QUOTE(Mergyte_82 @ 2014 09 11, 21:37)
Sveikos, mamytes. Siandieni r mes gavome pakvietima lankyti ,,Pipiriuka". Siaip lanko maniskis ,,mazaji Trinapoli", esame patenkinti. Cia tie koridoriai tokie kraupoki pasirode... patekome i 3-4 metuku vaikuciu grupe. Ten ju 2 grupes yra, tai sunus eitu i ta, kur 2 a, man ten aukletoja mielesne pasirode :-) Raminta vardu. O kaip ta is1 a aukletoja? Siaip dar galime ir grupe rinktis...
Kokie butu galbut pasiulymai ar siaip komentarai apie sias grupes ir apie duodama maista vaikams?
Busiu dekinga uz komentarus :-)
Laabas Mergyte, ateijau į šią temą ir netikėtai tave čia sutikau

Pasirodo mūsų vaikai lanko tą pačią grupę trinapolyje ir dar dabar ir kaip ir jūs mes gavome vietą pipire. Geras
Šiandien vyrui paskambino, kad yra vieta ar norim eiti. Aš nebuvau, vyras nuvažiavo šiandien į savivaldybę, tai sako reikia pradėti lankyti kuo greičiau. Mes aišku džiaugiamės, kad PAGALIAU gavom vietą, bet darželis mums nelabai į temą... Jo ten savo sąrašuose nebuvo. Vyras dar į darželį užvažiavo, sako vaizdas slogus, tarybinis

Na bet aš ir nieko kito nesitikėjau, man svarbiausia, kad vaiku gerai rūpintųsi ir jam ten patiktų. Tikiuosi patiks

Nes dabar jau mėnuo kaip lanko trinapolį ir tik šiandien jau geresne nuotaika į jį išėjo

Labai sunkiai jai, o dabar va vėl pasikeitimai...Na bet tikiuosi viskas bus gerai ten