Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

Labutis

nu va, siandien pasake,kad musu nebeima verysad.gif , nors prasyma jau buvom gruodzio men padave. blink.gif Nesuprantu as ten tos tvarkos.
Vedeja aiskina,kad pirmenybe yra 2005 m. gimusiems vaikasm, tai kam tada tie prasymai doh.gif
Atsakyti
Koks skirtumas kam pirmenybė, mes gimę 2005 m ir mūsų vis tiek nepriima, nes atseit per vėlai užsirašėm doh.gif

Nesuprantu aš tokių pasakymų, o kituose darželiuose, kurie man pagal gyvenamą vietą nepriklauso, net nesišneka doh.gif
Atsakyti
Tiesa mums Pipiro direktorė siūlė kažkokį darželį Neris, bet apie atisliepimai tai nelabai kokie blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nercep: 30 rugpjūčio 2007 - 15:33
QUOTE(nercep @ 2007 08 30, 14:39)
Koks skirtumas kam pirmenybė, mes gimę 2005 m ir mūsų vis tiek nepriima, nes atseit per vėlai užsirašėm  doh.gif

Nesuprantu aš tokių pasakymų, o kituose darželiuose, kurie man pagal gyvenamą vietą nepriklauso, net nesišneka doh.gif

o kada jus uzsiraset? mes irgi labai daug vargom kol lyg ir susitarem, kad priims, rytoj nesim dokumentus, tai tikiuos siurprizu nepateix ax.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau jau itraukta i sarasus, bet siandien paskambinau ir atsisakiau- tad, viena vieta maziesiems tikrai atsilaisvino!!! mirksiukas.gif Sekmes
Atsakyti
QUOTE(renatulka @ 2007 08 30, 18:15)
Sveikos, buvau jau itraukta i sarasus, bet siandien paskambinau ir atsisakiau- tad, viena vieta maziesiems tikrai atsilaisvino!!!  mirksiukas.gif  Sekmes

vai vai, tai ryt is pat ryto skambinsiu smile.gif

Mes tai uzsirasem 2006 m. gruodi verysad.gif
Tai direktore patikino,kad jau kitais metais,tai tikrai paims. Bet, tai kaip tuos metus isgyventi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarlota: 30 rugpjūčio 2007 - 22:03
Na mes patekom, nes buvau uzrasius 2006 m. vasari, bet siaip, pagal visas taisykles, tai jei tas darzelis priklauso pagal rajona, tai privalo priimti smile.gif
Be to palaukit, i lopseli kol kas pradejo eiti tik 3 nauji vaikuciai, gal dar kas apsigalvos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nercep @ 2007 08 30, 16:26)
Tiesa mums Pipiro direktorė siūlė kažkokį darželį Neris, bet apie atisliepimai tai nelabai kokie blink.gif

Bet arba as klystu, arba "Neris" nera lopselio, tik darzelis, tai reiskia ten priima tik nuo 3 metuku g.gif
Atsakyti
niu va mes jau buvom siandien pirma diena ax.gif

labai istrigo Maksimas biggrin.gif sustriakas tox ax.gif
vienas mazuliukas mamos labai ilgejosi, o siaip visai nieko grupe thumbup.gif

ir direktore pasirode niu tikrai labai maloni, heh kaip viskas pasikeicia, kai priima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglutee: 31 rugpjūčio 2007 - 10:06
QUOTE(Eglutee @ 2007 08 31, 11:04)
niu va mes jau buvom siandien pirma diena  ax.gif

labai istrigo Maksimas  biggrin.gif  sustriakas tox ax.gif
vienas mazuliukas mamos labai ilgejosi, o siaip visai nieko grupe  thumbup.gif

ir direktore pasirode niu tikrai labai maloni, heh kaip viskas pasikeicia, kai priima  biggrin.gif

Jooooo, sustriukas,
siandien atsisveikinom su aukle....
nezinau kaip cia toliau bus g.gif
Atsakyti
Mums šitas darželis priklauso pagal gyvenamą vietą ir vis tiek nepriima nes galejom užsirašyt tik šį pavasarį, tai vat per vėlai blink.gif

O mes su direktore iš karto kalbėjom kad norėčiau saviškį leist jau į darželį nes mums sausį jau bus trys metai. Ir ji pati sakė, kad lopšelį jau bus neįdomu jam, o dabar vietų nėra doh.gif

jau mano vyras visaip bandė susitart nieko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nercep @ 2007 09 02, 12:58)
Mums šitas darželis priklauso pagal gyvenamą vietą ir vis tiek nepriima nes galejom užsirašyt tik šį pavasarį, tai vat per vėlai blink.gif

O mes su direktore iš karto kalbėjom kad norėčiau saviškį leist jau į darželį nes mums sausį jau bus trys metai. Ir ji pati sakė, kad lopšelį jau bus neįdomu jam, o dabar vietų nėra doh.gif

jau mano vyras visaip bandė susitart nieko blink.gif

Na, keista, siap privalo priimti,
tai jei neravietu darzelyje, gal yra lopselyje???
Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2007 08 31, 10:04)
niu va mes jau buvom siandien pirma diena  ax.gif

labai istrigo Maksimas  biggrin.gif  sustriakas tox ax.gif
vienas mazuliukas mamos labai ilgejosi, o siaip visai nieko grupe  thumbup.gif

ir direktore pasirode niu tikrai labai maloni, heh kaip viskas pasikeicia, kai priima  biggrin.gif

O mamos ne mano Domukas įdomu ilgėjosi? Vyras nuveda, pasiema, tai nelabai žinau kaip sekasi, nes vyrams viskas kitaip atrodo ax.gif .
Atsakyti