Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 04 26, 13:27)
Labutis,
varvinu seilę į Jūsų modelius, fotosesijas ir pavydžiu rarity, RG ir visoms kitoms  blush2.gif Žinau, gėda ir pan. , bet negaliu nieko padaryt - nerandu nė vieno žmogaus, kuris man fotografuojamas leistųsi. Va ir per Velykas, maniau mergiotę gražią (giminė) pafotografuosiu, nu užsispyrė kaip ožka ne, vaikščiojo susiraukus, tai atšoko fantazija maldaut  doh.gif Padariau kelias buitiaškes prie stalo ir į laukus išėjau nusiramint. Vakare apžiūrėsiu kas išėjo...
O geriausia, kad per pietus nulėkiau į paštą ir jau turiu mainų foto  wub.gif
Ačiū, Zirze  wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai, labai. Tavo flickr'e neradau gautosios, tai nežinau kaip parodyti, vakare nebent. O kas įdomiausia, tai mintys mano galvoj labai siejasi su gautąja fotografija  wub.gif  wub.gif

pabandyk gatvej ka uzkalbint, jei gimines tokie nedraugiski smile.gif ar internete kur paieskot.. gal yra SM grupe, kur Plungiskes renkasi?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 26, 12:28)
Gal kuri nors nori tokios kuprinės  Lowepro sling shot 100 ir keistųsi, nes man norisi didesnės kitokios ar panašios, ar tokios tokios pat jei tilptų mano vienas objektyvas Lowepro sling shot 200?

as turiu Pentax kuprine,man ji didoka, ir net labai, bet verte tai mazesne uz tavosios rolleyes.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 26, 13:18)

Mes jau pargryže ir mažiukas jau nebeserga tai ta proga fotika į rankas buvau pagriebusi, kritikai

nezinau net ka kritikuoti cia, miela nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 26 balandžio 2011 - 13:17
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 26, 13:03)
oi kaip smagu, kad jau turi ax.gif
sakyk, ar su remeliu viskas tvarkoje? nesumaitojo pastininkai? unsure.gif

thumbup.gif Plungės paštas kiečiausias smile.gif Viskas tvarkoj, grožiuosi ant darbo stalo pasidėjus wub.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 26, 13:12)
pabandyk gatvej ka uzkalbint, jei gimines tokie nedraugiski smile.gif ar internete kur paieskot.. gal yra SM grupe, kur Plungiskes renkasi?

Dėkui, paskutiniu patarimu jau pasinaudojau - lauksiu 4u.gif O gatvėj - nedrįsčiau kalbinti, gi visiškai žalia esu, jei nieko doro nesigaus ax.gif
Atsakyti
Vakar gi pagaliau uzsisukau heliosa ant savo skaitmenos,nes guli 100 metu nenaudojamas tas adapteris.Tik labai gaila kad mazius neleido pafotografuot,nes tik sustoju ir po 20 sekundziu pradeda reikst nepasitenkinima tai atnesu viena pasirodyt.Zinau kad vaiko rakursas nelabai geras,bet fonas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 04 26, 14:51)
thumbup.gif Plungės paštas kiečiausias  smile.gif Viskas tvarkoj, grožiuosi ant darbo stalo pasidėjus  wub.gif

tai dabar padaryk foto, kad galetumem visi pasidziaugti kaip tu dziaugies biggrin.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 14:54)
Zinau kad vaiko rakursas nelabai geras,bet fonas wub.gif

tikrai,fonas tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 26, 14:07)
tai dabar padaryk foto, kad galetumem visi pasidziaugti kaip tu dziaugies biggrin.gif
tikrai,fonas tai  wub.gif

tai, kad darbe neturiu su kuo ax.gif reik namo pareit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 04 26, 15:13)
tai, kad darbe neturiu su kuo  ax.gif reik namo pareit  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif mes palauksim rolleyes.gif

idomu kada as gausiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 14:54)
Vakar gi pagaliau uzsisukau heliosa ant savo skaitmenos,nes guli 100 metu nenaudojamas tas adapteris.Tik labai gaila kad mazius neleido pafotografuot,nes tik sustoju ir po 20 sekundziu pradeda reikst nepasitenkinima tai atnesu viena pasirodyt.Zinau kad vaiko rakursas nelabai geras,bet fonas wub.gif

va dėl ko jis man ir patinka wub.gif

va tada ir aš pasirodau helios foną lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
ale sedi daznai ant suoliuko merginos, skaito, bet neprisijungia... g.gif kas cia dabar biggrin.gif
Atsakyti
Taip,kikirike,nualpt galima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 26, 13:14)
as turiu Pentax kuprine,man ji didoka, ir net labai, bet verte tai mazesne uz tavosios rolleyes.gif

Nesvarbu vertė, nu nekainavo gal trigubai pigiau? Man svarbu, kad kokybiška būtų.
Kokios ji būklės, kokios spalvos? Parodyk, man turi būti ir graži dar priedo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 26 balandžio 2011 - 14:30
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 26, 15:24)
Taip,kikirike,nualpt galima wub.gif

eik jau eik,nualpti tikrai ne lotuliukas.gif bliamba,neturiu nejudančių taip greit modelių kad galėčiau su tuo helios normaliai pafotkinti doh.gif jis taip sunkiai sufokusuoja,palaikius kažkiek laiko fotiką su šituo objektyvu - ranka nutirpsta lotuliukas.gif
Atsakyti