QUOTE(diuni @ 2011 09 17, 16:22)
QUOTE(diuni @ 2011 09 17, 16:22)
augs.
bus nususe ir pobaisiai (arba ne), bet tikrai augs ir apie koki kova jau bus ziedais aplipe.
auginau du metus ant palangiu - puikiai ziemoja ir antrais metais gerai pipirus veda.
o vazonu kol kas gal uzteks - per ziema jie visvien "medituos" daug neaugdami - o pavasari tai reiks tikrai didesniu
QUOTE(Casual @ 2011 09 17, 23:20)
o vazonu kol kas gal uzteks - per ziema jie visvien "medituos" daug neaugdami - o pavasari tai reiks tikrai didesniu 
ačiū už atsakymą
Jooo.. vakar dariau pipiriukus pagal Giedrių ir nepagalvojau apsimaut pirštinių...
Jetau jetau.. jau taip degė rankos... net iki šiol dar dega delnai.. Ir dar, aišku, kaip proto bokštas, ir marinatą su pipirais maišiau rankomis
Bet atrodo, tai labai gražiai
na, Aušryte, tu duodi
Tau ne tik šiandien, bet dar savaitikę panagės degs
Ta aitrioji medžiaga įsigeria į odą, jos nelabai nuplausi. Nebent ne baisingai aštrius pipirus pjaustei..
Pas mane jau ir speciali lentelė čiliams pjaustyti yra. Niekam daugiau nenaudojam, nes tas čiliškas macnumas neišsizulina iš paviršiaus jau.
Beje, namie padaryta išvada, kad AJI aštresnis už Jamaikiną
Nutariau ir aš persikelt namo iš šiltanamio RA-BY, Aji ir dar kuriuos nors kelis bei palaikyt iki kitų metų.
Pas mane jau ir speciali lentelė čiliams pjaustyti yra. Niekam daugiau nenaudojam, nes tas čiliškas macnumas neišsizulina iš paviršiaus jau.
Beje, namie padaryta išvada, kad AJI aštresnis už Jamaikiną
Nutariau ir aš persikelt namo iš šiltanamio RA-BY, Aji ir dar kuriuos nors kelis bei palaikyt iki kitų metų.
jalapenas tikrai ne iš pačių aštriausiųjų. Nors man pačiai ir jo per akis..
QUOTE(saintlina @ 2011 09 27, 11:21)
jalapenas tikrai ne iš pačių aštriausiųjų. Nors man pačiai ir jo per akis..
Turiu Red Jamaica, kuri už Jalapeną 50 kartų aštresnė. Man ir Jalapenas, ir dar silpnesnės per aštrios..
turiu ir as ta jamaikieti.. ale kvapelis jo
Bandziau i kecupa det, tai negalejau virtuvej but po to, tiesiog dusina
Brrrrrrrr.. Ale uztat kokie grazus, bjaurybes..
Maniskiai zymiai labiau vertina AJI. Astrumo net diedui uztenka, sake - net ausy saudo. Reiks paziuret, kiek anas pagal skale kapsaicino turi. Lyg ir maziau nei Jamaikinas ar Habaneras, bet dieds sake, kad jam AJI daugiau smarves beturis pasirode.
Maniskiai zymiai labiau vertina AJI. Astrumo net diedui uztenka, sake - net ausy saudo. Reiks paziuret, kiek anas pagal skale kapsaicino turi. Lyg ir maziau nei Jamaikinas ar Habaneras, bet dieds sake, kad jam AJI daugiau smarves beturis pasirode.
man AJI kol kas taip pat pirmoj vietoj. Visur naudoju, ir į sriubas dedu, į troškinius. Vis noras su juodu šokoladu atsikast, bet po ranka nebūna AJI
Ai, kada nors gal nepamiršiu.
Tiesa, kažkur interneto platybėse teko matyt raudonais vaisiais AJI, bet jei nėra, tai spalviškumui išgaut visai gerai sueina ir Cyklonai - panašaus ilgio, tik gal kiek smulkesni ir lygiai tokie pat aštrūs
Tiesa, kažkur interneto platybėse teko matyt raudonais vaisiais AJI, bet jei nėra, tai spalviškumui išgaut visai gerai sueina ir Cyklonai - panašaus ilgio, tik gal kiek smulkesni ir lygiai tokie pat aštrūs





