QUOTE(rarity @ 2011 04 26, 09:01)
Dar viena iš vakarykštės sesijos
opapa

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 26, 10:05)
opapa
Šita pati geriausia
. Ir išvis mano skonio tai pats įdomiausias darbas kokį esu mačius pas tave 

Ačiū

Ačiū visoms

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 25, 18:44)
Pas močiutę palėpėje štai ką radau
Čia jau smarkiai kritikai dedu šią foto
tai kas netingi gali mėtyt pomidorais
Man asmeniškai šie variantas labiausiai

Čia jau smarkiai kritikai dedu šią foto

Man asmeniškai šie variantas labiausiai
Fakturai- remeliam- ne

Sveisa, spinduliai graziai pagauti, bet kampu kitokiu reiktu paieskoti, su platesniu kampu gal pabandyti

QUOTE(Yvette @ 2011 04 25, 19:11)
Knygos neskaiciau, bet virselis pabai patiko, atkreipciau demesi i knyga tokiu virseliu

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 25, 20:17)
Labai noriu parodyti dar vieną nuotraukytę
Vaizdas buvo žiauriai gražus
saulės spinduliai pro debesis krito ant vienišo medžio

Vaizdas buvo žiauriai gražus

Grazi sviesa
MEdzio teko paieskoti. pameni trecdaliu taisykle? jei nori parodyti medi, jis turi buti toj vietoj, dangaus butu pilnai uzteke

QUOTE(rarity @ 2011 04 25, 21:08)
Jau FB uzmaciau

Pirmoj nepamaciau atspindzio is karto, tai virsaus lyg truksta, va dabar ir nezinau kas svarbiau- pakankamai erdves virsuj ar itilpes atspindys

QUOTE(rarity @ 2011 04 26, 08:01)
Dar viena iš vakarykštės sesijos

Bobulytes per tvarkingai sudetos

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 26, 11:33)

as tai galvoju, kad man ir reikia FB puslapio.. bet tai kaip pavadinima susigalvot sunku

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 26, 10:44)

as tai galvoju, kad man ir reikia FB puslapio.. bet tai kaip pavadinima susigalvot sunku

Aš tai tom foto paprasčiausiai prirašysiu savo vardą pavardę kaip FB ar kaip čia ir pridėsio foto / photo/ fotografija. Kaip užeis, kažkurį. Aišku ateity, nors ir dabar jau gėda gruzint savo asmeninį, kuris tuoj pavirs beveik į viešą.
QUOTE(Rico @ 2011 04 26, 11:29)
Fakturai- remeliam- ne
Sveisa, spinduliai graziai pagauti, bet kampu kitokiu reiktu paieskoti, su platesniu kampu gal pabandyti
Grazi sviesa
MEdzio teko paieskoti. pameni trecdaliu taisykle? jei nori parodyti medi, jis turi buti toj vietoj, dangaus butu pilnai uzteke

Grazi sviesa

sunkoka ten buvo "įsipaišyti" tarp mažų palėpės erdvių

O tekstūra kodėl netinka

Teisingai

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 26, 10:55)
Teisingai
O gal šis variantas geresnis? Bet šiaip aš kažkaip norėjau parodyt kai tie spinduliai "krenta" ant žemės, bet visai nesinorėjo net trečdaliui nuotraukos paskirti pilką žemę, kai dangus toks nerealus 

Nu nebūtinai, tiesiog tu tiesiog suklydai, kad akcentavai medį ir tiek, galima palikti ir tiek žemės, nes tu akcentuoji dangų realiai, o ne medį.