QUOTE(Aivė @ 2011 05 03, 17:01)
Ir as sakiau kad po3 karto is esmes apsvarstysiu viska, bet praejo savaite, o as jau pradejau galvoti apie 4 karta. Toks jau tas gyvenimas
Uzsirasiau kitam treciadieniui - pranesiu naujienas

Uzsirasiau kitam treciadieniui - pranesiu naujienas

Lauksim

QUOTE(pliuske @ 2011 05 03, 17:09)
Tai kad zinok nesu as rami, tik kantria but gyvenimas ismoke.. Tureciau pakankamai pinigu, tai tikrai nieko nelaukciau ir daryciaus, daryciaus iki nugriuvimo, kol pasisektu.. Dabar deja krize musu piniginese, tikimes atsigauti iki rudenio.. Gal taip ir geriau, nes paciai jau reikia atsikvepti nuo visu vaistu, proceduru, narkoziu.. Su sveikata visai nekas. Siandien parduotuvej vos nenualpau, kaip galva apsisuko.. Taip jegu nera
Per vasara tureciau atsigauti. Valgysiu daug uogu
O uz tave jau pradedu sirgti. Taaaip noriu, kad tau pasisektu..
Papildyta:
Va, va. As irgi dabar vien del eiliu pas kita registruociaus. Nes jau ne pirma karta po pora val pralaukiu

O uz tave jau pradedu sirgti. Taaaip noriu, kad tau pasisektu..

Papildyta:
Va, va. As irgi dabar vien del eiliu pas kita registruociaus. Nes jau ne pirma karta po pora val pralaukiu

Aš kažkada kai dariau IUI, tikėjau, kad IVF nereiks, nes iš kur paimčiau tiek pinigų

Aš jau nebeatsimenu, kada laukiau mažiau nei 2 valandas

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 03, 17:49)
Gerai nėra, bet bent kiek geriau, nors būna oi
visokių minučių. Dėl planavimo, tai pirma su Treijsu reikia susitikti, aptarti. Gal ir būtų nieko jau planuoti, bet va tas maudimas ir tepimas neleidžia ramiai gyventi.

Viskas susitvarkys, bet gal tau reiktų tada greičiau važiuoti į LV?
QUOTE(mill @ 2011 05 03, 19:22)
Sveikos, man didziausia problema yra suderinti darba su isvykimais i LV, juk visai dienai reikia atsiprasyti.. Kaip jus darote? kada geriau eiti atostogu?gal po isodinimo, kad ramiai pabuti? ar galima biuleteni gauti?
Nepykit uz tokius klausimus, tiesiog noriu viska susiplanuoti iki pirmo vizito.
Aciu uz atsakymus
Nepykit uz tokius klausimus, tiesiog noriu viska susiplanuoti iki pirmo vizito.
Aciu uz atsakymus
Aš anksčiau dar kažkaip sugebėdavau suderinti ir vizitą, ir reikalus, bet dabar jau nebelabai išeina, tikrai reikia labai ilgai laukti