Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Tęsiam pokalbius toliau ir laukiam derliaus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 26, 11:09)
Pavydu, niam bigsmile.gif  bigsmile.gif

supakavau ir jos jau nebe mano. Draugų šeimyna valgys kaip ir N.Kordiumovas gegužį bigsmile.gif
Atsakyti
Na tu tai geradare wub.gif thumbup.gif Visus apdalini ir dar paciai uztenka bigsmile.gif
Atsakyti
Aš vakar ne tik, kad sugebėjau numest ir nulaužt jalapena savo verysad.gif , bet dar ir išnešiau į balkoną ir pamiršau parsinešt nakčiai doh.gif nenušalo bigsmile.gif

Likęs kotelis su 4 lapiukais... gal sakau išleis kokį pažastinuką g.gif Nemesiu dar... blush2.gif
Atsakyti
manieji ciliai/paprikos jau savite laiko nestiklintam balkone nakvoja.kol kas nesiskundzia smile.gif

gal vilnietes turi atliekamu 'pimpiu'ar 'varpeliu' ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 27 balandžio 2011 - 08:31
QUOTE(dzigitas @ 2011 04 27, 09:28)
manieji ciliai/paprikos jau savite laiko nestiklintam balkone nakvoja.kol kas nesiskundzia  smile.gif

Savaitgalį šalnas žada... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 27, 09:30)
Savaitgalį šalnas žada...  mirksiukas.gif

na iki savaitgalio tegu dar pasigrudina irnesakyk.gif
Atsakyti
aaagnex, tavo mazylis varpelis pas mane su ziedeliais jau blink.gif O didesnis net nesiruosia ju krauti... ir man lyg jie skiriasi-ar gali buti, kad tas mazylis-ne varpelis yra? g.gif Nes jis ir miniatiurinis toks, nors lapeliai lyg panasaus...
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 04 27, 08:28)
gal vilnietes turi atliekamu 'pimpiu'ar 'varpeliu' ax.gif

Tureciau-tikrai pasidalinciau... Bet pati gavau ax.gif Galiu tik pazadeti, jei sunoks, seklyciu rudeni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 balandžio 2011 - 10:12
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 27, 11:14)
aaagnex, tavo mazylis varpelis pas mane su ziedeliais jau blink.gif  O didesnis net nesiruosia ju krauti... ir man lyg jie skiriasi-ar gali buti, kad tas mazylis-ne varpelis yra? g.gif  Nes jis ir miniatiurinis toks, nors lapeliai lyg panasaus...

nieko nežinau - pati tokį eksperimentinį turiu... O žiedeliai bent jau kaip čili pipiro? Gal iš vis kokia žolė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 balandžio 2011 - 10:21
Ziedeliai panasus i cili, bet dar neissiskleide, pumpureliai tik g.gif Lauksiu toliau-tik man keistas jis lotuliukas.gif Toks laibas, toks miniatiurinis, toks mazulytis.. ir ziedeliai miniukai smile.gif
Atsakyti
gismeteo pliusą rodo naktimis. O kai iš vakaro palyja, tai jokių šalnų paprastai nebūna. Beje, jos tik paviršinės. Aukštesnių aukštų balkonams tas negalioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 27, 13:17)
gismeteo pliusą rodo naktimis. O kai iš vakaro palyja, tai jokių šalnų paprastai nebūna. Beje, jos tik paviršinės. Aukštesnių aukštų balkonams tas negalioja smile.gif

Nesupratau.. blush2.gif Buna salciau ar silciau? g.gif Pagal logika-silciau turetu buti blush2.gif
Atsakyti