Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Nu reiks pabandyt.. ačiū 4u.gif čia mb nori tokių. g.gif
Atsakyti
pas mus labiausiai vertinami visgi yra marinuoti pjaustyti ciliukai pagal Giedriaus recepta. Situos susizaveje kemsa ir sveciai (kas megsta astruma). O va cielus marinuotus tai jau tik mano diedas ir teiveikia..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 09 06, 09:36)
pas mus labiausiai vertinami visgi yra marinuoti pjaustyti ciliukai pagal Giedriaus recepta. Situos susizaveje kemsa ir sveciai (kas megsta astruma). O va cielus marinuotus tai jau tik mano diedas ir teiveikia..

O koks tas Giedriaus receptukas,gal gali parasyti? 4u.gif

Mano kambarinius cilius kazkas uzpuole,baigia visi lapai nukristi su pumpurais. Tai jau tie kur visai dasibaige nulauziau sulig apacia ir vazonus pastaciau balkone. Nei laisciau,nei ka,o dabar ziuriu jie apie sprindi nauju stiebu prileide bigsmile.gif Kazin bus kas naudos is ju "prisikelimo"? biggrin.gif
Atsakyti
Va 4u.gif Marinuoti pipirai
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 09 06, 09:55)
O koks tas Giedriaus receptukas,gal gali parasyti?  4u.gif



Ausryte jau idejo 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
bet man kazko neatidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 09 06, 14:15)
aciu  4u.gif
bet man kazko neatidaro  g.gif

g.gif o dabar? marinuoti pipirai
Atsakyti
4u.gif atiidare
Atsakyti
4u.gif Mielos šeimininkės...aš marinavau marinavau saldžiąsias paprikas su medumi , paskui be madaus , marinatas panašus , tik dariau sterilizuotas...o ką dar skanaus patartumėt žiemai iš jų padaryti...lečo irgi prisidariau ir su cukinija ir klasikinio smile.gif ax.gif ką dar ...a... ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 08, 09:21)
4u.gif Mielos šeimininkės...aš marinavau marinavau saldžiąsias paprikas su medumi , paskui be madaus , marinatas panašus , tik dariau sterilizuotas...o ką dar skanaus patartumėt žiemai iš jų padaryti...lečo irgi prisidariau ir su cukinija ir klasikinio smile.gif  ax.gif ką dar ...a... ax.gif  g.gif

dabar tikslaus recepto parašyt negaliu, bet kažkada labai labai seniai dariau kopūstų mišrainę su paprikom ( smulkinti kopūstai, morkos, svogūnai, paprikos, cukrus, druska). Palaikius parą laiko galima valgyti be nieko arba sudėti į stiklainius ir šiek tiek pasterizavus, uždaryti stiklainiuose. Skonį dar dabar jaučiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 08, 11:14)
dabar tikslaus recepto parašyt negaliu, bet kažkada labai labai seniai dariau kopūstų mišrainę su paprikom ( smulkinti kopūstai, morkos, svogūnai, paprikos, cukrus, druska). Palaikius parą laiko galima valgyti be nieko arba sudėti į stiklainius ir šiek tiek pasterizavus, uždaryti stiklainiuose. Skonį dar dabar jaučiu  wub.gif

ax.gif jeigu kartais atrastu,...įmesk... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 09 08, 10:14)
dabar tikslaus recepto parašyt negaliu, bet kažkada labai labai seniai dariau kopūstų mišrainę su paprikom ( smulkinti kopūstai, morkos, svogūnai, paprikos, cukrus, druska). Palaikius parą laiko galima valgyti be nieko arba sudėti į stiklainius ir šiek tiek pasterizavus, uždaryti stiklainiuose. Skonį dar dabar jaučiu  wub.gif


ar negaletu buti kazkas panasaus i sita?


5 kg kopūstų
1 kg svogūnų
1 kg saldžiųjų pipirų
1 kg morkų
350 g cukraus
4 v.š. druskos (be kaupo)
0,5l aliejaus
0,5l acto

Kopūstus supjaustyti, morkas sutarkuoti. Svogūnus ir paprikas irgi supjaustyti smulkiau. Viską sumaišyti, įdėti druskos, cukraus, supilti actą ir aliejų, vėl viską gerai sumaišyti. Kopūstus ir morkas galima su druska ir cukrumi paminkyti atskirai (kaip rauginimui). Sumaišytą turinį palaikyti dubenyje per naktį (apie 12 val.). Po to salotas sudėti į stiklainius ir iki valgant geriau laikyti šaltai.
Atsakyti