Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(Eglutee @ 2009 03 09, 15:23)
nepykit nesusilaikysiu. Suprantu dalinai mamas, kurios leidzia sloguojancius kostincius vaikus i darzeli, nes neturi kitos iseities.
Bet butent del tokiu vaiku, mano vaikas ir kiti vaikai uzsikrecia ir serga. As turiu galimybe (ar kazkokiu budu surandu ja) isgydyti iki galo, tai isgydau, nuvedu, o po savaites vel dviem savaitem pasigauname liga...
Taigi as irgi mielai paprasyciau nevesti pusiau serganciu vaiku, nes kencia kiti vaikai ir cia ne joks nesvaigimas.
Taip pat kencia ir jusu paciu vaikai, kurie suserga del tokiu pusiau vaikuciu ligoniuku vedamu i darzeli, po to nepagije grizta, uzkrecia kitus ir taip gaunasi dar didesnis uzburtas ligu ratas smile.gif

Taigi manau jei visi teveliai pasistengtu vesti sveikus vaikus i darzeli, tu ligu butu maziau ir visiems butu tik geriau

tikriausiai nieks nenori, kad jų vaikai sirgtų.
o kai vaikas rimtai sloguoja ir kosti, tai tokio vaikiuko į daržą nieks ir neveda. gydytis reikia. bent jau taip tikiuosi unsure.gif
labai džiaugiuosi už jus, kad turite galimybę savo vaikiuką, kad lengvai sunegalavusį, palikti kam nors. bet yra tokių, kurie tokios galimybės neturi, ir "kažkokių būdų" neatsiranda. o nedarbingumo lapeliais gydytojai, kaip žinia, šiais laikais į kairę ir dešinę nesimėto, taigi dėl tekančios nosytės biuliotenio negausi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 03 10, 11:12)
tikriausiai nieks nenori, kad jų vaikai sirgtų.
o kai vaikas rimtai sloguoja ir kosti, tai tokio vaikiuko į daržą nieks ir neveda. gydytis reikia. bent jau taip tikiuosi  unsure.gif
labai džiaugiuosi už jus, kad turite galimybę savo vaikiuką, kad lengvai sunegalavusį, palikti kam nors. bet yra tokių, kurie tokios galimybės neturi, ir "kažkokių būdų" neatsiranda. o nedarbingumo lapeliais gydytojai, kaip žinia, šiais laikais į kairę ir dešinę nesimėto, taigi dėl tekančios nosytės biuliotenio negausi.  cool.gif

Berods atskira tema yra apie tai, ar "vesti-nevesti" lengvai negaluojancius. Diskusijos nesibaigiancios... g.gif

Man asmeniskai irgi noretusi, kad mamos nevestu net ir lengvai sunegalavusiu, nes maniske pasigriebia bet koki kito vaiko sunegalavima, kuris jai baigiasi n-tuoju ausu uzdegimu verysad.gif Ir pati paskutinemis isgalemis nevedu savo vaiko, net jei jai tera tik sloga... uz tai deja sumoku savo miegu. BET... as galiu nevesti ir savo darbus padaryti kitu laiku. Ne visos mamos turi tokia galimybe. Ir ta reikia pripazinti, kad ir kaip bebutu liudna. Todel ir manau, kad diskusijos siuo klausimu beveik beprasmes, na tik savo nuomone issakom ir tiek.

Sveikatos maziukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(praniuke @ 2009 03 10, 16:34)
Sveikatos maziukams 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
SIANDIEN ATVEDZIAU VAIKA I LOPSI IR ZIURIU KAD VAIKAI VIENI O AUKLETOJA ISEJUSI MAISTO PASIIMTI,AR LOPSI GALI PALIKINET VAIKUS VIENUS??AS DABAR NERIMAUJU KAD PALIEKA VAIKUS VIENUS O MANO VAIKAS VERKS AS TIKRAI ZINAU...
KA MAN DARYTI AR CIA JIE TAIP TAUPO,KRIZES METU??AR GALI TAUPYTI VAIKU SASKAITA,
nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2009 03 24, 09:22)
SIANDIEN ATVEDZIAU VAIKA I LOPSI IR ZIURIU KAD VAIKAI VIENI O AUKLETOJA ISEJUSI MAISTO PASIIMTI,AR LOPSI GALI PALIKINET VAIKUS VIENUS??AS DABAR NERIMAUJU KAD PALIEKA VAIKUS VIENUS O MANO VAIKAS VERKS AS TIKRAI ZINAU...
KA MAN DARYTI AR CIA JIE TAIP TAUPO,KRIZES METU??AR GALI TAUPYTI VAIKU SASKAITA,
nono.gif

Paprastai vaikai vieni nebuna, juk yra ne tik aukletoja, bet ir seimininke. Seimininkes eina valgyt atnesti, o ne aukletojos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2009 03 31, 13:55)
Paprastai vaikai vieni nebuna, juk yra ne tik aukletoja, bet ir seimininke. Seimininkes eina valgyt atnesti, o ne aukletojos  mirksiukas.gif

Tai, kad deja deja, bet BUNA karts nuo karto g.gif Seimininke kartais dar nebuna atejusi matyt, o maista nesti reikia, va ir buna.....
Atsakyti
QUOTE(praniuke @ 2009 03 31, 15:35)
Tai, kad deja deja, bet BUNA karts nuo karto g.gif Seimininke kartais dar nebuna atejusi matyt, o maista nesti reikia, va ir buna.....

nežinau tada kaip pas jus, pas mus grupej tai nemaciau niekada kad vaikai vieni liktu cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
šiandien paskambinau į darželį "Pipiras" ir jau tikrai žinau, kad mes papuolėm į sąrašus thumbup.gif Tik labai pasimečiau, kai manęs pavaduotoja paklausė, ar negalėtume ateiti liepos mėnesį padėti daryti remontą... Kaip kokia varna pradėjau mikčiot, tuo pokalbis ir baigėsi. Bet paskui sėdėjau ir mąsčiau, kad gal reiktų pasiskambint ir pasisiūlyt atvažiuot kokius tapetus paklijuot, juk tai irgi parama darželiui, nes geriau taip užsirekomenduot, kai su pinigėliais dabar nelengva... g.gif Net nežinau, kaip čia elgtis... Gal kas turit kokį patarimą?
Atsakyti
Esu buvusi darželio darbuotoja, todėl puikiai žinau, kaip aukštai yra vertinama visokeriopa tėvelių ir mamyčių pagalba darželiui, juk reikės po remonto ir lovas atgal sustatyti, grindis, langus išplauti... Patikėkit, jokių papildomų pinigų už šiuos darbus pedagogams niekas neskiria, taip pat neskiria ir jokio papildomo laiko.
Atsakyti
kas daugiau pades sutvarkyti, jei ne teveliai, tik gaila, kad jie dirba ir tam mazai laiko lieka, nebent sekmadieniais. maciau, kad darzelis nudevetas, durys nuo pastatymo neremontuotos, ispuve, langai taip pat.
Atsakyti
Gal kieno vaikutis papuolė į "Skruzdėliukų" grupę? Mano papuolė smile.gif ieškom draugų 4u.gif
Atsakyti
mes irgi ieskom draugu..berods zuikuciu grupej busim, kadangi vyras tvarko tuos reikalus, tai nemaisau tikiuosi blush2.gif

is tikruju, tai nezinom nei vienos auklytes ten, kas per salygos irgi neaisku, is pirmo zvilgsnio nepasirode superines, bet gal auklytes fainos? apsvieskit kas lankotes 4u.gif

Atsakyti