Sveiki,ar yra mamyciu kuriu vaikiukai lanko skruzdeliuku grupe,jei yra tai labai noreciau info apie viska

QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 24, 12:23)
Sveiki,ar yra mamyciu kuriu vaikiukai lanko skruzdeliuku grupe,jei yra tai labai noreciau info apie viska 

lapinuke, tai papuolet i darzeli?

egleb, kaip lukute?
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 24, 13:23)

QUOTE(Frane @ 2008 10 26, 22:36)
egleb, kaip lukute?
Nugi, kaip ir gerai

Beje, o ar galima uz darzeli sumoket internetu?

QUOTE(egleb @ 2008 10 26, 22:48)
as tik taip ir temoku

tiesa, maniskiui tai akytes supuliavo. 5dieni toks neaishkus buvo po darzelio, o vakar po pietu miegelio atsikele, tai pradejo puliai begti

QUOTE(Frane @ 2008 10 26, 23:59)
as tik taip ir temoku 
tiesa, maniskiui tai akytes supuliavo. 5dieni toks neaishkus buvo po darzelio, o vakar po pietu miegelio atsikele, tai pradejo puliai begti
siandien jau ir broliui viena akis parejo. lekiu ryt pas gydytoja recepto, nes vaistinej nieko neduoda be recepto
tupesim namie 

O tai kaip paskui nunesi kvituko antra dali aukletojai?

Sveikatytes Grigui ir broliukui

QUOTE(Frane @ 2008 10 26, 22:36)
tai,taip paouolem tiesiog ten nelabai nori priimti vaikucius kurie dar neturi 2metuku,mes pavaikciojom savaite ir susirgom sloga.

QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 24, 12:23)

Sveika,
mano Matas lanko skruzdeliuku grupe, tik dabar 3-cia savaite serga, jau seniai nebuvom

QUOTE(kaktussi @ 2008 10 27, 11:42)
Sveika,
mano Matas lanko skruzdeliuku grupe, tik dabar 3-cia savaite serga, jau seniai nebuvom

A zinau kad yra Matas,o ko jis serga???mes irgi sergam

QUOTE(egleb @ 2008 10 26, 23:54)
dar nenesiau. tik atsispaudziau pavedimo kopija ir turiu papkej. jei paparasys, tai ja ir pateiksiu

QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 27, 11:03)
Ai mums kosulys ir sloga,aisku i pabaiga, tik nenoriu dar vesti, tegu iki galo pasveiksta

O Mata aukletoja (ne Virginija, ta kita) Mantuku vadina

QUOTE(kaktussi @ 2008 10 27, 14:41)
Ai mums kosulys ir sloga,aisku i pabaiga, tik nenoriu dar vesti, tegu iki galo pasveiksta
o jums kas?

Mums sloga nedidele bet vistiek nevedu tegul pasveiksta,bijojau kad dar labiau nesusirgtu

QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 27, 14:22)
O kaip jums aukletojos??
na Virginija tai man visai nebloga pasirode - tik atejus is karto ima vaika kalbinti, vos persirengia - ima uz rankos ir eina zaisti. Ji man tokia konkreti pasirode. Bet ta kita (net vardo nezinau