Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif

Kiek daug graziu foto bigsmile.gif saunuoles mirksiukas.gif
O as tik neseniai grizau is keliones, tai dar nieko nespejau su nuotraukomis ax.gif kai perziuresiu ir jei beus kokia idomesne pasirodysiu rolleyes.gif

Rita Gude violetine pipirmete labai patiko wub.gif

As tave myliu (prancuziskai), dailus sventinis koliaziukas wub.gif

Zirze,
man tavo zibuciu nuotraukoje truputi perspausta violetine spalva unsure.gif kazkaip jau nebenaturaliai blush2.gif o marguciu nuotraukoje maiso sausainukai ax.gif man butu geresne nuotrauka be ju blush2.gif mociutes nuotraukso J/B varianto nespejau pamatyti, bet kazkodel galvoju, akd geriau butu J/B g.gif

Kikirike
, paskutine foto kazkuom patrauke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 balandžio 2011 - 11:33
Noriu pasakyti pora dalykų. Reflektorius yra jėga (norėtųsi turėti ir visai mažyti daiktams) ir mano sigma 1.4 50 mm yra super dalykas - pagaliau, pripratau. Net ir macro turiu kitą sigmą, tai fotografuoju, nėr ką kalbėt, viskas taip negyvai,taip tiesiogiai, o su 50-uku, taip plaukia, švariai, nors macro neturi. Kadangi daugiau kainuojančių obj aš neįperku, nežinau kas galėtų dabar pakeisti šitą mano turimą...
Atsakyti
Sveikinu visus su šv. velykomis 4u.gif
Labai baisu bet rodausi, nes man kažkuo įdomu. Sakykit jūs ar nors kas gerai, ar kuo kabina, ar visai nieko gero doh.gif ačiū 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 25, 11:32)
Rita Gude violetine pipirmete labai patiko  wub.gif
Pipirinė, bet tavo gražiau skamba biggrin.gif

Nu aš irgi įdėsiu. nežinojau kiek aš laiko į ją žiūrėjau, žiūrėjau. Ir nesuprantu aš jos biggrin.gif Įtariu - galėtų būti įdomi, bet reikėjo paieškoti kampų biggrin.gif

user posted image

Šokėjuke,
man norisi sodrumo. Ir medžių sodresnių, ir spalvų sodresnių. Nebijok, šaunuolė, bandyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 25 balandžio 2011 - 11:48
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 25, 12:39)
Labai baisu bet rodausi, nes man kažkuo įdomu. Sakykit jūs ar nors kas gerai, ar kuo kabina, ar visai nieko gero doh.gif ačiū 4u.gif

man grazu wub.gif spalvos labai dailios wub.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 25, 12:39)

hihihi.gif vot ka daro nuovargis doh.gif biggrin.gif nu bet svarbu, kad tau patiko biggrin.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

cia keliu ritma smile.gif
user posted image

ir labai noreciau, kad kas atsisauktu, man reik pagalbos mociutes foto vertimui i JB
help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 25, 12:01)

Flicrėj nemačiau, o čia matau - kampas gi kažkoks tamsus, ania, dešinėj. O šiaip smagiai žiūrisi, noriu į kaimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 25, 02:41)
O čia žadėta pipirinė - violetinė ramybė

mmmm, kokios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 25, 13:18)
Flicrėj nemačiau, o čia matau - kampas gi kažkoks tamsus, ania, dešinėj. O šiaip smagiai žiūrisi, noriu į kaimą smile.gif

aha, ten nuo backos seselis krito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 25, 12:39)

Nu aš irgi įdėsiu. nežinojau kiek aš laiko  į ją žiūrėjau, žiūrėjau. Ir nesuprantu aš jos biggrin.gif  Įtariu - galėtų būti įdomi, bet reikėjo paieškoti kampų biggrin.gif

user posted image

Šokėjuke,
man norisi sodrumo. Ir medžių sodresnių, ir spalvų sodresnių. Nebijok, šaunuolė, bandyk 4u.gif

Ačiū 4u.gif aha man irgi dar sodriau norėtųsi ax.gif O tavo labai įdomi foto 4u.gif
Atsakyti
Su Sv. Velykom 4u.gif

Labai grazus sventiniai koliaziukai bigsmile.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 25, 10:39)
Labai baisu bet rodausi, nes man kažkuo įdomu.

Virsus isdeges, tad kirpciau virsu iki medzio virsunes kur desinej pusej, tada truputi bandyciau sviesinti , bet kad nedegtu.

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 25, 10:39)
Nu aš irgi įdėsiu. nežinojau kiek aš laiko  į ją žiūrėjau, žiūrėjau. Ir nesuprantu aš jos biggrin.gif  Įtariu - galėtų būti įdomi, bet reikėjo paieškoti kampų biggrin.gif

Idomu ax.gif tik labai tamsu. jei pasviesinus triuksmai lenda gal i j/b paverst eitu graziai? ax.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 25, 11:01)
laba diena smile.gif

Idomus, tik toks tiesmukiskas blush2.gif nors gal didele geriau atrodytu ax.gif gal turi kitu variantu is sono? kad matytusi tas tolstantis ritmas? ax.gif
Atsakyti
Dar savo katytes truputį paparacinau, jei bus įmanoma irgi kritikos norėčiau, reiks man išmokti jas vieną kart fotografuoti doh.gif
Fiesta
user posted image
Jogis
user posted image
čia mane tas mažai išlietas fonas erzina..bet adr neturiu kito objektyvo doh.gif
user posted image
Atsakyti