Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Asese @ 2011 06 16, 16:51)
Ir dėl tų eilėj stovėsim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif primena sovietinius deficito laikus, kai prieš Kalėdas prireikdavo silkės ir žirnelių..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 16, 17:01)
lotuliukas.gif primena sovietinius deficito laikus, kai prieš Kalėdas prireikdavo silkės ir žirnelių..

No jo thumbup.gif tik dėl paprikų sėklų dar eilėj nestovėjom smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti

Nu pasaka Ex 4u.gif .Sweet banana pernai auginau ,tik hibrida.Vaisiai milziniski.Beda ,kad nepaskaiciavau ju dydzio,viska uzgoze.
Sriftas lietuviskas neveikia,kompas stringa doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 16 birželio 2011 - 16:47
Nu va nuplikinau savo paprikutes, gaila buvo, bet galvoju, dar ryt reiks prasieit per pazasteles, bet kai kurios jau su ziedeliais, tai gal nebedrozt g.gif
O kajeno pipirus irgi plikint, ar jie skaitosi prie smulkiu ir palikt g.gif Nu velnias kiek klausimu iskilo, kazkaip su pomidorais jau pradedu susiprast, o vat sios paprikutes man dar mistika
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 06 16, 17:46)
Nu pasaka Ex 4u.gif .Sweet banana pernai auginau ,tik hibrida.Vaisiai milziniski.Beda ,kad nepaskaiciavau ju dydzio,viska uzgoze.
Sriftas lietuviskas neveikia,kompas stringa  doh.gif .

o tai kokio pats augalas aukscio? o tie "bananu" vaisiai storasieniai? man patinka aukstesnes paprikos, bet siemet, deja, prisisejau ir visokiu nuo zemes neatsokusiu- fui man jos...Kitamet reikes pries perkant seklas cia pasikonsultuot... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 16, 14:26)
Gerai, stovėkit biggrin.gif tik pačios nepamirškit ko norėsit, nes man sklerozė biggrin.gif

lotuliukas.gif dabar pačiai juokas paėmė lotuliukas.gif reiks matyt kokį sąrašą įsiseivint kompe, nes ir man sklerozė jau reiškiasi podažniai doh.gif

QUOTE(vobla @ 2011 06 16, 20:06)
Kitamet reikes pries perkant seklas cia pasikonsultuot... blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 06 16, 19:34)
O kajeno pipirus irgi plikint... g.gif Nu velnias...

lotuliukas.gif plikink, kajenai ilgom ankštelėm ir aukšti auga.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 17, 11:38)
lotuliukas.gif plikink, kajenai ilgom ankštelėm ir aukšti auga.

pas mane visi liliputai, nes as pomidorus labiau myliu blush2.gif atsiprasau pipirininkiu , tai pipirams vietos liko tik tarp pomidoru, tai jauciu kiek sugebes tiek augs,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 17 birželio 2011 - 10:46
žiūriu į Ex čiliukus ir seilojuos blush2.gif doh.gif doh.gif
kur tas takelis į jos šiltnamiuką g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 16, 14:26)
Gerai, stovėkit biggrin.gif tik pačios nepamirškit ko norėsit, nes man sklerozė biggrin.gif

labas

Ex
ar galima uzsirasyti i eile rudeniui sekliukiu paprikos ir ciliuku ,noreciau ir as...prasau...
panasu kad pradedu susirgti pomidorlige ir papriklige ir as biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2011 06 17, 21:26)
ar galima uzsirasyti i eile rudeniui sekliukiu paprikos ir ciliuku ,noreciau ir as...prasau...

Nei vienos pagal rangą neskirstau - prašom smile.gif Per vasarą dar įvairesnių rūšių pafotkinsiu. Rašykit rudenį, derliaus metu, nes per vasarą vėjai mintis išvėdina biggrin.gif
Atsakyti
Kažko nesuprantu... mano Ra-By.... blink.gif Gal kuri pakomentuos apie saviškius?...
Man per ilgas, keisčiau į trumpesnį... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 20 birželio 2011 - 08:44