Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Merginos ,labai atsiprašau kad ne į temą...bet rašau magistrinį darbą ir prašau Jūsų pagalbos kad užpildytumėte apklausą blush2.gif ji tikrai turmpa,užtruksit apie 10min.
http://www.manoapkla...ausa/275737788/

Ir jei yra galimybių ,paprašykite draugų/pažįstamų 4u.gif

Labai labai ačiūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 29 balandžio 2011 - 15:50
QUOTE(kristukass @ 2011 04 29, 14:17)

Man pati pirma labai labai, tikras pavasaris smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 29, 15:45)

Padaryta.
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2011 04 29, 16:54)

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 29, 16:56)
labai ačiū  4u.gif

aš irgi užpildžiau, bet šiaip toks pastebėjimas - įdomi ta anketa, variantai atsakymų įdomūs tokie... mastau.gif turiu minty kad ar vadovai patvirtino jau čia normaliai? nes asmeniškai man pasirodė per mažai pasirinkimo variantų kai kuriuose klausimuose.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 29, 16:00)
aš irgi užpildžiau, bet šiaip toks pastebėjimas - įdomi ta anketa, variantai atsakymų įdomūs tokie... mastau.gif turiu minty kad ar vadovai patvirtino jau čia normaliai? nes asmeniškai man pasirodė per mažai pasirinkimo variantų kai kuriuose klausimuose..  unsure.gif

Tu man geriau pasakyk, koks tikslas yra baltuoti ar geltonuoti, šis kausimas įdomesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 29 balandžio 2011 - 16:08
QUOTE(Almost @ 2011 04 29, 17:00)
aš irgi užpildžiau, bet šiaip toks pastebėjimas - įdomi ta anketa, variantai atsakymų įdomūs tokie... mastau.gif turiu minty kad ar vadovai patvirtino jau čia normaliai? nes asmeniškai man pasirodė per mažai pasirinkimo variantų kai kuriuose klausimuose..  unsure.gif

ištikrųjų siunčiau vadovei , tai ji tokia įdomi, sako nu tai gerai...jokių patarimų ,nieko...o laiko jau neperdaugiausiai liko verysad.gif aj.... bus gerai taip....nervina mane jau tas magistrinis...nieko nespėju aš... verysad.gif jau geriau apie fotografiją rašyčiau magistrinį lotuliukas.gif
Atsakyti
Kikirike, padaryta, sekmes wink.gif

Kristuk wink.gif aciu lb wub.gif man is tavuju ypac patiko antra ir trecia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 29, 17:08)
Tu man geriau pasakyk, koks tikslas yra baltuoti ar geltonuoti, šis kausimas įdomesnis biggrin.gif

tai vadinama OT mirksiukas.gif o čia OT klausimas buvo, todėl ir pabaltavau. įprotis forumietiškas.

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 29, 17:10)
ištikrųjų siunčiau vadovei , tai ji tokia įdomi, sako nu tai gerai...jokių patarimų ,nieko...o laiko jau neperdaugiausiai liko  verysad.gif aj.... bus gerai taip....nervina mane jau tas magistrinis...nieko nespėju aš...  verysad.gif jau geriau apie fotografiją rašyčiau magistrinį  lotuliukas.gif

nesinervink mirksiukas.gif aš irgi einu jau iš proto, ypač, kai mano tema sunkiai informacijos randu laugh.gif tai nieko tokio... o sudomino pačios temą todėl, kad mūsuose irgi grupiokai net 4 panašia tema rašo darbus biggrin.gif tiesa pas mane bakalauras..
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 29, 17:22)
Kikirike, padaryta, sekmes wink.gif

Kristuk wink.gif aciu lb  wub.gif man is tavuju ypac patiko antra ir trecia wink.gif

dekui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 04 29, 17:23)
tai vadinama OT  mirksiukas.gif o čia OT klausimas buvo, todėl ir pabaltavau. įprotis forumietiškas.
nesinervink  mirksiukas.gif aš irgi einu jau iš proto, ypač, kai mano tema sunkiai informacijos randu laugh.gif tai nieko tokio... o sudomino pačios temą todėl, kad mūsuose irgi grupiokai net 4 panašia tema rašo darbus  biggrin.gif tiesa pas mane bakalauras..

ooo,kaip įdomu bigsmile.gif tikiuosi baigsiu kaip nors tą magistrą .... su dviem kleckais visko sunku spėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 29, 13:20)
as dabar ziuriu princo vestuves su Keite ir galvoju, iamzinti tokias vestuves - kiekvieno fotografo svajone biggrin.gif

gaila, kad neisejo sudalyvauti tame gatves surmuly...ale pamenu vienus Naujuosius Londone, tai Dieve padek!kokia spustis, kol isejom doh.gif Tikiuos is Londone gyvenanciu ir prijaucianciu fotografijai musu forumieciu, ten apsilanke bent objektyvo kampeliu pabandyti ka pagauti ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 29, 13:43)
nu žinok nenorėčiau, ne ne ne

kodel?!juk jei jau tave rinktusi, tai jie tiketu tavimi ir noretu tavo stiliaus darbu..

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 29, 16:45)
Merginos ,labai atsiprašau kad ne į temą...

padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 29, 17:43)

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 29, 16:23)
tai vadinama OT  mirksiukas.gif o čia OT klausimas buvo, todėl ir pabaltavau. įprotis forumietiškas.

Man šiandien viskas nervina, nekreipk dėmesio biggrin.gif
Irgi dėl mokslų, darbų. Toks gyvenimas biggrin.gif

Kikirike, tu jau man atleisk, aš buvau iš tų, kuriems niekas nežinoma laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 29 balandžio 2011 - 17:19