Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(egk @ 2011 05 04, 08:17)
Gerai, nors sužinojau, kad turim mes tų pinigų thumbup.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Sveikos visos 4u.gif
Naktis visai be miego. Jauciuosi tuscia ir kaip egk rase, pasikeitusi ir nezinau net kuo.
Nakti gavau laiska is daktaro, su uzuojauta. Siulo histero, nes daugiau nemato ko prikibt ir ka keist. Sutiksiu ir kuo greiciau, nes skausmo nepakelsiu.
Beje, vakar isgirdau minti, kad kraujuka reikejo ziuret kokia 7 diena ar aplamai buvo koks skaicius kibimo, tada gali vaistus keist, dajungt ir pan.
Taigi as jauciuosi taip-noras susitikt su daktaru ir ziuret, gal neverta bandyt, o gal.....
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 05 04, 08:48)
Gal dar kas nors pasidalins savo patirtimi  ax.gif
Siaip man irgi atrodo, kad geriausia pas viena gydytoja, tik tie vazinejimai kiek gasdina, na bet bus matyt...

Ir aš važinėju tik pas Treijsą, sunkoka dėl darbo, bet, jei nespėčiau, turiu galimybę padirbėti namuose po darbo ar savaitgalį. Bet čia taip pat, kaip su tais pinigais, kai įjungi šeštą bėgį lotuliukas.gif , spėji visur thumbup.gif . Jei tokios galimybės neturi, gali imti atostogas, biuletenį, o gal ir LT pas kokį gydytoją gerą apsilankyti. Merginos išradingos ir sukasi kas kaip išmano mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 04, 09:22)
Sveikos visos 4u.gif
Naktis visai be miego. Jauciuosi tuscia ir kaip egk rase, pasikeitusi ir nezinau net kuo.
Nakti gavau laiska is daktaro, su uzuojauta. Siulo histero, nes daugiau nemato ko prikibt ir ka keist. Sutiksiu ir kuo greiciau, nes skausmo nepakelsiu.
Beje, vakar isgirdau minti, kad kraujuka reikejo ziuret kokia 7 diena ar aplamai buvo koks skaicius kibimo, tada gali vaistus keist, dajungt ir pan.
Taigi as jauciuosi taip-noras susitikt su daktaru ir ziuret, gal neverta bandyt, o gal.....

Tik daugiau optimizmo!!! Dabar juk jaunatis, o musu geros mintys - tai seklos, kurios uzauga smile.gif Linkiu tau naujos vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 04, 10:22)
Sveikos visos 4u.gif

Suprantu kaip jautiesi. Kada kraujuką nuleisti man pasako gyd, prisimenu tu rašei, kad tau liepė ne anksčiau gegužės 2-3 d. Tai tikriausiai gyd žino ką liepia. Pasistenk nebegalvot kas buvo, ten jau nebegrįši. Aš pritariu tavo norui greičiau susitikti su gyd. Padėliosit kažkokį planą, nuo labai palengvėja, bent jau man taip būdavo. O bandyt, manau, verta visada, ne tik verta, bet reikia. Juk kol turim gimdas tai ir galim pastot? Histero aš irgi dariausi, na nieko ten tokio nerado, bet užtat ramu. Be to tu tik vieną kartą bandei, antram turėjai snaigučių.
Tai toliau planas histero? Ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Kad tik ka siulo. Kad tik yra noro toliau kazka daryti, tai tik pirmyn. Baisiausia kai Lietuvoje po nesekmiu isvis nieko nepasako, tik kad kai turesit pinigu atvaziuokit.
Man pvz. latvijoje dare histero. Ka siule ta ir sakiau darykit. Nebuvo ko prarasti.
Atsakyti
gal neverta bandyt, o gal.....

Dominyka, visuomet yra kažkokia išeitis, tereikia ją surasti 4u.gif manau su gyd. ja tikrai rasit ir ja pasinaudosit 4u.gif wub.gif
o 7diena darytis HCg nzn ar logiska g.gif anksciausiai max 10d.p.i. daroma
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 05 04, 10:43)
visuomet yra kažkokia išeitis, tereikia ją surasti 

Pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2011 05 04, 10:41)
Man pvz. latvijoje dare histero.

pirma, labai smagu, kad svysteli cia pas mus ir paseji savo virusiuku, vilties 4u.gif
antra, as is histero. varpines, nes irgi laukia LV-kada tau po jos atejo mmm, ar laiku? gal is karto po jos startavai su IVF? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Saulele, vel barsimes tongue.gif Kokios mintys apie pasidavima ? Tu pagalvok apie tai, kad tu turi viska, ko reikia norint susilaukti vaiku: gimda, funkcionuojancias kiausides, embrionu turejot tiek, kad net liko saldymui (ne kiekviena tuo gali pasigirti), jums tereikia atrasti priezasti kodel nepavyksta.O pasidavus sios priezasties nezinosit niekada.Niekada nebuna lengva ir paprasta kelti galvele aukstyn, per sunki ji buna nuo visko: asaru, bemiegiu naktu, patirto skausmo.Kiekvienai jis mums savaip tragiskas,bet tam, kad pagaliau kazkas pavyktu, reikia ir poziurio tam tinkamo.Galima ir reikia saves gailetis, bet ne per ilgai schmoll.gif Mes visos cia su tavim, tave palaikom ir kiek imanoma padedam, nes daugelis zino, per ka tu dabar eini, ka isgyveni.Bet buk gerute, dek tas blogas mintis i sona.Dabar reikia nauju veiksmu, o ir pati sakei, kad nori kuo greiciau.Kai man uzeidavo begalinis saves gailestis ir budavau nepaguodziama, kai noredavosi vilku pakaukt kur nulekus, visada sau pasakydavau, kad apie tai pagalvosiu rytoj.O atejus rytojui kartodavau ta pati toliau, kol sviesesnes mintys pradedavo listi i galva.Zinau, kad neguodzia taves tas faktas, kad kitiems buna kazkas blogiau, bet mano mintis labai greit surikiavo vienas ivykis mano gyvenime.Ta diena, kai suzinojau, kad po IVF mano vaikiukas/ai nebesivyste, blioviau kaip galejau, burbejau ant to dievo ir ant ko tik nori, kad kodel man dave, bet paskui ateme, kodel man SITAIP blogai, kad atrodo, nebegali buti blogiau.Sededama asaru baloj skambinau savo draugei ieskot paguodos, bet atsiliepe jos mama, pasake, kad mano zmogus, mano geriausia drauge nuo vaikystes, mirsta ir tikriausiai nebespesiu jos pamatyti.Ji sunkiai sirgo, bet tik tuo metu atejo mintis i galva, kad ta menesi mes stengemes abi: ji - isgyventi, butumet girdeje su kokia trykstancia energija ji pasakojo apie nauja gydymo buda. O as jai krykstaudavau kas kart grizus is apziuros apie savo IVF progresa.O gyvenimas sudeliojo taip, kad tas zmogus dabar jau nebegales nieko padaryti savo gyvenime, o as galiu.Ir darysiu kol galesiu. Ir tu gali mirksiukas.gif Prasau labai nepykti uz sita monologa..... ax.gif Tikrai, is anksto atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Sako, kad kokia 7 diena turi but kazkoks skaiciukas. Na cia ne daktaras sake, o viena mamyte, kuri dare 14 d ir skaiciukai maziau 1, tai tipo nezinia ar aplamai bande kabintis. Kita karta jau ziurejo skaicius nuo 7 ir buvo tipo kibimas, o po to vel tas pat, tai sekanti syki kazka keite. Na klausiu as daktaro, nes ta pati klinika, tai gal patars. Nezinau tik kada jau galiu histero ir kiek tai kainuos
Noriu atsitiest, kol kas taip viskas tuscia ir asaros vis dar byra.....
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 04, 10:54)
Sako, kad kokia 7 diena turi but kazkoks skaiciukas. Na cia ne daktaras sake, o viena mamyte, kuri dare 14 d ir skaiciukai maziau 1, tai tipo nezinia ar aplamai bande kabintis. Kita karta jau ziurejo skaicius nuo 7 ir buvo tipo kibimas, o po to vel tas pat, tai sekanti syki kazka keite. Na klausiu as daktaro, nes ta pati klinika, tai gal patars. Nezinau tik kada jau galiu histero ir kiek tai kainuos
Noriu atsitiest, kol kas taip viskas tuscia ir asaros vis dar byra.....

7 dpi tau rodytu nebent likucius nuo Ovitrelio ar kokio kito vaisto, kuri leidaisi pries punkcija.
Atsakyti