Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

Laba,

gal kas turite žinių dėl Rugsėjo pirmosios? arba naujienų dėl žiogelių grupės? pasidalinkite wink.gif

Geros dienos
Atsakyti
Na, kaip įspūdžiai po pirmos dienos darželyje?smile.gif mes tai patenkinti:)
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Siandieni r mes gavome pakvietima lankyti ,,Pipiriuka". Siaip lanko maniskis ,,mazaji Trinapoli", esame patenkinti. Cia tie koridoriai tokie kraupoki pasirode... patekome i 3-4 metuku vaikuciu grupe. Ten ju 2 grupes yra, tai sunus eitu i ta, kur 2 a, man ten aukletoja mielesne pasirode :-) Raminta vardu. O kaip ta is1 a aukletoja? Siaip dar galime ir grupe rinktis...
Kokie butu galbut pasiulymai ar siaip komentarai apie sias grupes ir apie duodama maista vaikams?
Busiu dekinga uz komentarus :-)
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2014 09 11, 22:37)
Sveikos, mamytes. Siandieni r mes gavome pakvietima lankyti ,,Pipiriuka".  Siaip lanko maniskis ,,mazaji Trinapoli", esame patenkinti. Cia tie koridoriai tokie kraupoki pasirode... patekome i 3-4 metuku vaikuciu grupe. Ten ju 2 grupes yra, tai sunus eitu i ta, kur 2 a, man ten aukletoja mielesne pasirode :-)  Raminta vardu. O kaip ta is1 a aukletoja? Siaip dar galime ir grupe rinktis...
Kokie butu galbut pasiulymai ar siaip komentarai apie sias grupes ir apie duodama maista vaikams?

SVEIKA,as laabai ilgai laukiau ir galu gale patekom ir mes i pipira ir as atvirksciai pasirinkau ta grupę kuri pirmame aukšte.Dėl atskiro miegamojo ir kad yra atskiri iėjimai.O ta antro aukšto grupė man nepatiko dėl dažų kvapo.Kolkas dar neeinM tvarkomės pažymas.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2014 09 12, 00:00)
SVEIKA,as laabai ilgai laukiau ir galu gale patekom ir mes i pipira ir as atvirksciai pasirinkau ta grupę kuri pirmame aukšte.Dėl atskiro miegamojo ir kad yra atskiri iėjimai.O ta antro aukšto grupė man nepatiko dėl dažų kvapo.Kolkas dar neeinM tvarkomės pažymas.

Na aisku, grupes erdve ir man labiau 1 a patiko, ir del to atskiro miegamojo, bet man labiau priimtina pasirode aukletoja Raminta is 2 a grupes smile.gif Tai siuo atveju rinkausi pagal aukletoja, nors dar vis svarstom, ar eiti ten, vyrui nelabai patinka, kad pats darzelis labai jau ant gatves, blogas oras, o vat Trinapolis salia misko, eina jie ten pasivaikscioti ir apskritai zaidimu erdve gal keturgubai didesne... Tai dabar toks galvos skausmas, lyg ri dziaugtis labai turetumem, bet kazkaip linkstu likti Trinapolyje, patinmka ten ir vaikui, ir aukletojos, ir aplinka, bet zinoma, finansiskai tai Pipiriuke zyyymiai geriau butu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2014 09 11, 22:37)
Sveikos, mamytes. Siandieni r mes gavome pakvietima lankyti ,,Pipiriuka".  Siaip lanko maniskis ,,mazaji Trinapoli", esame patenkinti. Cia tie koridoriai tokie kraupoki pasirode... patekome i 3-4 metuku vaikuciu grupe. Ten ju 2 grupes yra, tai sunus eitu i ta, kur 2 a, man ten aukletoja mielesne pasirode :-)  Raminta vardu. O kaip ta is1 a aukletoja? Siaip dar galime ir grupe rinktis...

QUOTE(Euforija911 @ 2014 09 12, 00:00)

Sveikos,
O jus buvote pasirinkusios šį darželį bent kokiu numeriu, ar jums savivaldybė tiesiog pasiūlė? Kažkaip jis labai jau nepopuliarus, jei laisvų vietų liko... unsure.gif
Mes pirmame aukšte busim, kai galėjome rinktis, dėl antro aukšto auklėtojų iš viso nebuvo aišku (niekas nenorėjo eiti dirbti)... tai rinkomes pirmą aukštą dėl atskiro miegamojo ir pakeistų langų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 09 12, 10:37)
Sveikos,
O jus buvote pasirinkusios šį darželį bent kokiu numeriu, ar jums savivaldybė tiesiog pasiūlė? Kažkaip jis labai jau nepopuliarus, jei laisvų vietų liko... unsure.gif
Mes pirmame aukšte busim, kai galėjome rinktis, dėl antro aukšto auklėtojų iš viso nebuvo aišku (niekas nenorėjo eiti dirbti)... tai rinkomes pirmą aukštą dėl atskiro miegamojo ir pakeistų langų smile.gif

Mes buvome kazkuriuo numeriu ji irase i sarasa (tuo metu gyvenome Rinktines g.).
Kazkaip vis labiau dvejoju del sio darzelio, labai jau ant gatves jis, smelio dezes baisios (musu grupes tai isvis, duobe kazkokia su suniuku ir kaciuku ismatomis sad.gif...)
Parasiau laiska savivaldybei ir uzklausiau, ar galesime likti stoveti eileje, atmete si pasiulyma. Ziuresime, ka atsakys... Mums siuo metu pagal gyvenama vieta jis labai neparankus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2014 09 11, 23:37)

Sveiki,

mes lankome 1 aukšte. Kiek teko matyti ir pora kartų paragauti maisto, tai maistas normalus, pakankamai skanus, darželinis smile.gif ir šiaip vaikučiai kurie valgo sriubas tai nevalgo antro, arba kurie nevalgo sriubos, valgo antrą patiekalą, nuo vaiko priklauso...turi turbūt įdomesnių reikalų nei valgymas smile.gif. Auklėtoja maloni ir šilta, visada su šypsena.
Patinka, kad arti žaidimų aikštelė, tačiau reikalaujanti atnaujinimo... sad.gif
Žiūrėsim kaip bus žiemą su šiluma grupėse, nes turbūt ne šiaip sau langai pakeisti kampinėje pastato dalyje.
Kol kas vaikas neprotestuoja ir eina į darželį vieną dieną geriau, kitą dieną sunkiau. Tikimės kad situacija nepablogės smile.gif
Sėkmės visoms mamoms 4u.gif
Atsakyti
Mes mazaji trinapoli iskeiteme i pipira, ir tikrai nesigaliu...nestebuklas tas trinapolis, o vasara, ten nuo karscio vaikai kaip isvire budavo, is to ir ligos.
Viskas gerai su siuo darzeliu, o kad reikia prisideti finansiskai, tai cia jau valstybiniu darzeliu realybe. Sutvarkysim su laiku tas smelio dezes:)
Aukletoja Raminta puiki, turinti ideju ir jaunatvisko entuziazmo!
Mano vaikas noriai eina i darzeli ir sako, kad jis didelis ir tikras! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 09 12, 10:37)
Sveikos,

Nezinau populiarus ar nepopuliarus bet as savivaldybei jau triuksmavau ir rasiau skundus..Tiesiog vaikui jau ketvirti metai eina o mes vis negaudavom vietos?! Nesuprantu kaip taip imanoma kai vaikas eileja stovejo nuo gimimo.Tai esu begalo patenkinta kad patekom,bet dar kolkas neeinam i darzeli stai mastau jau rytoj susitvarkyti su visom pazymom ir Pirmadieni keliausim.Nepersokus griovio nesakyk OP bet as pati si darzeli lankiau o dabar ir dukryte lankys.O palanke galesiu jau labiau pareiksti savo nuomone nors esu isitikinus kad ten viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2014 09 11, 21:37)

Laabas Mergyte, ateijau į šią temą ir netikėtai tave čia sutikau bigsmile.gif Pasirodo mūsų vaikai lanko tą pačią grupę trinapolyje ir dar dabar ir kaip ir jūs mes gavome vietą pipire. Geras biggrin.gif

Šiandien vyrui paskambino, kad yra vieta ar norim eiti. Aš nebuvau, vyras nuvažiavo šiandien į savivaldybę, tai sako reikia pradėti lankyti kuo greičiau. Mes aišku džiaugiamės, kad PAGALIAU gavom vietą, bet darželis mums nelabai į temą... Jo ten savo sąrašuose nebuvo. Vyras dar į darželį užvažiavo, sako vaizdas slogus, tarybinis unsure.gif Na bet aš ir nieko kito nesitikėjau, man svarbiausia, kad vaiku gerai rūpintųsi ir jam ten patiktų. Tikiuosi patiks unsure.gif Nes dabar jau mėnuo kaip lanko trinapolį ir tik šiandien jau geresne nuotaika į jį išėjo verysad.gif Labai sunkiai jai, o dabar va vėl pasikeitimai...Na bet tikiuosi viskas bus gerai ten
Atsakyti
Laba,
Tai kokie gi įspūdžiai po beveik mėnesio Pipire? ax.gif 4u.gif
Atsakyti