Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ne velnio neradau, pasirodo ne ta modeliuka pasirinkau vietoij savojo60d, pasispaudziau 600 doh.gif .

nera prie manojo instrukcijos fotofabrike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 29, 13:58)
matyt prof. fotografams tai galėjo būti svajonių svajonė. Aš sutikčiau tokias vestuves fotkinti tuomet, jei ir būdama komoje sugebėčiau padaryti seriją nuostabiausių autoportretų, arba liuksinį reportažą biggrin.gif Tada tai tikrai turėčiau pakankamai pasitikėjimo tuo, ką darau. Tai kaip ir niekada  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o is kur zinai, kad to nesugebi?

na o jei rimtai, isivaizduok, paskambina tau didziai gerbamo princo tevas ar kas is organizatoriu, ir taves papraso, negi taip ir sakytum ne ne ne? rolleyes.gif Jau vien tai, kad ten yra surinkti geriausi is geriausiu turetu buti auksciausias ivertinimas, o su juo ir padrasinimas bei pasitikejimas turetu atsirast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 29, 14:09)

iš šiandieninės fotosesijos, neatsilaikiau ir permečiau akimis taigi dedu ir jūsų teismui

kaip pavasariska smile.gif
Atsakyti
neiskenciau paskambinau i vilbra is kur pirkom. nera ir nebuvo siam modeliuj instrukcijos. tipo visoij lietuvoj nera. nera ir 50d modeliuj , kuris butu pats artimiausias.

susinervijau juodai. gavau pasiulyma nemokamus kursus vilbroje vilniuje iki kuriu man trektis per visa lietuva. tipo prainstruktuos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 29 balandžio 2011 - 13:41
QUOTE(kvartetas @ 2011 04 29, 14:40)
neiskenciau paskambinau i vilbra is kur pirkom. nera ir nebuvo siam modeliuj instrukcijos. tipo visoij lietuvoj nera. nera ir 50d modeliuj , kuris butu pats artimiausias.

susinervijau juodai. gavau pasiulyma nemokamus kursus vilbroje vilniuje iki kuriu man trektis per visa lietuva. tipo prainstruktuos  doh.gif

as turiu 50D lietuviska pdf formatu
Atsakyti
brumbrumai atsiuskite jei galite kvartetas@hotmail.com

na turesiu 2modeliu instrukcijas meginsiu ziuret aiskintis. siektiek pasiskaitysiu rusiskaja kuria turiu. kaip nors gal prasvieses kas su kuom valgoma ir apie ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 04 29, 15:07)
brumbrumai atsiuskite jei galite kvartetas@hotmail.com

na turesiu 2modeliu instrukcijas meginsiu ziuret aiskintis. siektiek pasiskaitysiu rusiskaja kuria turiu. kaip nors gal prasvieses kas su kuom valgoma ir apie ka biggrin.gif

kai busiu namie... jei uzmirsiu, raaasyk smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Visai su jumis nebespeju. wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Jeigu kas nors komentuotino, tai labai lauksiu. smile.gif

Vanilla, daug labai jau pasakyta. Galiu pasakyti tik tiek, jog labai kokybiska ir svelni fotosesija. Tikrai graziai susitvarkei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 29 balandžio 2011 - 14:24
QUOTE(kvartetas @ 2011 04 29, 14:40)

susinervijau juodai. gavau pasiulyma nemokamus kursus vilbroje vilniuje iki kuriu man trektis per visa lietuva. tipo prainstruktuos  doh.gif

Skambink dar karta ir paaiskink, kad istatymiskai jie privalo pardavineti daiktus tik su lietuviskom instrukcijom... jei nera instrukcijos, gali grazinti preke... pagazdink ir tegul rupuzes issivercia ir atsiuncia tau... Negali jie taip elgtis ir zmogu palikti be normalaus aptarnavimo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 29, 15:17)
Sveikutes. Visai su jumis nebespeju.  wink.gif

o tulpe tai fantastiska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 29, 15:17)
Sveikutes. Visai su jumis nebespeju.  wink.gif

Jeigu kas nors komentuotino, tai labai lauksiu.  smile.gif 

Vanilla, daug labai jau pasakyta. Galiu pasakyti tik tiek, jog labai kokybiska ir svelni fotosesija. Tikrai graziai susitvarkei.  mirksiukas.gif

man patiko antra foto ax.gif
Atsakyti
tai taip as telefonu jau isliejau tulzy. pagrasinau vartotoju teisem biggrin.gif . is to pykscio ir paskambinau pasiklaust kokia eiga ir kaip man elgtis. tai vartotoju teises patare rastiskai parasyti ir reikalauti lietuviskos instrukcijos. jei jos negauciau, galiu reikalauti kad preke pasiimtu atgal ir grazintu pinigus.

nors grazinti as nelabai noriu biggrin.gif
Atsakyti