QUOTE(Casual @ 2011 10 04, 20:20)
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2011 10 04, 20:20)
beje, mano habaneris uzpernai praaugo, dave pipiriuku, ziemai su vazonu namo parejo- vasara vel i soda. vel buvo pipiriuku. dabar zydi visu grazumu.... galvoju ar verta dar ji i buta tyst ar ne??? ar gali but kad jie tris metus atlaikytu???
klausai, o kur tu tuos habanerius pritaikai? Aš į bendrus stiklainius su visais čiliais juos kišt bijau.. Pas man ir taip šiemet tų, pagal Giedrių marinuotų, atsargiai paragavę visi, išskyrus vyrą, mandagiai šaukštą padeda (nors pernai lapnojo stiklainiais). Kokių tai aštresnių priauginau, musėt

mastau.gif
Vakar benradarbei daviau Jamaikinų. Apsidžiaugė moteriškė, sakė gimtadienį švęsdama į svečiams skirtą sriubą sumes

Sąžiningai įspėjau, kad visų nesudėtų, bet nežinau, ar paklausys.. Gal atimt reikėjo?
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 10 05, 06:49)
ką, jau nykštukui pi-pi-riu-kui vietos nebeatsiras?.. Lai pasidžiaugia gyvenimu bent iki naujako...
pas man irgi yra vienas nykštukėlis. Varpelis vadinasi. Mane praaugęs. Kol kas dar nei vieno skambalėlio nesunokinęs, matyt, tiek varydamas į debesis neturėjo laiko tokiais niekais užsiimt. Stovi dabar verandoj, žalių pipiriokų prisikabinėjęs. O aš vis žiūriu ir mąstau, kur jį, cholerą, reiks padėt, kad bent tikrąją varpelių spalvą išvyst suspėčiau