Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yvette dėkui

Zirzė ačiū

niu tikrai kaip gražiai fona išplauna tas heliosas

Visad norėjau paklausti ar patenkintos savo fotikais, na kai daugiau susipažysti ar tinka, patinka, ką keistumėt ir apskritai koks yra svajonių fotikas ar objektyvas. Man labai norėtusi išbandyti ir palyginti Canon EOS 5D MARK II ir Nikon D700 Body
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 26, 14:53)

Visad norėjau paklausti ar patenkintos savo fotikais, na kai daugiau susipažysti ar tinka, patinka, ką keistumėt ir apskritai koks yra svajonių fotikas ar objektyvas. Man labai norėtusi išbandyti ir palyginti Canon EOS 5D MARK II ir Nikon D700 Body

Aš lyginau šiuos du fotoaparatus... kaip bebūtų, nikon tikrai geriau ax.gif jau vien aš kiek pažįstu žmonių, kurie nuo canon perėjo prie nikon... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 26, 16:04)
Aš lyginau šiuos du fotoaparatus... kaip bebūtų, nikon tikrai geriau  ax.gif jau vien aš kiek pažįstu žmonių, kurie nuo canon perėjo prie nikon... ax.gif

kažkaip aš irgi norėčiau pereiti ant nikono blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 26, 15:04)
Aš lyginau šiuos du fotoaparatus... kaip bebūtų, nikon tikrai geriau  ax.gif jau vien aš kiek pažįstu žmonių, kurie nuo canon perėjo prie nikon... ax.gif

va va ir aš daug tokių kalbų girdėjau bet niekad konkrečių faktų kodėl, gal gali plačiau? man labai smalsu ax.gif
Atsakyti
Aš saviškiu labai patenkinta ir nežadu keisti biggrin.gif Fotografuosiu kol mirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 26 balandžio 2011 - 15:10
na kadangi pas mane pats paprasčiausias,tai ką jau čia man kalbėti lotuliukas.gif aš tik jaučiu skirtumą objektyvus kaitaliodama...o kadangi rankose geresnio neturėjau ,tai maniškis man labai geras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 26, 15:13)
na kadangi pas mane pats paprasčiausias,tai ką jau čia man kalbėti  lotuliukas.gif aš tik jaučiu skirtumą objektyvus kaitaliodama...o kadangi rankose geresnio neturėjau ,tai maniškis man labai geras  blush2.gif

Vaikeliuk, tu pinholo meistre, gi žinai, kad ne technika yra svarbiausia biggrin.gif Aišku Laukinė sakys kitaip ir aš ja tikiu daugeliu atveju, bet svarbiausia tai, ką galvoj turi. Aišku, jei esi originalus, unikalus, įdomus + gera technika tai išvis duper super. Bet ką aš čia, gi sakei, kad esi patenkinta, na, ir gerai biggrin.gif
Aš tai irgi - nu nuoširdžiai esu patenkinta. O nesėkmes tai tik sau užkraunu, ne fotikui, nes esu mačius vajė vajė darbų su saviškiu. Ir artimiausiu metu nebent tik apie juostinį galvosiu kaip papildomą. Na, o po kažkiek metų žiūrėsiu, gal norėsiu kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 26 balandžio 2011 - 15:22
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 26, 16:19)
Vaikeliuk, tu pinholo meistre, gi žinai, kad ne technika yra svarbiausia biggrin.gif Aišku Laukinė sakys kitaip ir aš ja tikiu daugeliu atveju, bet svarbiausia tai, ką galvoj turi. Aišku, jei esi originalus, unikalus, įdomus + gera technika tai išvis duper super. Bet ką aš čia, gi sakei, kad esi patenkinta, na, ir gerai  biggrin.gif

jo jo,tokia meistrė,kad "sukakojau" bliamba antrą savo juostą su užlenktu rėmeliu doh.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif nu bet nieko...reik dar nuskanuoti pirma blush2.gif (čia apie pinhole)
o šiaip visai būtų įdomu pasibandyti su kokiu geresniu bodžiu g.gif negi ten jau taip super skiriasi foto g.gif aj ,gal geriau nereikia,o tai poto užsinorėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 26, 15:06)
va va ir aš daug tokių kalbų girdėjau bet niekad konkrečių faktų kodėl, gal gali plačiau? man labai smalsu ax.gif

fokusas tikslesnis ( ta prasme puikiai fokusuoja tiek su centriniu, tiek su šoniniais taškais), spalvos man gražesnės, iso daugiau gali kelt ax.gif wb balansas geriau tvarkosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 26, 15:23)
jo jo,tokia meistrė,

Aišku, kad ne meistrė, aš ne apie tai, aš apie polėkį smile.gif Neužgesk ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 26, 16:26)
Aišku, kad ne meistrė, aš ne apie tai, aš apie polėkį smile.gif Neužgesk ir viskas bus ok smile.gif

na tikiuosi neužges aplamai visoje fotografijoje blush2.gif lėksiu šiandien kito helios dar pažiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 26, 16:09)
Aš saviškiu labai patenkinta ir nežadu keisti biggrin.gif Fotografuosiu kol mirsiu biggrin.gif

as irgi esu savuoju patenkinta, nors pries pora metu rankose teko palaikyti nikon D3, ten tai kosmosas lotuliukas.gif dar noreciau kokio Pentax -5 bet cia ateiciai biggrin.gif
Atsakyti