Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Aivė @ 2011 05 03, 17:01)
Ir as sakiau kad po3 karto is esmes apsvarstysiu viska, bet praejo savaite, o as jau pradejau galvoti apie 4 karta.  Toks jau tas gyvenimas  biggrin.gif
Uzsirasiau kitam treciadieniui - pranesiu naujienas  mirksiukas.gif

Lauksim 4u.gif

QUOTE(pliuske @ 2011 05 03, 17:09)
Tai kad zinok nesu as rami, tik kantria but gyvenimas ismoke.. Tureciau pakankamai pinigu, tai tikrai nieko nelaukciau ir daryciaus, daryciaus iki nugriuvimo, kol pasisektu.. Dabar deja krize musu piniginese, tikimes atsigauti iki rudenio.. Gal taip ir geriau, nes paciai jau reikia atsikvepti nuo visu vaistu, proceduru, narkoziu.. Su sveikata visai nekas. Siandien  parduotuvej vos nenualpau, kaip galva apsisuko.. Taip jegu nera verysad.gif Per vasara tureciau atsigauti. Valgysiu daug uogu biggrin.gif
O uz tave jau pradedu sirgti. Taaaip noriu, kad tau pasisektu..  wub.gif
Papildyta:

Va, va. As irgi dabar vien del eiliu pas kita registruociaus. Nes jau ne pirma karta po pora val pralaukiu doh.gif

Aš kažkada kai dariau IUI, tikėjau, kad IVF nereiks, nes iš kur paimčiau tiek pinigų doh.gif Stebėdavausi, kai mergaitės rašdavo "iš tų pačių", o dabar suprantu

Aš jau nebeatsimenu, kada laukiau mažiau nei 2 valandas doh.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 03, 17:49)
Gerai nėra, bet bent kiek geriau, nors būna oi  doh.gif  visokių minučių. Dėl planavimo, tai pirma su Treijsu reikia susitikti, aptarti. Gal ir būtų nieko jau planuoti, bet va tas maudimas ir tepimas neleidžia ramiai gyventi.

Viskas susitvarkys, bet gal tau reiktų tada greičiau važiuoti į LV?

QUOTE(mill @ 2011 05 03, 19:22)
Sveikos, man didziausia problema yra suderinti darba su isvykimais i LV, juk visai dienai reikia atsiprasyti.. Kaip jus darote? kada geriau eiti atostogu?gal po isodinimo, kad ramiai pabuti? ar galima biuleteni gauti?
Nepykit uz tokius klausimus, tiesiog noriu viska susiplanuoti iki pirmo vizito.
Aciu uz atsakymus

Aš anksčiau dar kažkaip sugebėdavau suderinti ir vizitą, ir reikalus, bet dabar jau nebelabai išeina, tikrai reikia labai ilgai laukti
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 05 03, 16:59)
Pradzioj skaiciukai turi dvigubeti kas 2 dienas,o nuo 1200 jau leciau,kas 3-4d.dvigubeja 4u.gif

Gaja: 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 05 03, 14:57)
Taip po punkcijos, kai apsivaisina, kaip dalinasi, koki ir keli lieka iki įsodinimo, ar gali juos auginti iki blastocistų

Mat kaip, nes as vis svarstydavau per IUI apie kiausialastes, gal jose problema.. Tai taip iseina, kad tik IVF deka gali tai suzinoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 03 gegužės 2011 - 21:34
QUOTE(egk @ 2011 05 03, 21:02)
Viskas susitvarkys, bet gal tau reiktų tada greičiau važiuoti į LV?

Važiuosiu ketvirtadienį, šiandien gydytojas išeiginiauja.

QUOTE(egk @ 2011 05 03, 21:02)
Aš kažkada kai dariau IUI, tikėjau, kad IVF nereiks, nes iš kur paimčiau tiek pinigų doh.gif Stebėdavausi, kai mergaitės rašdavo "iš tų pačių", o dabar suprantu

Prieš visus žygius pas gydytojus irgi galvojau, iš kur gauti pinigų doh.gif , o pasirodo įmanoma oi kiek daug sutaupyti, kai kažko labai labai nori. Net patys su vyru stebėjomės, kad galima tiek iš šeimos biudžeto paimti. Aišku sunku, labai daug ko tenka atsisakyti, bet įmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 04 gegužės 2011 - 07:12
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 04, 07:10)
Prieš visus žygius pas gydytojus irgi galvojau, iš kur gauti pinigų doh.gif , o pasirodo įmanoma oi kiek daug sutaupyti, kai kažko labai labai nori. Net patys su vyru stebėjomės, kad galima tiek iš šeimos biudžeto paimti. Aišku sunku, labai daug ko tenka atsisakyti, bet įmanoma.

Ir man taip atrode, is kur gausim pinigu, bet kai reikia ir atsiranda smile.gif
O mane kamuoja niekaip neprasidedancios mmmm, oi kaip nervuoja sad.gif
Atsakyti
Mergaites,

pasidalinkit prasau, o pas koki gydytoja Vilniuje kreipiates ir ar is viso kur nors kreipetes, kai IVF darot pas Treisa, bet, tarkim, paziuret, ar cistu nera, stebet kaip foliai auga, einat pas vietini gydytoja?
Butu aciu 4u.gif As irgi dar pasyviai, bet po truputi isitraukineju, renkuosi jusu deka reikiama info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 04, 08:10)

Labai lauksiu tavo žinių 4u.gif
Dėl pinigėlių 100% drinks_cheers.gif Aš ir dabar dar pagalvoju - iš kur mes jų ištraukiam? Gerai, nors sužinojau, kad turim mes tų pinigų thumbup.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 04, 09:12)
pasidalinkit prasau, o pas koki gydytoja Vilniuje kreipiates ir ar is viso kur nors kreipetes, kai IVF darot pas Treisa, bet, tarkim, paziuret, ar cistu nera, stebet kaip foliai auga, einat pas vietini gydytoja?
Butu aciu  4u.gif As irgi dar pasyviai, bet po truputi isitraukineju, renkuosi jusu deka reikiama info  4u.gif

Aš važiuodavau į LV, čia nesilankau nuo tada kai pradėjau pas juos važinėti.
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 04, 09:12)
aš važinėjau į latviją. Čia daugiau ir nebesilankau nei pas vieną. Mano manymu viską nuo A iki Z reiktų daryti pas vieną gydytoją. Kad paskui nebūtų ką kaltinti, jog kažkuris gydytojas nedažiūrėjo ko nors. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 05 04, 08:31)
aš važinėjau į latviją. Čia daugiau ir nebesilankau nei pas vieną. Mano manymu viską nuo A iki Z reiktų daryti pas vieną gydytoją. Kad paskui nebūtų ką kaltinti, jog kažkuris gydytojas nedažiūrėjo ko nors.  4u.gif

Egk, Rute, aciu uz jusu nuomones 4u.gif Gal dar kas nors pasidalins savo patirtimi ax.gif
Siaip man irgi atrodo, kad geriausia pas viena gydytoja, tik tie vazinejimai kiek gasdina, na bet bus matyt...
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 05 04, 09:31)
aš važinėjau į latviją. Čia daugiau ir nebesilankau nei pas vieną. Mano manymu viską nuo A iki Z reiktų daryti pas vieną gydytoją. Kad paskui nebūtų ką kaltinti, jog kažkuris gydytojas nedažiūrėjo ko nors.  4u.gif

Vienareiksmiskai turiu sutikti drinks_cheers.gif Apsisprendusi pas viena gydytoja tikrai nebegiosiu per du vien del to, kad patogiau ar kazkas.Man kazkaip atrodo kiekvienas zingsnis pats svarbiausias.Gerai, jeigu viskas gerai, o jeigu ne ?
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 05 04, 07:31)

Labas rytas mergaites 4u.gif .Pritariu Rutei 100%,as irgi nei vieno nenoriu prisileisti po Treiso,net del smulkmenu vaziavau pas ji ax.gif .
As net dabar nezinau kaip cia gyd,reiks issirinkti,nes Treisas per apziuras labai atsargus ir svelnus(manau daugelis sutiks),ko nepasakysi apie musu ginekologes(na gal tik man tokios pasitaike)
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 04, 09:48)
Siaip man irgi atrodo, kad geriausia pas viena gydytoja, tik tie vazinejimai kiek gasdina, na bet bus matyt...
kol nepradedi važinėti gasdina ta kelionė. Kai skiri tam dieną - viskas čiki. Kažkaip ir tos kelionės ne tokios ilgos pasidaro kai pradedi važiuoti. O jei dar kompaniją randi - išvis beplepant super greit laikas pralekia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 05 04, 09:06)
kol nepradedi važinėti gasdina ta kelionė. Kai skiri tam dieną - viskas čiki. Kažkaip ir tos kelionės ne tokios ilgos pasidaro kai pradedi važiuoti. O jei dar kompaniją randi - išvis beplepant super greit laikas pralekia.  4u.gif

Aciu, mergaites, uz padrasinimus 4u.gif Kelio as nebijau, tik del darbo bus klausimas. Na bet ateis laikas ir isspresiu si puzli smile.gif Nes galvoju ir atostogas, ir biuleteni imti, duok dieve, po sekmingo isodinimo. Biuleteni tai turbut lietuvoj reik organizuotis? Juk is LV nesivesim, o ir ten niekas turbut neisraso? Atsiprasau gal ir durnas klausimas blush2.gif
Atsakyti