal galit pasakyti kiek paauga HCG skaiciukai per diena ar dvi?

Pradzioj skaiciukai turi dvigubeti kas 2 dienas,o nuo 1200 jau leciau,kas 3-4d.dvigubeja 4u.gif
Atsakyti
As ryt kr.kartosiu del sv.ramybes,buciau ir anksciau pakartojus,bet i darba nuo ryto reikejo,nebuvo kada smile.gif As ir kaip is medzio iskritus,nebezinau ka gert,ka valgyt ,kaip algtis,su vyru nedraugauju nuo isodinimo,visko saugaus blush-anim-cl.gif ,ar taip normalu?O skaitau vieninteli si skyreli.Galvoju pagert zuvu tauku kapsules ir folio rugsti tesiu.Pilvas irgi visaip maudzia ir apacia ir sonus,ir nugara paskauda.
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 05 03, 16:08)
As ryt kr.kartosiu del sv.ramybes,buciau ir anksciau pakartojus,bet i darba nuo ryto reikejo,nebuvo kada  smile.gif  As ir kaip is medzio iskritus,nebezinau ka gert,ka valgyt ,kaip algtis,su vyru nedraugauju nuo isodinimo,visko saugaus  blush-anim-cl.gif ,ar taip normalu?O skaitau vieninteli si skyreli.Galvoju pagert zuvu tauku kapsules ir folio rugsti tesiu.Pilvas irgi visaip maudzia ir apacia ir sonus,ir nugara paskauda.

As tai zinok irgi vaikstau kaip kiausinis renku visokia info.ka valgyt,ka gert g.gif Juk dabar ( ir jei neklysti iki 8sav.)labai svarbus dalykai vyksta musu vaikeliu gyvenime.Kava nustojau gerti nuo isodinimo,o va zalia arbata geriu kiekv diena po kelis kartus,bet nezinau ar gerai,gal kokia raudona geriau g.gif .Su vyru tai as jau nedraugauju atrodo visa amzinybe lotuliukas.gif o ir toliau kaip bus nezinau(jis pas mane atvaziuos tik birzelio viduri verysad.gif ),bet sake galiu laukti kiek reikia kad tik vaikuciams(juk tikiuosi kad jie abu pasiliko)viskas butu gerai blush2.gif Ai tiesa siand.nusipirkau vitaminus niescioms Vitabiotics firmos "pregnacare plius omega-3",o iki siol geriau folio rugsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 03 gegužės 2011 - 17:25
As kavos neatsisakau,geriu po viena puodeli i diena,svarbu ne kibirais gert smile.gif Vakar klausiau pas artima giminaite,turi du vaikus,apie maista gerimus,padariau isvada viska galima su saiku.Aisku vaistu ir alkoholio ne.Jei viskas gerai,taip ir darysiu smile.gif Skaiciau,kad zalios arbatos irgi daug nereiketu gert,turi daug kofeino mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 05 03, 18:49)
As kavos neatsisakau,geriu po viena puodeli i diena,svarbu ne kibirais gert  smile.gif  Vakar klausiau pas artima giminaite,turi du vaikus,apie maista gerimus,padariau isvada viska galima su saiku.Aisku vaistu ir alkoholio ne.Jei viskas gerai,taip ir darysiu  smile.gif  Skaiciau,kad zalios arbatos irgi daug nereiketu gert,turi daug kofeino  mastau.gif

Tikrai geriau visko,bet su saiku. Zalioj arbatoj tikrai daug kofeino. Na,bet pora puodeliu nestiprios arbatos ar kavos,tai nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man didziausia problema yra suderinti darba su isvykimais i LV, juk visai dienai reikia atsiprasyti.. Kaip jus darote? kada geriau eiti atostogu?gal po isodinimo, kad ramiai pabuti? ar galima biuleteni gauti?
Nepykit uz tokius klausimus, tiesiog noriu viska susiplanuoti iki pirmo vizito.
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 05 03, 19:22)
Sveikos, man didziausia problema yra suderinti darba su isvykimais i LV, juk visai dienai reikia atsiprasyti.. Kaip jus darote?

sunku čia man ką patarti kol kas, bet aš įsivaizduoju, kad pradžiai reikia nuvažiuoti ir pasitarti. O po to matysi - jei dažnai reikės važinėti, tai gal tuo laikotarpiu ir pasiimsi atostogas. O gal įmanoma vykti vakarop ar šeštadieniais. mano vieno darbo sutartyje yra numatyta, kad jei išvykstu į užsienį, tą dieną turiu imti nemokamų, ta iš viso super..
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2011 05 03, 17:22)
Sveikos, man didziausia problema yra suderinti darba su isvykimais i LV, juk visai dienai reikia atsiprasyti.. Kaip jus darote? kada geriau eiti atostogu?gal po isodinimo, kad ramiai pabuti? ar galima biuleteni gauti?
Nepykit uz tokius klausimus, tiesiog noriu viska susiplanuoti iki pirmo vizito.
Aciu uz atsakymus

Pritariu Paliulaitei,pirmiausia nuvaziuok ir susidaryk plana,o po to pasikoreguosi.Girdejau atveju kai Treisas leido folikulu augima stebeti LT,na tu su juo pasikalbek,jis tikrai supranta kiekvienos situacija,ka nors sugalvos butinai mirksiukas.gif Asmeniskai as nenorejau nieko pas kita daktara darytis (net echosk. eiti),pasitikejau tik juo ir nenorejau kad kiti daktarai kistusi blush2.gif ,Na bet cia mano tokia keistenybe blush2.gif ax.gif
Atsakyti
E.m.a kiek atsimenu tavo startas birzeli,matau kad vasara nemaza kompanija susidaro 4u.gif

Nu siaip as pirmam vizitui birzelio 6d. pas Treisa,tai kadangi liepa atostogaus ,kaip supratau ,tai turbut derinsimes del rugpjucio ,jezau kaip noreciau ,kad viskas butu kuo greiciau ,nera dienos ,kad apie tai negalvociau wub.gif ziuriu tikrai toks sujudimas cia pavasari,vasara tuo klausimu ax.gif nestuke.gif
Labai dziaugiuos uz tave tikrai nestuke.gif ir siaip uz visas mergaites cia ,kazkaip ne daznai cia dalyvauju ,tik visada skaitau ir tyliai dziaugiuos uz visas ...bet manau ,kai imsiuos jau visko savo kailiu ,dalyvausiu ir dalinsiuos viskuom su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti