Kažkaip pereitais mėnesiais vis pritrūkdavo man į galą grynųjų... Centukus skaičiuodavau...
O ar tai gerai, ar blogai, matysiu kitą mėnesį, šį buvo užduotis dalį išlaidų perleist vyrui, matau, kad įgyvendinau užduotį, bet pažiūrėsim, kiek kitą mėnesį bus ne tik mano atskirai, bet ir bendrų išlaidų... Gal tada paaiškės, KUR dingsta pinigai

Kas link Palangos ir užsienio valstybių. Jau kažkur sakiau, kad man neįsivaizduojamas tupėjimas penkių žvaigždučių viešbutyje ir toks pliažinimasis-maudymasis kokiam baseine ir ėdimas, nes kur nors išvykusi aš viešbutyje galbūt praleidžiu kelias naktis, o visa kita -ekskursijos... Tai žiūrau, kad su tokiais mano polinkiais man smarkiai susitaupo, baisu pagalvot, jei rimtai svajočiau apie Viską įskaičiuotą ir penkias žvaigždutes šiltuose kraštuose, tik galvą nusiraut ir beliktų...
Į Palangą vyksim norom nenorom, reik butu naudotis. Bet man ten patinka, mes pakrašty, jokių žmonių masių (plius man patinka žmonių masės, aš specialiai grūduosi į Basanavičinę ar pan, kai kiaurus metus išbūnu namie prasėdėjus), degintis nemėgstu, lietų mėgstu, oras ne kliūtis

Ir visokių užsiėmimų su vaiku tikrai nemažai - antytes lesint (gyvena šalia mūsų tvenkinuke), dūkt kažkodėl geresnės kokybės žaidimų aikštelėse nei jos yra Vilniuje, vaikų kieme pilna, yra su kuo pabendraut, o šiemet gal jau bus maniškei aktualu tai... Ir dar netoli palėkt į kokį Jūrų muziejų, dar kur nors po apylinkes pasibadziot - nes kaip sakau, negaliu aš vienoj vietoj niūksot, tuoj stogą rauna