Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(egleee @ 2008 11 14, 11:53)
tradicijos tai neivedem jokios kaip ir nunesiau vaises ir viskas. smile.gif
Kaip jie svente net nezinau, nes aukletojos nebuvo tik seimininkute kai atejau pasiimti, o kita diena Lile sake kad pute zvakutes, valge vaises ir viskas. Gal Grigas ka daugiau papasakojo?

musu Grigui tik dabar atsirisha lietuviu kalba, tai kai klausiu kaip darzhelyje, tai sako valgiau sriubyte ir mesyte, zaidziau ir dainavau. ir pradeda "du gaidelius" traukti wacko.gif ir pas ji kasdien sriubyte ir mesyte biggrin.gif

aukletoja sake, kad vaikai piese Kristijonui pieshinius. tai bent tuos gavot? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2008 11 16, 23:57)
musu Grigui tik dabar atsirisha lietuviu kalba, tai kai klausiu kaip darzhelyje, tai sako valgiau sriubyte ir mesyte, zaidziau ir dainavau. ir pradeda "du gaidelius" traukti wacko.gif ir pas ji kasdien sriubyte ir mesyte  biggrin.gif

aukletoja sake, kad vaikai piese Kristijonui pieshinius. tai bent tuos gavot? mastau.gif

taip labai grazus piesinukai spinteleje buvo padeti
Atsakyti
Šiandien aš apsilankiau šiame darželyje. Apėjau jį visą aplink, pasižiūrėjau ir vis sau kartojau "niekas nepasikeitė". Kadaise aš pati lankiau šitą darželį, tai žinau kaip ten viskas atrodė. Iš vienos pusės buvo malonu pamatyti tas pačias pavėsines, karstykles ir vietas, kuriose žaisdavome, tiek prisiminimų užplūdo, tas keistas vaikystės jausmas....... , bet antra vertus kai žinau kiek viskam metų doh.gif .
Na, bet aš ne apie tai. Noriu paklausti, o kaip jūs susitinkate su vedėja? Jai paskambinate ir sakote noriu užrašyti savo vaiką ar einate be perspėjimo? Kaip viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 11 18, 13:07)
Na, bet aš ne apie tai. Noriu paklausti, o kaip jūs susitinkate su vedėja? Jai paskambinate ir sakote noriu užrašyti savo vaiką ar einate be perspėjimo? Kaip viskas vyksta?

geriau pasiskambink ir pasiklausk kada vedeja bus. siaip ji betarpiska ir visada priima, tik kartais jos tiesiog nebuna. tai jei nesinori 10x eiti, tai geriau pasiskambinti ir suderinti laika. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 19 lapkričio 2008 - 15:26
pasiskaiciau tema, pasidariau isvada, kad darzelio isore neatsipindi jo vidaus, t.y., kad malonus personalas, neblogas maistas ir t.t. Visgi isore mane gasdina. Vaiku zaidimu aiksteles-kaip Flinstounu laiku, nesaugios ( visu pirma). Juk tie gigantiski metaliniai gargarai visame pasaulyje seniai panaikinti, vaikai zaidzia su saugiomis supynemis, ir pan. Aisku, mes su jais uzaugome.
Visgi niekada nepamirsiu,kaip mano drauge vaikysteje, gavusi su tokiomis supynemis per galva, nugriuvo be samones.
O savo vaikui norisi geriausia... na, parasiau ilga monologa, teks eiti su vedeja sneketis. Mamytes, gal zinot, kaip situacija, ar daug leliuku dvimeciu grupese?
Kaip auklytes?
Atsakyti
gal kartais Skruzdeliuku grupes mamyte parasytu savo atsiliepimus apie aukletoja ir siaip?
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2009 02 23, 18:22)
gal kartais Skruzdeliuku grupes mamyte parasytu savo atsiliepimus apie aukletoja ir siaip?

sveiki mano vaikas lanko sita grupe,seip viskas gerai tik skurdokas biski darzelis,o o aukletojeis kolkas patenkinta,neteko daug bendrauti,svarbiausei kad mano piplys norei eina,jei jam gerai tai ir man gerai smile.gif dabar ten 12vaiku,pradzei tai labai sirgom doh.gif

noreciau kad mamos neleistu savo vaikuciu i darzeli serganciu,nors ir slogojanciu,maciau ne viena karta kai atveda vaika o jis slogoja ar kosti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2009 02 27, 15:57)
sveiki mano vaikas lanko sita grupe,seip viskas gerai tik skurdokas biski darzelis,o o aukletojeis kolkas patenkinta,neteko daug bendrauti,svarbiausei kad mano piplys norei eina,jei jam gerai tai ir man gerai smile.gif dabar ten 12vaiku,pradzei tai labai sirgom doh.gif

noreciau kad mamos neleistu savo vaikuciu i darzeli serganciu,nors ir slogojanciu,maciau ne viena karta kai atveda vaika o jis slogoja ar kosti doh.gif

o,kaip geraI,kad nors viena atrase,aciu smile.gif o Jus skiepijot vaika, pries einant i darzeli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 27 vasario 2009 - 15:02
QUOTE(Lapinuke @ 2009 02 27, 14:57)

Gal nelabai į temą, o ką daryt. Kartais būna tokių situacijų, kai sloguoja, bet nėra temperatūros arba pakosti, bet ir "nesmertelnas" ligonis. Mamai tiesiog jau nebegalima imti biuletenių (n kartų iš eilės buvo paimta pvz.). Tėtis išvykęs, močiučių/diedukų nerasta. Kaimynams palikti neįmanoma...ir etc.

Būti atleistai iš darbo, o paskui verkti SM ir pasakotis, kad pinigų nebėra.

Kažkoks užburtas ratas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2009 02 27, 21:43)
Gal nelabai į temą, o ką daryt. Kartais būna tokių situacijų, kai sloguoja, bet nėra temperatūros arba pakosti, bet ir "nesmertelnas" ligonis. Mamai tiesiog jau nebegalima imti biuletenių (n kartų iš eilės buvo paimta pvz.). Tėtis išvykęs, močiučių/diedukų nerasta. Kaimynams palikti neįmanoma...ir etc.

Būti atleistai iš darbo, o paskui verkti SM ir pasakotis, kad pinigų nebėra.

Kažkoks užburtas ratas unsure.gif

drinks_cheers.gif tikrai. dėl slogos, tiesą sakant, biuliotenio net neduoda. o jei nėra kam palikti, kas tada? tai nereikia čia svaigt, kad mamos, būkit malonios, neveskit sloguojačių vaikų doh.gif
Atsakyti
Kaip ir rasiau - aukletoja Virginija man labai patinka. Ji tokia ukiska, bet labai sauni - labai uzsiima su vaikais (maniskis po to vis kelia namo pasakoja ka veike). Va antroji aukletoja man nelabai patinka - kiek ateinu, tai ji arba laikrasti skaito arba dar ka veikia (nesvarbu rytas ar vakaras), o vaikai vieni sau zaidzia, laipioja ant palangiu ir .t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktussi: 04 kovo 2009 - 16:21
QUOTE(Laumė* @ 2009 02 28, 12:31)
drinks_cheers.gif  tikrai. dėl slogos, tiesą sakant, biuliotenio net neduoda. o jei nėra kam palikti, kas tada? tai nereikia čia svaigt, kad mamos, būkit malonios, neveskit sloguojačių vaikų  doh.gif

nepykit nesusilaikysiu. Suprantu dalinai mamas, kurios leidzia sloguojancius kostincius vaikus i darzeli, nes neturi kitos iseities.
Bet butent del tokiu vaiku, mano vaikas ir kiti vaikai uzsikrecia ir serga. As turiu galimybe (ar kazkokiu budu surandu ja) isgydyti iki galo, tai isgydau, nuvedu, o po savaites vel dviem savaitem pasigauname liga...
Taigi as irgi mielai paprasyciau nevesti pusiau serganciu vaiku, nes kencia kiti vaikai ir cia ne joks nesvaigimas.
Taip pat kencia ir jusu paciu vaikai, kurie suserga del tokiu pusiau vaikuciu ligoniuku vedamu i darzeli, po to nepagije grizta, uzkrecia kitus ir taip gaunasi dar didesnis uzburtas ligu ratas smile.gif

Taigi manau jei visi teveliai pasistengtu vesti sveikus vaikus i darzeli, tu ligu butu maziau ir visiems butu tik geriau

Atsakyti