Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(cosma @ 2008 10 07, 17:44)
Mums jau 5 mėnesiai, ruošiamės eiti į šį darželį dviejų metų. Gal kas žinote kaip čia su eilėm, ar jau mums reikia eiti kalbėti su vedėja ar dar anksti?
Ačiū 4u.gif

Galvokit, ką norit, bet aš buvau labai nemaloniai nustebinta dėl eilių "Pipire".

Parašiau prašymą dėl dukters vos jai gimus, darželio direktorė įrašė mus į "eilę" savo sąsiuvinyje, dar patikino, kad vietų tikrai bus.

Paskui tvarkingai 2 rugpjūčius iš eilės eidavau asmeniškai pas direktorę patvirtinti, kad dukra tikrai eis į "Pipirą" nuo 2009 rugsėjo 1-os, nes direktorė taip prašė. Kiekvieną kartą ji kažką pasižymėdavo tame sąsiuvinyje prie mūsų pavardės ir patikindavo, kad vietų tikrai bus.

Šį rugpjūtį irgi nuėjau, patvirtinau, pasižymėjo, patikino.

O praeitą savaitę skambina man direktorė ir klausia, ar mes jau einam į kokį darželį, ar ateisim pas juos kitąmet blink.gif Sakau, ateisim ateisim, juk pati prieš mėnesį atsižymėjot savo sąrašuose, gyvai kalbėjom kabinete blink.gif Direktorė tik susinepatogino, kažką sulemeno, kad jinai tik tikrinasi ir atsisveikino.

Dabar sėdžiu susinervinusi, bus mano vaikui vieta ten, ar nebus? Nes aišku, kad atsirado apsukrių tėvelių su pyragais, kuriems atsakyti negali. Tai kurių galų tas visas farsas su prašymu rašinėjimais, tvirtinimais, kad tikrai lankysim, laiko gaišimas?
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2008 10 10, 15:27)
Galvokit, ką norit, bet aš buvau labai nemaloniai nustebinta dėl eilių "Pipire".

Parašiau prašymą dėl dukters vos jai gimus, darželio direktorė įrašė mus į "eilę" savo sąsiuvinyje, dar patikino, kad vietų tikrai bus.

Paskui tvarkingai 2 rugpjūčius iš eilės eidavau asmeniškai pas direktorę patvirtinti, kad dukra tikrai eis į "Pipirą" nuo 2009 rugsėjo 1-os, nes direktorė taip prašė. Kiekvieną kartą ji kažką pasižymėdavo tame sąsiuvinyje prie mūsų pavardės ir patikindavo, kad vietų tikrai bus.

O praeitą savaitę skambina man direktorė ir klausia, ar mes jau einam į kokį darželį, ar ateisim pas juos kitąmet  blink.gif  Sakau, ateisim ateisim, juk pati prieš mėnesį atsižymėjot savo sąrašuose, gyvai kalbėjom kabinete  blink.gif  Direktorė tik susinepatogino, kažką sulemeno, kad jinai tik tikrinasi ir atsisveikino.

Dabar sėdžiu susinervinusi, bus mano vaikui vieta ten, ar nebus? Nes aišku, kad atsirado apsukrių tėvelių su pyragais, kuriems atsakyti negali. Tai kurių galų tas visas farsas su prašymu rašinėjimais, tvirtinimais, kad tikrai lankysim, laiko gaišimas?

Man atrodo jinai tau skambino del naujo istatymo kuris isigaliuoja jau si menesi,zodziu bus kita tvarka su priimimu i darzelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 11, 10:28)
Man atrodo jinai tau skambino del naujo istatymo kuris isigaliuoja jau si menesi,zodziu bus kita tvarka su priimimu i darzelius biggrin.gif

Kaip tik dėl to paskambinau penktadienį į Švietimo skyrių - tie irgi užtikrino, kad greitu laiku priėmimo tvarka nesikeis.
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2008 10 10, 14:27)

as tai neskubeciau taip vertinti. pvz. mes irgi uzhsirashem is karto i 3is darzhelius. o einam tik i viena. ir pvz. dabar varliuku grupeje is 16os lanko tik 10. nes kiti sarashiniai ir matyt eina kitur, bet nieko nepraneshe i PIPIRA. tai matyt direktore skambinejasi ir teiraujasi kaip yra is tikruju - ar dar laikyti vieta, ar teveliai jau apsisprende kitaip. galbut gali priimti kitus vaikus pagal sarasha ir nebus taip, kad ateis koks tevelis ir sakys "mes gi uzhsirashe buvom" rolleyes.gif

jei esat isirashe, zinot savo numeri, tai tikrai nepergyvenkite.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2008 10 13, 09:34)
as tai neskubeciau taip vertinti. pvz. mes irgi uzhsirashem is karto i 3is darzhelius. o einam tik i viena. ir pvz. dabar varliuku grupeje is 16os lanko tik 10. nes kiti sarashiniai ir matyt eina kitur, bet nieko nepraneshe i PIPIRA. tai matyt direktore skambinejasi ir teiraujasi kaip yra is tikruju - ar dar laikyti vieta, ar teveliai jau apsisprende kitaip. galbut gali priimti kitus vaikus pagal sarasha ir nebus taip, kad ateis koks tevelis ir sakys "mes gi uzhsirashe buvom"  rolleyes.gif

jei esat isirashe, zinot savo numeri, tai tikrai nepergyvenkite.

Nieko sau tik 10 grupeja o as vos ne kazdien skambineju klausineju ar yra vietu tai sako ne nera ir nebus,nors as uzrasiusi savo vaika ten doh.gif o man taip reikia vaika i darzeli paleisti o vietu niekur neraaaa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2008 10 10, 16:27)

O praeitą savaitę skambina man direktorė ir klausia, ar mes jau einam į kokį darželį, ar ateisim pas juos kitąmet  blink.gif  Sakau, ateisim ateisim, juk pati prieš mėnesį atsižymėjot savo sąrašuose, gyvai kalbėjom kabinete  blink.gif  Direktorė tik susinepatogino, kažką sulemeno, kad jinai tik tikrinasi ir atsisveikino.

mes irgi buvom uzsirase i kelius darzelius nuo š.m rugsejo kad eisim, tai man irgi skambino direktore is kito darzelio pasiteirauti ar eisim, bet buvom jau pradeje pipira lankyti tai pasakem kad neisim ir mus isbrauke is kito darzo, jos skambina ir tikrina, nes dabar tevai uzraso i kelis darzus, tad nesijaudinkit dar pries rugseji pasiteiraukit ir viskas biggrin.gif
o beje 10 vaiku lopselineje grupeje yra labai daug, juk jie labai mazi su jais reikia daugiau uzsiimti nei su darzelinukais, o aukletoja pusdieni tik viena su seimininkute buna
Atsakyti
QUOTE(egleee @ 2008 10 13, 11:05)

o beje 10 vaiku lopselineje grupeje yra labai daug, juk jie labai mazi su jais reikia daugiau uzsiimti nei su darzelinukais, o aukletoja pusdieni tik viena su seimininkute buna

10 vaiku tai tikrai nemazai.
bet jei ziuret is tos teorines puses, tai lopshelio grupeje gali buti maximum 16a vaiku. turetu tiek buti. tiek yra lovyciu. o pas mus tik 10. kiti "ala sarasiniai" bet niekas ju nei mate, nei girdejo.
darzelineje grupeje jau skaicius isauga iki 24, berods.

lapinuke, eiciau pas direktore ir kalbeciausi, prasyciau. telefonu labai lengva atfutbolinti zmogu. nueikit, ishaiskinkit situacija, gal priglaus jus? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2008 10 13, 13:34)
10 vaiku tai tikrai nemazai.
bet jei ziuret is tos teorines  puses, tai lopshelio grupeje gali buti maximum 16a vaiku. turetu tiek buti. tiek yra lovyciu. o pas mus tik 10. kiti "ala sarasiniai" bet niekas ju nei mate, nei girdejo.
darzelineje grupeje jau skaicius isauga iki 24, berods.

lapinuke, eiciau pas direktore ir kalbeciausi, prasyciau. telefonu labai lengva atfutbolinti zmogu. nueikit, ishaiskinkit situacija, gal priglaus jus?  unsure.gif

aciu,aciu reikes nueiti nes skambinom i sviet skyriu galvojau paklausiu kur kitur yra vietu ,bet mums pasake kad butent sitam darzeli yra vietu ir dauk vietu yra lazdynuose,bet man toloka vezt is kalvarijkos i lazdynus doh.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jei vedėja pažadėjo tai ir bus. Ji tikrai žodžio žmogus. Mano jau eina trečias vaikelis į šį darželį ir niekada nebuvo jokio eksceso. Nedaviau jokio kyšio ir pan.
Atsakyti
Sveiki ar sitam darzelije lopselinukus veda i lauka? g.gif
Atsakyti
Kai geras oras tai privalomai veda, o ziema kai mano mazylis lanke, tai gal kelis tik kartus. Bat gal ir gerai, nes kol aprengs, tai ziurek jau vaikai ir slapi. Tai per visa ziema neturejom net slogos.
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 21, 12:18)
Sveiki ar sitam darzelije lopselinukus veda i lauka? g.gif

kol kas veda ir po keleta kartu per diena. o kaip veliau bus, tai nezinau unsure.gif
Atsakyti