QUOTE(cosma @ 2008 10 07, 17:44)
Mums jau 5 mėnesiai, ruošiamės eiti į šį darželį dviejų metų. Gal kas žinote kaip čia su eilėm, ar jau mums reikia eiti kalbėti su vedėja ar dar anksti?
Ačiū
Ačiū

Galvokit, ką norit, bet aš buvau labai nemaloniai nustebinta dėl eilių "Pipire".
Parašiau prašymą dėl dukters vos jai gimus, darželio direktorė įrašė mus į "eilę" savo sąsiuvinyje, dar patikino, kad vietų tikrai bus.
Paskui tvarkingai 2 rugpjūčius iš eilės eidavau asmeniškai pas direktorę patvirtinti, kad dukra tikrai eis į "Pipirą" nuo 2009 rugsėjo 1-os, nes direktorė taip prašė. Kiekvieną kartą ji kažką pasižymėdavo tame sąsiuvinyje prie mūsų pavardės ir patikindavo, kad vietų tikrai bus.
Šį rugpjūtį irgi nuėjau, patvirtinau, pasižymėjo, patikino.
O praeitą savaitę skambina man direktorė ir klausia, ar mes jau einam į kokį darželį, ar ateisim pas juos kitąmet

Dabar sėdžiu susinervinusi, bus mano vaikui vieta ten, ar nebus? Nes aišku, kad atsirado apsukrių tėvelių su pyragais, kuriems atsakyti negali. Tai kurių galų tas visas farsas su prašymu rašinėjimais, tvirtinimais, kad tikrai lankysim, laiko gaišimas?