Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(kaktussi @ 2008 10 27, 16:31)
na Virginija tai man visai nebloga pasirode - tik atejus is karto ima vaika kalbinti, vos persirengia - ima uz rankos ir eina zaisti. Ji man tokia konkreti pasirode. Bet ta kita (net vardo nezinau  ax.gif ) kur puse etato dirba tai nezinau. Negaliu nieko sakyti, nes dar nedaug teko su ja susidurti..... O kokie jusu ispudziai?

man irgi patiko Virginija,o tos kitos as varda uzmirsau,kelis kart su ja bendravau o mano vaikas labai prisiriso prie tos mergaites kuri su jeis ten dirba,jos vardo irgi nezinau bet jinai ten visa diena dirba.
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 10 27, 15:43)
man irgi  patiko Virginija,o tos kitos as varda uzmirsau,kelis kart su ja bendravau o mano vaikas labai prisiriso prie tos mergaites kuri su jeis ten dirba,jos vardo irgi nezinau bet jinai ten visa diena dirba.

Ta mergina tikriausiai seimininke, jei as neklystu smile.gif Labai faina jinai ir su vaikais labai meili
Atsakyti
Mes jau pasveikom ir ryt keliausim i darziuka tongue.gif
Atsakyti
Labai saunu,
mes irgi jau pasveikom, siandien jau darzelyje smile.gif
Atsakyti
mano Kristijonas pradejo mustis nebezinau ka daryti? ar jusu vaikai 2m nesimuse? Aukletoja sako kad vis kam nors uzvozia, o toks gerietis buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(egleee @ 2008 11 06, 18:00)
mano Kristijonas pradejo mustis nebezinau ka daryti? ar jusu vaikai 2m nesimuse? Aukletoja sako kad vis kam nors uzvozia, o toks gerietis buvo sad.gif

kaip tik tau straipsniukas CIA

bet siaip tai jis labai fainai ta daro. kazkada laukiau kol grigas nubus (per velai uzhmigo), tai sedejau grupeje ir su Kristijonu skaitliukus vartem su paveiksliukais. jis man vis pirshtu beda, o as turiu pasakyti koks cia daiktas. ir Fausta prilindo. tai Kristijonas apglebe tuos skaitliukus, tada ireme savo nosi Faustai i zanda ir taip ryzhtingai ir uzhtikrintai ja nustume i sona su ta nosim doh.gif Zvengiau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 07 lapkričio 2008 - 08:35
Lapinuke, gal zinai kada Skruzdeliuku grupes tevu susirinkimas? maniskis vel su sloga iki keliu, tai jauciu kita savaite tik i susirinkima leksiu
Atsakyti
QUOTE(kaktussi @ 2008 11 07, 13:09)
Lapinuke, gal zinai kada Skruzdeliuku grupes tevu susirinkimas? maniskis vel su sloga iki keliu, tai jauciu kita savaite tik i susirinkima leksiu

Nezinau man nieko nesake,mes yrgi sergam,sloga +kosulys doh.gif.pirmadieni irgi namie busim
Papildyta:
Turbut iki galo nepasveikom doh.gif
Atsakyti
Siunciam glebi sveikinimu Kristijonui (ir jo teveliams) gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
[quote=egleb,2008 11 10, 17:35]
Siunciam glebi sveikinimu Kristijonui (ir jo teveliams) gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
[/quo
Aciu labai uz sveikinimus biggrin.gif aciuks.gif
Atsakyti
o vakar kazkaip buvo svenciamas Kristijono gimtadienis darzelyje? gal kokia tradicija ivedet kaip pirmi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 11 lapkričio 2008 - 12:32
QUOTE(Frane @ 2008 11 11, 14:32)
o vakar kazkaip buvo svenciamas Kristijono gimtadienis darzelyje? gal kokia tradicija ivedet kaip pirmi.  smile.gif

tradicijos tai neivedem jokios kaip ir nunesiau vaises ir viskas. smile.gif
Kaip jie svente net nezinau, nes aukletojos nebuvo tik seimininkute kai atejau pasiimti, o kita diena Lile sake kad pute zvakutes, valge vaises ir viskas. Gal Grigas ka daugiau papasakojo?
Atsakyti