QUOTE(ela33 @ 2011 05 03, 15:23)
As kartosiu ryt,bet taip neramu vel,kaip pirma kart,vakar dariau testa,pagaliau pamaciau ta issvajota juostele

Mergaites,kurioms pavyko,parasykit kaip jauciates,nes man nuolat maudzia pilva,kartais net nemaloniai.Kaip skaiciuojasi nestumo sav.,nuo isodinimo dienos,ar kitaip?
As tai zinokit jau rytoj masciau kr.nuleisti,nes pagalvojau kad kas dvi dienas turi dvigubintis,tai galvoju pasiziureciau kaip ten kas

Bet ziuriu jus visos kazkur po 6d.kartojat nai tada gal ir man dar anksti,ale bijau ziauriai,kad tik viskas gerai butu.Pilvuka tai zinok ir man pamaudzia bet ne apacia bet daugaiu i sonus.Ispradziu buvau rami galvoju na juk kad ir mazi musu vaikeliai bet vistiek pasikeitimai pilvuke juk vyksta,paglostau pagulineju(pamaudzia nezymiai ir tik kartais),o dabar kaip durne internete,beieskodama ar galima zalia arbata gerti,prisiskaiciau visokiu baisybiu apie tuos skausmus

.Isvada nieko apart musu forumo neskaitysiu ir nekisiu nosi kur nereikia

Mergaites o jums ,jei per stimuliacija buvo padidejas pilvas,atsistate.Nes as tai zinokit kazkaip prisigalvoju visokiu nesamoniu gal sakau kokia hiperstimuliacija velyva,na bet seip juk viskas gerai tai ko tas pilvas negryzta i savo vieta
Kiek teko skaityti nestumas skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos,na manau ir musu atveju taspats(bet gal ir klystu

)
**Paliulaite sveika prisijungus,tikiuosi priimsit "vaisinga" sprendima,sekmes tau