Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

Viskas ten tvarkoj, Pipire. Kaip buvo dvi lopselio grupes taip ir bus (zuikuciu ir varliuku). Tiesiog jie tikejosi padaryti dar ir trecia grupe, bet nesigavo. Bet tas jau buvo aisku dar birzelyje.

O mes tai pirmadieni weisim pirma kart smile.gif
Nezinau kaip vaikui, bet man tai kinkos dreba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 07 10, 18:48)
Mus tai kažkaip labai greitai priimė: mes užsirašėme lapkritį, o jau vasarį pradėjome eiti į lopšlelį. Niekam nieko nemokejom, kyšio nedavėm, tiesiog pasikalbėjau su vedėja ir viskas smile.gif mums tikriausiai pasisekė 4u.gif

|Mums tirkiausia irgi labai pasiseke: uzsirasem kovo 8, o nuo balandzio 23 dienos pradejom eit. Be jokiu pazistamu, be jokiu kysiu. Vedeja thumbup.gif
Atsakyti
o nuo keliu metuku priima vaikus i si darzheli? mastau.gif
Atsakyti
I lopseli ima nuo metuku ar pan ( na svarbu, kad jau vaiksciuotu), o i darzeli nuo 3 metuku.
Mestai siandien buvome pirma karta, na kol kasvaikui patiko, bet nei valgyti, nei miegoti darzelyje nepanorejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irchik @ 2007 08 21, 00:07)
I lopseli ima nuo metuku ar pan ( na svarbu, kad jau vaiksciuotu), o i darzeli nuo  3 metuku.
Mestai siandien buvome pirma karta, na kol kasvaikui patiko, bet nei valgyti, nei miegoti darzelyje nepanorejo biggrin.gif

o ten visi lopselinukai pradeda vaiksciot rugpjucio gale, ar cia individualiai? nes mums sake ateit neanksciau rugsejo 1 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2007 08 21, 09:21)
o ten visi lopselinukai pradeda vaiksciot rugpjucio gale, ar cia individualiai? nes mums sake ateit neanksciau rugsejo 1 d smile.gif

Siaip tai stengesi isdelioti naujokus po truputi, kad nesueitu visi kartu.
Isivaizduojat, kokie desimt naujoku, nors vienas pradeda bliauti, o visi kiti pritaria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irchik @ 2007 08 21, 17:47)
Siaip tai stengesi isdelioti naujokus po truputi, kad nesueitu visi kartu.
Isivaizduojat, kokie desimt naujoku, nors vienas pradeda bliauti, o visi kiti pritaria biggrin.gif

niu jooo tiesa biggrin.gif
o mes tai jau laukiam nesulaukiam kada bus galima pradet lankyti ax.gif
Atsakyti
Niu mes irgi nuo vakar pradėjom lankyti zuikučių grupę thumbup.gif . Pirmą dieną buvo nieko, o šiandien tai vyras irgi su vaiku buvo verysad.gif . Sakė buvo ir Maksimas su aukle smile.gif .
Atsakyti
o sakykit, gal zinot kaip sitam darzelyje su vietom reikalai. mes dar neuzsirase, bet ruosiames keliauti pas direktore, tai kada greiciausiai mes pakliutume i darzeli, dukrytei rugsejo 23d, bus 3 metukai.
Atsakyti
Na, jeigu jus norit nueiti uzsirasyti ir is karto lankyti, tai turbut sunkiai, nebent jums sitas darzelis priklauso pagal rajona, tada kaip ir privalo priimti. O taip nuo kokio pavasario tai gal vieta ir atsirastu.
Siaip nueikit pasikalbet su direktore, ji labai faina moteriske ir tikrai isigilina i zmogaus problemas, bet, man regis, ji tik nuo pirmadienio gris is atostogu.

O Domanta as irgi maciau, pirmadieni, smile.gif
Tik jis labai verke ir vis kviete mam ir teti smile.gif smile.gif smile.gif
O vakar, man aukle sake, jau jam geriau sekesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irchik: 22 rugpjūčio 2007 - 09:16
Aha biggrin.gif . Vyras man sakė, kad priėjo vienas vaikas prie jo ir sako - PRIVET, KAK TEBIA ZOVUT? MINIA ZOVUT MAKSIM biggrin.gif thumbup.gif . Draugiškas vaikas thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurite: 22 rugpjūčio 2007 - 18:33
QUOTE(Laurite @ 2007 08 22, 19:32)
Aha  biggrin.gif . Vyras man sakė, kad priėjo vienas vaikas prie jo ir sako - PRIVET, KAK TEBIA ZOVUT? MINIA ZOVUT MAKSIM  biggrin.gif  thumbup.gif . Draugiškas vaikas  thumbup.gif .

Jo, cia mano dziaugsmas smile.gif
Siuo metu tai jo megstamiausias klausimas: klausia visu seneliu, brolio, zodziu visu, nors visu vardus puikiai zino biggrin.gif
Bet siandien tai kai aukle paliko valandelei viena, tai pazirzaliojo...
Mano aukle sako, kad siandien buvo kita aukletoja- Vanda, tai ji tokia grieztesne, grubesne, tai gal del to, o vakar buvo Dalia, tai ji Maksimkai labai patiko smile.gif
Atsakyti