Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 29, 18:14)
Man šiandien viskas nervina, nekreipk dėmesio biggrin.gif
Irgi dėl mokslų, darbų. Toks gyvenimas biggrin.gif

Kikirike, tu jau  man  atleisk, aš buvau iš tų, kuriems niekas nežinoma laugh.gif

taigi tam ir yra tyrimas - labai ačiū ,kad užpildei 4u.gif Beje LT tai nėra super populiaru,taip kad dauguma nežino kas tai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
turiu klausimeli - gal kam netycia reikia gerai islaikyto, mazai naudoto trikojo? 4u.gif
1 2
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2011 04 29, 17:43)
Sveikos  4u.gif
turiu klausimeli - gal kam netycia reikia gerai islaikyto, mazai naudoto trikojo?  4u.gif
1 2

Kokia kaina? Nes kol kas neskatina, tą, kurį išsirinkau yra patogesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 29 balandžio 2011 - 17:51
QUOTE(pandre @ 2011 04 29, 15:43)
gaila, kad neisejo sudalyvauti tame gatves surmuly...ale pamenu vienus Naujuosius Londone, tai Dieve padek!kokia spustis, kol isejom doh.gif  Tikiuos is Londone gyvenanciu ir prijaucianciu fotografijai musu forumieciu, ten apsilanke bent objektyvo kampeliu pabandyti ka pagauti ax.gif

As taip pat buvau per vienus naujus centre, tai irgi netrauke spustys tongue.gif ziurejom per TV visi, mazius ir nusnudo tongue.gif

Cia British Monarchy psl Flikre smile.gif
http://www.flickr.co...ritishmonarchy/

Kikirike, padaryta 4u.gif kaip magistriniui irgi pasirode mazoka, mes bakalauriniams daugiau darem Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 29, 20:01)

Kikirike, padaryta  4u.gif kaip magistriniui irgi pasirode mazoka, mes bakalauriniams  daugiau darem Sekmes  4u.gif

ačiū ax.gif na taip,aš pati žinau,kad mažoka...bet daugiau nieko nesugalvojau....vadove išvis atsimazino,nieko nepadėjo....nu tai lai buna taip .... aj išvis mesiu aš tą magistrinį ,nusibodo jis man doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, ką jūs kalbat, pagal pasirinktą metodą magistro darbas (ne "magistrinis" pirmiausia biggrin.gif ) gali būti visoks, o anketų apskritai gali nebūti smile.gif Anketinė apklausa gali būti panaudojama tam, kad būtų galima svariau rašyti apie, pavyzdžiui, tokio būsto nežinojimą Lietuvoje. Jei didelė darbo dalis (kaip daug kas pavadina - praktinė dalis) paremta tomis anketomis, tai toks ir darbas, nes atsakymai negali būti įrodymai, tik prielaida. Pats stipriausias darbas - argumentuota analitika ir tyrimai, kurie vėlgi gali būti visokie, tačiau su svarbiausiu kriterijumi - argumentais bei įrodymais (apie techninius nenusimanau).
Jei jau ne viena užkabinot šią temą biggrin.gif Jei jau kalbam apie gerą mokslo darbą, o ne tokį "ai praslysiu, ar neįdomu" smile.gif

Kam apskritai studijuojat jei neįdomu, a? Geriau daryt ką mėgsti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 29 balandžio 2011 - 19:49
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 29, 20:42)
Na, ką jūs kalbat, pagal pasirinktą metodą magistro darbas (ne "magistrinis" pirmiausia biggrin.gif ) gali būti visoks, o anketų apskritai gali nebūti smile.gif Anketinė apklausa gali būti panaudojama tam, kad būtų galima svariau rašyti apie, pavyzdžiui, tokio būsto nežinojimą Lietuvoje. Jei didelė darbo dalis (kaip daug kas pavadina - praktinė dalis) paremta tomis anketomis, tai toks ir darbas, nes atsakymai negali būti įrodymai, tik prielaida. Pats stipriausias darbas - argumentuota analitika ir tyrimai, kurie vėlgi gali būti visokie, tačiau su svarbiausiu kriterijumi - argumentais bei įrodymais (apie techninius nenusimanau).
Jei jau ne viena užkabinot šią temą biggrin.gif  Jei jau kalbam apie gerą mokslo darbą, o ne tokį "ai praslysiu, ar neįdomu" smile.gif

ačiū labai iš išsamų paaiškinimą thumbup.gif na ištikro stengsiuosi ir stengiuosi...bet gausis kaip gausis..
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 29, 19:48)
ačiū labai iš išsamų paaiškinimą  thumbup.gif na ištikro stengsiuosi ir stengiuosi...bet gausis kaip gausis..
Taigi padeda dėstytoja ir vis vien ne kursinį rašai, yra šioks toks suvokimas. Jei stengiesi šaunu, tai ir pavyks, labai palaikau, žinau, kad sunku tokiu metu.

Bet aš pastebėjau, kad mano net tonas pasikeičia, kai pasisuka kalba apie mokslą laugh.gif Būčiau žiurkė jei tik galėčiau visą gyvenimą biggrin.gif

Gerai, nebtrukdau nebešiukšlinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 29, 20:52)
Taigi padeda dėstytoja ir vis vien ne kursinį rašai, yra šioks toks suvokimas. Jei stengiesi šaunu, tai ir pavyks, labai palaikau, žinau, kad sunku tokiu metu.

Bet aš pastebėjau, kad mano net tonas pasikeičia, kai pasisuka kalba apie mokslą laugh.gif Būčiau žiurkė jei tik galėčiau visą gyvenimą  biggrin.gif

Gerai, nebtrukdau  nebešiukšlinu blush2.gif

nu kaip čia pasakius padeda...sako nueik pažiūrėk ten,o ten nieko nėra, sako daugiau daugiau daugiau.... ir visas padėjimas.... dabar nusiunčiau tą klausimyną ,tai penkias dienas neatrašė...parašiau,ar gavot laišką...sako aj jo gavau,nu tuoj pažiūrėsiu...reziumė - tai jei tau tinka tai ir daryk tokią apklausą doh.gif nu žodžiu...
Atsakyti
gal jus daugiau fotkinkit..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 29, 21:34)
gal jus daugiau fotkinkit..

sorry...čia aš užnešiau diskusiją 4u.gif
Atsakyti
taisau padėtį blush2.gif

Gyvenikim draugiškai,a? mirksiukas.gif
user posted image

čia nieko neįpatingo... bet man labai patiko pagauta mimika blush2.gif

na ką merginos, laikykit ryt kumščius už mane blush2.gif ryt dar lis bliamba doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 29 balandžio 2011 - 21:22