Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(Mergiona @ 2011 04 30, 23:07)
o jus su vaikais keliaujat? Uz kiek vidutiniskai galima nakvyne susirast?

kartais su, kartais be 4u.gif tiek, kad jie jau nemazi smile.gif
kitas klausimas labai nekonkretus biggrin.gif manau, kiek gali sau leisti, uz tiek ir susirasi 4u.gif
mes keliaujam(kai ne su mb) su drauge, kartais imam vaikus bigsmile.gif ir jiems linksmiau, ir mums vargo maziau lotuliukas.gif o kad jiems kazkas neskanu, ar nepatinka, ar pavargsta, labai i galva neimam lotuliukas.gif nenori, nepatinka, sekanti karta gali sedet namie bigsmile.gif jei butu ju valia, visur tustusi is paskos doh.gif
Atsakyti
Na, uz lita manau nesusirasi blush2.gif Kokia minimali imanoma kaina?

P.S. as ateiciai, suprantu kad man nepakilt su dviem praktiskai nevaikstanciais vaikais doh.gif Man tik all inclusive arba su pristatymu i konkrecia viea tiktu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 30 balandžio 2011 - 22:36
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 30, 23:35)
Na, uz lita manau nesusirasi  blush2.gif Kokia minimali imanoma kaina?

P.S. as ateiciai, suprantu kad man nepakilt su dviem praktiskai nevaikstanciais vaikais  doh.gif Man tik all inclusive arba su pristatymu i konkrecia viea tiktu  biggrin.gif

o jums palangoj taip buvo bigsmile.gif g.gif ar uz nakvyne lita mokejot g.gif
o jei rimtai, tai gal pigiausiai uz 12 eur butu, bet is esmes labai nekonkretu, gi priklauso nuo vietos, salygu ir daug kitu dalyku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 30, 22:35)
Na, uz lita manau nesusirasi  blush2.gif Kokia minimali imanoma kaina?

P.S. as ateiciai, suprantu kad man nepakilt su dviem praktiskai nevaikstanciais vaikais  doh.gif Man tik all inclusive arba su pristatymu i konkrecia viea tiktu  biggrin.gif

oj mergiona, na ir paklauset. priklauso nuo to kokia salis, tada nuo to koks rajonas ar centras ar pakrastys su 2 persedimais, tada koks viesbucio tipas hotelis ar hostelis, jei viesbutis dar kiek zvaigzduciu , ar yra pusryciai ir pan ir pan.... randa pigiai tie kas su kitais vienam kambary miega biggrin.gif man siaip neteko pabuvot bet is pigiu apsistojimo vietu zinau kad labai giria formules viesbucius.... nors as kai turiu reikalavimus savus nakvyniai, tai labai pigiai nerandu biggrin.gif na ka as zinau manau standartine kaina jei jau taip labai labai apytikriai galima orientuotis europoje i 50 euru uz kambari. kazka rasit neblogo jei nebus super duper reikalavimai.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 04 30, 22:42)
o jums palangoj taip buvo bigsmile.gif  g.gif ar uz nakvyne lita mokejot g.gif
o jei rimtai, tai gal pigiausiai uz 12 eur butu, bet is esmes labai nekonkretu, gi priklauso nuo vietos, salygu ir daug kitu dalyku 4u.gif

su pristatymu i vieta buvo smile.gif , mama pristate blush2.gif Nakvyne apie 28lt buvo, nakciai jei paskaiciuot. (mane labai vargina tas nesugebejimas pajudet doh.gif Kazkada seniai buvau operuota, galejau vaiksciuot, bet del stipriu skausmu 100-200metru buvo mano riba, tai vat dabar kazkaip panasiai jauciuosi, na, dabar gal 400 metru musu jegom smile.gif ) na, cia siaip, off topas biggrin.gif

Na taip, suprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 30 balandžio 2011 - 23:03
nezinau kokio amziaus mergiona,tavo mergaiciukes,bet as po paskutines keliones visus turistavimus su vaiku atidejau bent 1,5 metu...nebent kokia extra kelione i LT,bet tikiuos jos per tiek laiko neprireiks smile.gif aciu,skridau as viena per bala su beveik 2metinuku viena,nusikaliau kaip suo,nors jau po pirmo skrydzio 1,5val norejau daugiau nebetesti keliones,nes negaves atsisesti prie lango prareke visa kelione...(prasiau prie lango) o dar lauke 3 skrydziai vienas is ju 11val....pats geriausias laikas kelionems su vaiku iki metu (papas i dantis ir miega ar galima kuo sudominti) arba apie 4 metus,nes jau galima susitarti,nes tarp pusantru ir 3 lakstyti moka,protelis dar mazas....
(gristan atgal taip ir buvo kylant leidziantis prasedejom su riksmais ir klyksmais ir dar kokias 5 min turbolencijos,o likes laikas is 11val begiojimo pas kui ji)
Atsakyti
QUOTE(_eu_ @ 2011 04 30, 23:02)

drinks_cheers.gif Maniskems 3 metai ir metukai, bet nei viena noro vaiksciuot nerodo. biggrin.gif (na, vyresnele moka vaiksciuot, bet to meno nepraktikuoja, bent jau kriptingas ejimas su ja niekur neimanomas, kai kitos mamos jau su 1,5 metu vaiku ramiai kur nors eina be vezimo man kaip stebuklas atrodo). Tai dar be minimaliai dvieju metu nesvaigstu, nebent, kaip sakiau, su pilnu pristatymu iki vietos (kartais tai galima paorganizuot, Kroatyjoje daug seimininku sutinka oro uoste pasitikt nuvezt iki namo o paskui atgal).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 30 balandžio 2011 - 23:16
QUOTE(vaidicita @ 2011 04 30, 23:47)
oj mergiona, na ir paklauset. priklauso nuo to kokia salis, tada nuo to koks rajonas ar centras ar pakrastys su 2 persedimais, tada koks viesbucio tipas hotelis ar hostelis, jei viesbutis dar kiek zvaigzduciu , ar yra pusryciai ir pan ir pan.... randa pigiai tie kas su kitais vienam kambary miega biggrin.gif man siaip neteko pabuvot bet is pigiu apsistojimo vietu zinau kad labai giria formules viesbucius.... nors as kai turiu reikalavimus savus nakvyniai, tai labai pigiai nerandu biggrin.gif na ka as zinau manau standartine kaina jei jau taip labai labai apytikriai galima orientuotis europoje i 50 euru uz kambari. kazka rasit neblogo jei nebus super duper reikalavimai.

Aha, bent Prancūzijoj Formulės viešbučiai geri smile.gif Tik aišku, kad dušas ir tulikas tai vienas ant koridoriaus, ne kambary, su mažiukais vaikais gal nelabai...

Svarstau apie gegužės mėnesio išlaidas. Ir galvoju, ar pamėgint atsisakyt išvis apsilankymų kokiose nors užkandinėse ir pažiūrėt, ar ant to smarkiai susitaupys, ar leist sau bent tokį išlindimą į žmones ir spjaut į tai...
Gerokai jaučiu "nusigręš" už vyro "naujos", o išties sukriošusio traukinio vagono-bitidės tempimą berods septyniasdešimt kilometrų...
Dar žinau, kad skaldą sodybos takams pirksim, nes kitaip neįmanoma, padarai pavasarį taką, rudenį jo nebeturi, nebent sėdėt kiaurai sodyboje ir ravėt ten žoles iki pamėlynavimo... Bandžiau plytom grįst, sutrūkinėjo velniop po žiemos... Nu jos ten buvo tokios vogtos iš griūvančios fermos ax.gif Senstelėjusios škias...
Sėklų sėjai yra, bulvių yra, svogūnų yra, jei spėsiu žemę paruošt, gal dar kokias dešimt rožių nusipirksiu, o tai irgi išlaidos (vyras pernai maniškių neuždengė, spėkit - aišku visos iššalo mad.gif o tokios gražios buvo, violetinės, daugiaspalvės etc... )
Taip sakant, liūto dalis išlaidų eis sodybai... Nu bet nieko ten nedaryt tai irgi absurdas, dešimt metų buvo skirta atsikovot jai iš laukinės gamtos, tai ką dabar viską suvaryt į pradinę padėtį (kai kas jau per mano motinystę susivarė wacko.gif)...
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 30, 22:59)
Zodis UZ Palanga  wub.gif Pernai as visa vasara praleidau PLG. Taip, lietaus buvo.

Siaip as nesu visiskai kategoriskai pries Palanga , jeigu visai vasarai, o jeigu dar i savo buta ( arba zmoniska nuoma ), tai zinoma as su malonumu, ir tiek to su tais orais, gyveni sau ir tiek. Taciau mes turime soda , tai ten gyvename nuo birzelio iki rugsejo , miskas uz tvoros, uogos, grybai, ezeras ( 2 km., bet ar cia atstumas mirksiukas.gif ). Ir viso 12 km. nuo buto ax.gif . Tai to poilsio ir gamtos visai netruksta. O noretusi siltos juros, atsipusti nuo vituves, ir visu kitu zemisku reikalu, na ir gal siek tiek egzotikos ax.gif . Sio atveju Palanga visiskai ne tas variantas.
Tiek kartu buvo, ruosesi-puosesi, vaziuoji ir OBANA- lyja, lyja, lyja, puucia doh.gif .
O maudytis saltam vandeny as negaliu , man meslungis iskart koja sutraukia ( kartais net baseine blink.gif ). Beto nepatinka , kad nera skeciu papludimy ( o gal jau yra g.gif ), ir amzina problema su tualetais doh.gif .
Anksciau megdavome su vyru nuvaziuoti geguzio pabaigoje, kai dar zmoniu nera, zydi viskas- romantika wub.gif ( smagu buvo ir tai kad masina su kuru buvo tarnybiniai blush2.gif ).
O kur tu gyvenai visa vasara Palangoje ? Turetu buti nepigiai, jeigu normaliom salygom g.gif .
O praeita vasara tai buvo karsta.gif , net minties nebuvo kazkur vaziuoti biggrin.gif , tik tyliai- tyliai iki krumo dasliauzti ir guleti ten pavesyje .
Beja , o ne karsta buvo prie juros g.gif . Kaip ta problema su pavesiu issprendet ?

Milaaa, aciu . Paziurejau. Zinoma beveik nieko nesupratau biggrin.gif , na ir tiek to irnesakyk.gif .
Cia turbut ne man, toks hobis, kaip jus pastebejote .
Gal jeigu buciau kokiu 10-15 metu jaunesne, be vaiku/vyru blush2.gif ir tai..., nemegstu as tu tokiu kelioniu, nereikia man nei i Paryziu, nei i Roma blush2.gif , man labiau prie sirdies tas " gulejimas " .
Bet tikrai LABAI PIGUS BILETAI .
Idomu, is ko jie gyvena, parduodand biletus po 2 lt. g.gif . Cia kazkokia valstybes finansuojama programa g.gif , ar kiekvienas keleivis privalo pranesti pro muitine 1 kg. heroino ?
Atsakyti
LABAI PIGUS BILETAI .
Idomu, is ko jie gyvena, parduodand biletus po 2 lt. . Cia kazkokia valstybes finansuojama programa , ar kiekvienas keleivis privalo pranesti pro muitine 1 kg. heroino ?
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galima sita minti passikolinti? kaip tik vyras pasake,kad rado pigiai bilietus iki Foz do Iguasu (vaziuotume tik mudu du),na man pigu dar nereiskia gerai,plius visad atsiranda visokiu mokesciu kurie islenda paskutine sekunde... doh.gif kiek veliau parasysiu apie patirti viesbuciu,kaip taupyti neapsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2011 04 30, 23:38)
O kur tu gyvenai visa vasara  Palangoje ? Turetu buti nepigiai, jeigu normaliom salygom  g.gif .

Nzn, man atrodo man Dievas siunte ta varianta, nes man isvaziuot ana vasara buvo jei ne gyvybes ir mirties, tai psichines sveikatos klausimas. Gyvenau 3 kambariu bute, su baldais, skalbenke, mikrobange, visur remontas, tik vonia paprastesne, ne prasta, bet tokia alia tarybinem plytelem. Gyvenamajam PLG rajone, tai masina po langais, parde po langais (apie 100m viena, 200m kita, turgus uz 400meru) Rojus wub.gif wub.gif 2500+ 500 komunaliniai (cia visai vasarai, ne menesiui). Nieks netiki kam pasakau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 01 gegužės 2011 - 00:03
QUOTE(Leonsija @ 2011 05 01, 00:38)
... ir amzina problema su tualetais  doh.gif .

sitas mane zavi labiausiai bigsmile.gif ypac kai mamytes apsikakojusiems vaikuciams uzpakaliukus juroje nuplauna wub.gif arba laiko pampersini vaika nuoga, jis bezaizdamas ar beropinedamas prikakoja, o saunus teveliai kakuti tiesiog koja smeliuku uzkasa, kad nesimatytu wub.gif tpfu doh.gif
pabandytum suns kakucio nesurinkti, matyt, su visais sudais suestu blink.gif g.gif bet vaikuciai pajuryje, tai sventa wub.gif
Atsakyti