Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(Laurite @ 2007 09 03, 17:00)
O mamos ne mano Domukas įdomu ilgėjosi? Vyras nuveda, pasiema, tai nelabai žinau kaip sekasi, nes vyrams viskas kitaip atrodo  ax.gif .

Domukas pacia pirma diena, kai vedete labai verke, o po to mano aukle sake, kad nieko, jau geriau smile.gif
Maniskis jau apsiprato, neverkia, tik kad nevalgo visai (tik duona) tai namo grizta alkanas ir piktas kaip zveriukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurite @ 2007 09 03, 18:00)
O mamos ne mano Domukas įdomu ilgėjosi? Vyras nuveda, pasiema, tai nelabai žinau kaip sekasi, nes vyrams viskas kitaip atrodo  ax.gif .

na kadangi as ten pastoviai sedziu su saviskiu, tai daugeli vaikuciu jau zinau. Tai mamos tikrai Domukas labai ilgisi, buna uzeina jam tox ilgesiukas valandelei, bet va siandien lauke pabuvo, tai grizo laimingas ax.gif

QUOTE(irchik @ 2007 09 04, 18:56)
Domukas pacia pirma diena, kai vedete labai verke, o po to mano aukle sake, kad nieko, jau geriau smile.gif
Maniskis jau apsiprato, neverkia, tik kad nevalgo visai (tik duona) tai namo grizta alkanas ir piktas kaip zveriukas biggrin.gif

Na maciau siandien taviskis labai graziai sedejo prie stalo, nemaciau ar viska isvalge, bet kad dalyvavo procese tai tikrai. Labai savarankiskas thumbup.gif
Atsakyti

Na maciau siandien taviskis labai graziai sedejo prie stalo, nemaciau ar viska isvalge, bet kad dalyvavo procese tai tikrai. Labai savarankiskas thumbup.gif
[/quote]

Sedet tai jis sedi, o valgo tik duona su arbata, na per pietus sako dar sriuba suvalgo, o pusriciams ir vakarienei nyc nieko
Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2007 09 05, 11:53)
na kadangi as ten pastoviai sedziu su saviskiu, tai daugeli vaikuciu jau zinau. Tai mamos tikrai Domukas labai ilgisi, buna uzeina jam tox ilgesiukas valandelei, bet va siandien lauke pabuvo, tai grizo laimingas ax.gif
Na maciau siandien taviskis labai graziai sedejo prie stalo, nemaciau ar viska isvalge, bet kad dalyvavo procese tai tikrai. Labai savarankiskas  thumbup.gif

Ačiū už informaciją, kiek lengviau, kai žinau ka ne visada liūdi. O kaip ten auklėtojos? Nebara vaikučių? Nes maniškis dar į kelnytes kartais padaro, tai bijau kad labai nebartų... O kaip su kitais vaikais sutaria gal matei tongue.gif ? Aš čia taip apipyliau klausimais, bet pas mus nebuvo galimybių su vaikučiu grupėje pabūti, tai viskas labai įdomu. Taip širdį skauda, kai jis išeina verkdamas į darželį blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laurite @ 2007 09 05, 20:22)
Ačiū už informaciją, kiek lengviau, kai žinau ka ne visada liūdi. O kaip ten auklėtojos? Nebara vaikučių? Nes maniškis dar į kelnytes kartais padaro, tai bijau kad labai nebartų... O kaip su kitais vaikais sutaria gal matei  tongue.gif ? Aš čia taip apipyliau klausimais, bet pas mus nebuvo galimybių su vaikučiu grupėje pabūti, tai viskas labai įdomu. Taip širdį skauda, kai jis išeina verkdamas į darželį  blush2.gif .

Jo, siandien vakare, lauke irgi buvo i kelnytes pridares, bet aukletojos, ypac Dalia, tikrai labai geros ir nemaciau, kad bartu...
Tiesiog paprase kitu aukletoju priziureti jos vaikucius, o pati nuejo su Domuku i grupe pakeisti jam kelnytes
Atsakyti
QUOTE(Laurite @ 2007 09 05, 21:22)
O kaip ten auklėtojos? Nebara vaikučių? Nes maniškis dar į kelnytes kartais padaro, tai bijau kad labai nebartų... O kaip su kitais vaikais sutaria gal matei  tongue.gif ? Aš čia taip apipyliau klausimais, bet pas mus nebuvo galimybių su vaikučiu grupėje pabūti, tai viskas labai įdomu. Taip širdį skauda, kai jis išeina verkdamas į darželį  blush2.gif .

aukletojos geros, vaikuciu tikrai nebara, nemusa, su visais stengiasi graziai elgtis ir paguodzia ir paglosto kai reikia. Domukas kaip ir dauguma kitu vaikuciu nelabai dar kontaktuoja tarpusavy. Siaip viskas normaliai toj grupej, labai tvarkingai taviskis miegot eina thumbup.gif

vat o as saviski buvau palikusi lauke pazaist viena su aukletojom, tai kai atejau pietu valgidint, radau ir apsikakojusi ir visa suprakaitavusi... niex nepasirupino ax.gif bet gal nepastebejo ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2007 09 06, 12:45)
aukletojos geros, vaikuciu tikrai nebara, nemusa, su visais stengiasi graziai elgtis ir paguodzia ir paglosto kai reikia. Domukas kaip ir dauguma kitu vaikuciu nelabai dar kontaktuoja tarpusavy. Siaip viskas normaliai toj grupej, labai tvarkingai taviskis miegot eina  thumbup.gif

vat o as saviski buvau palikusi lauke pazaist viena su aukletojom, tai kai atejau pietu valgidint, radau ir apsikakojusi ir visa suprakaitavusi... niex nepasirupino  ax.gif  bet gal nepastebejo ir tiek

O as dar noriu paklaust, kaip jus ten per pietus bunat, ar aukletojos pamaitina tuos vaikucius kurie patys nevalgo, ar kas moka- tas pavalge, kas nemoka- tas alkanas liko?
Atsakyti
QUOTE(irchik @ 2007 09 06, 16:19)
O as dar noriu paklaust, kaip jus ten per pietus bunat, ar aukletojos pamaitina tuos vaikucius kurie patys nevalgo, ar kas moka- tas pavalge, kas nemoka- tas alkanas liko?

per pietus visi vaikuciai susodinami prie stalo ir kai kurie patys bando valgyti, kai kuriuos aukletojos pamaitina. O tie kurie nenori sedet prie stalo ar nelabai duodasi maitinami, tie ir lieka alkani, nes per prievarta ten niex maisto nekisha, poziuris tox : isalks pats ateis pavalgyt

Yra keli vaikai kurie tikrai lieka alkanoki. Maniskis neprisileidzia niekieno maitinamas ir nemegsta sedet prie stalo, tai as ateinu pati pamaitint... kol galiu man taip ramiau ax.gif
Atsakyti
O ka darysit kai negalesit pati ateiti pamaitinti?
Maniskis tai sedes priestalo, tik nieko pats nevalgys. Namie tekdavo visaip ji ikalbineti , grasinti arba ka nors zadeti, tik tada pavalgydavo:geda2:
Atsakyti
Mums tai jau prasidėjo bėdos, 2 savaites pavaikščiojom, tai dabar sergam doh.gif . Nors nebuvo sirgaliukas anksčiau. O gal kas žinot ar direktorės pavaduotoja dabar visada zuikučiuose dirbs, ar ji tik pavaduoja kokią nors auklėtoją ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laurite @ 2007 09 07, 16:56)
Mums tai jau prasidėjo bėdos, 2 savaites pavaikščiojom, tai dabar sergam  doh.gif . Nors nebuvo sirgaliukas anksčiau. O gal kas žinot ar direktorės pavaduotoja dabar visada zuikučiuose dirbs, ar ji tik pavaduoja kokią nors auklėtoją  ax.gif ?

Na, turbut tik pavadavo laikinai, nes siandien dirbo Dalia ir Vanda..
O man siandien svente- vaikas pirma karta suvalge darzelyje vakariene smile.gif
Bet ir vakariene buvo normali- bulviniai blynai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irchik: 07 rugsėjo 2007 - 16:51
Aš nežinau kas mano vaikui darosi verysad.gif . Pradėjęs vaikščioti į darželį pradėjo labai neramiai miegoti naktimis, be to sako, kad auklėtojos jį bara blink.gif . Klausiu už ką, tai jis sako kad nori mamytės ir tėvelio blink.gif . Be to pradėjo isteriškai reikalauti tiūtės ( mes ją duodavom tik miego metu ). Šiandien vyras matė kad parsivedant iš lauko vaikas buvo su tiūte... Gal jis neramus ir auklėtojos jį taip ramina, bet mes jau beveik buvom atpratinę nuo jos... Nežinau ar verta šnekėt su auklėtojom apie tai kad nebartų, gal jos tik taip ramina... Nežinau, kažkaip gaila mažiuko.
Atsakyti