Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 26, 11:55)
is tiesu, pavadinima man sugalvot, tai vienas baisiausiu dalyku smile.gif ypac db kai tiek fotografu, visokiu ...foto smile.gif buk brumciku ir gerai tongue.gif

kad neistaria visi 'brumbrumai'.. nors man taip lengva biggrin.gif
Atsakyti
Va rodau vieną šių dienų:
user posted image

Jei kas matote negeras spalva, sakykite, nes sakau, dar bijau pasitikėti Applu.
Atsakyti
Gal kuri nors nori tokios kuprinės Lowepro sling shot 100 ir keistųsi, nes man norisi didesnės kitokios ar panašios, ar tokios tokios pat jei tilptų mano vienas objektyvas Lowepro sling shot 200?

su mano televyku problema. Na, šiaip, truputį sumąsčiau kaip sutalpinti, bet norisi taip kaip reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 26 balandžio 2011 - 11:30
vaje, nepavydžiu norinčiom susikurti facebooke psl ir galvojančioms pavadinimus smile.gif
Bet jei norisi registruotis, kad fotosesijų daugiau turėtumėt, tai rinkčiausi kažką su vardu pavarde. O jei ne, tuomet pamąstykit koks jūsų fotografavimo stilius, vistiek maždaug turit. Tuomet gali kokia nors Fotopoezija gimti ar kažkas panašaus.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 26, 09:44)
wink.gif

as tai galvoju, kad man ir reikia FB puslapio.. bet tai kaip pavadinima susigalvot sunku biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as ilgai galvojau blush2.gif bet apsistojau ties variantu, kuris man turi reiksme blush2.gif kai bus darbu ikelsiu nuoroda blush2.gif dar sese logo kuria, reik ismokti nuotraukas pazymeti blush2.gif

Tavo nick'a reik isiskaityt, kad gerai istartum, reikia kazko lengvesnio blush2.gif bet cia teorija. Gali bandyti variacijas, trumpinius blush2.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 26, 09:55)
sunkoka ten buvo "įsipaišyti" tarp mažų palėpės erdvių  blush2.gif
O tekstūra kodėl netinka  blush2.gif ?

Teisingai  blush2.gif  O gal šis variantas geresnis? Bet šiaip aš kažkaip norėjau parodyt kai tie spinduliai "krenta" ant žemės, bet visai nesinorėjo net trečdaliui nuotraukos paskirti pilką žemę, kai dangus toks nerealus  blush2.gif o visko nesutalpinau  biggrin.gif  na žodžiu dar mokytis ir mokytis

nepatinka man tekstura, nesiziuri visai...

cia stulpas demesi vagia... o j/b nebandei paziureti? g.gif

Ana pabandyk per puse kirpt, iki stuplo desine puse palik ax.gif
Nebutinai apacios trecdali palikti, bet medziui is desines vietos palikti reikejo.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 26, 09:58)
kad neistaria visi 'brumbrumai'.. nors man taip lengva biggrin.gif

o Brum? blush2.gif

QUOTE(nanuk @ 2011 04 26, 10:24)

Spalvos gerai, tik suknele tokia... nunesiota atrodo blush2.gif ir su kadravimu kazkas nelabai, nezinau ar del sukneles taip atrodo g.gif
Atsakyti
Aš gavau pačias nerealiausias foto blush2.gif AČIŪŪŪŪ SVAJONEI wub.gif wub.gif Lėksiu vakare ieškoti rėmo ax.gif Bet ot sutapimas, aš ją ištraukiau ,o ji mane thumbup.gif
ech... gal kada nors gyvenime ir aš taip fotkinsiu lotuliukas.gif nuotraukų parodyti neturiu kaip nes pas ją flickr lyg tais nėra tokių - o gavau NET TRIS!!!! Ir visos nerealios - nežinau kurią čia reikia rėminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 26, 12:42)
drinks_cheers.gif
as ilgai galvojau  blush2.gif bet apsistojau ties variantu, kuris man turi reiksme  blush2.gif kai bus darbu ikelsiu nuoroda  blush2.gif dar sese logo kuria, reik ismokti nuotraukas pazymeti  blush2.gif

Tavo nick'a reik isiskaityt, kad gerai istartum, reikia kazko lengvesnio  blush2.gif bet cia teorija. Gali bandyti variacijas, trumpinius  blush2.gif
nepatinka man tekstura, nesiziuri visai...

o Brum?  blush2.gif

gal sugalvosiu kazka visai kitokio smile.gif
Atsakyti
Dėkui už užuojauta, man kažkoks blogas laikotarpis, daug bėdų artimiems žmonės, bet kaip būna juoda, taip būna balta, tai laukiu tos baltos ateinant biggrin.gif

je t'aime matau tik paskutine, bet ji labai patiko

Rita Gude smagus koliažas, o pipirinė-violetinė ramybė iš vis patiko

Yvette labai patiko knygos viršelio pateikimas, sakai mažai tavo nuopelno, o aš manau nemažai juk pamatei ir nufotgrafavai, o mes gal būtume ir preėję

*monikute* patiko nuotraukos iš močiutės palėpes, kur spinduliai matėsi gažu, bet spalvos man enpatiko

rarity man labai labai gražu

O aš nieko nepafotkinau, nes mažiukas visai neleido, o taip norėtusi ... na bet bus dar laiko

Mes jau pargryže ir mažiukas jau nebeserga tai ta proga fotika į rankas buvau pagriebusi, kritikai
user posted image
man labaiusia čiulptukas nervina, bet dygsta dantys tai be jo niekur doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nanuk @ 2011 04 26, 11:24)
Va rodau vieną šių dienų:

man spalvos gerai, del applo tai jis rodo šviesiau šiek tiek, ir ryškiau,jos kontrastingesnės, pačių spalvų neiškraipo, manau drasiai gali juo pasitikėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 26 balandžio 2011 - 12:18
Labutis,
varvinu seilę į Jūsų modelius, fotosesijas ir pavydžiu rarity, RG ir visoms kitoms blush2.gif Žinau, gėda ir pan. , bet negaliu nieko padaryt - nerandu nė vieno žmogaus, kuris man fotografuojamas leistųsi. Va ir per Velykas, maniau mergiotę gražią (giminė) pafotografuosiu, nu užsispyrė kaip ožka ne, vaikščiojo susiraukus, tai atšoko fantazija maldaut doh.gif Padariau kelias buitiaškes prie stalo ir į laukus išėjau nusiramint. Vakare apžiūrėsiu kas išėjo...
O geriausia, kad per pietus nulėkiau į paštą ir jau turiu mainų foto wub.gif
Ačiū, Zirze wub.gif wub.gif wub.gif Labai, labai. Tavo flickr'e neradau gautosios, tai nežinau kaip parodyti, vakare nebent. O kas įdomiausia, tai mintys mano galvoj labai siejasi su gautąja fotografija wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vienintele, tvarkingas mielas portretukas. Na ir kas, kad su čiulptuku. Jei vaikui jo vis dar reikia, nematau prob. su juo fotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 26, 10:01)
Dar viena iš vakarykštės sesijos

user posted image

Rarity, šakės, kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 04 26, 13:27)
O geriausia, kad per pietus nulėkiau į paštą ir jau turiu mainų foto  wub.gif
Ačiū, Zirze  wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai, labai. Tavo flickr'e neradau gautosios, tai nežinau kaip parodyti, vakare nebent. O kas įdomiausia, tai mintys mano galvoj labai siejasi su gautąja fotografija  wub.gif  wub.gif

oi kaip smagu, kad jau turi ax.gif
sakyk, ar su remeliu viskas tvarkoje? nesumaitojo pastininkai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 26 balandžio 2011 - 13:04