Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Pamiršau vakar pasakyt, kad genėt reiktų tik stambesnius vaisius turinčius čili, smulkiavaisių genėt nereikia. Kaip pavyzdį, parodysiu pora pernykščių nuotraukų smulkiavaisių čiliukų, kurių genėt tikrai nereikia, jie gausiai ir taip dera:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na pas jus visur groziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 06 14, 20:44)
Ausrone, tikrai labai grazus ciliukai ir paprikos jau kokios bigsmile.gif

Man teko garbe vakar suvalgyti pirmaji ciliuka - Hungarian Wax Hot - visiskai neastrus cool.gif  Bet mastau, kad gal paskubejau nuskinti, nes bijojau, kad veliau neteks jais daznai pasimegauti....

Ačiū 4u.gif Nu bet tu ir drąsi bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(samanaa @ 2011 06 15, 13:18)
O ten ant papriku zeme kuom pridengta?As kaip pasodinau taip ir niekuom nedengiau,gal reikia? g.gif
Papildyta:
O sakykit,lauke pasodintas paprikas reikia kuom tresti?Pasodinau pries 3 savaites.

paprikos pridengtos užmulčiuota žolyte mirksiukas.gif pasodinau gal irgi prieš tris savaites, bet tik dilgėlių raugu esu palaisčius ir viskas smile.gif

QUOTE(Ex @ 2011 06 15, 16:12)
Čilius genėk kaip ir paprikas - iki išsišakojimo.
Palikau vienam jalapenui pora šakelių apačioj (pražiopsojau iki tiek, kad net pipirai jau buvo užsimezgę...) tai nieko gero, pipiriukų yra, auga, bet nedideli, o ir pats krūmelis augumu atsilieka nuo gerai išgenėtų čilių. Meek and Mild čiliai išvis užsikaprizino, numetė visus žiedus, dabar naujus krauna..

AUŠRONE, o tu tuos čilius vazonuose auginsi? Jei taip, tai sodink į didesnius vazonikus, gausiau derės.

Dėl genėjimo supratau, pati jau vakar apskabiau ir būtinai juos persodinsiu į didesnius vazonus 4u.gif nu bet tavo grožybėėėėės, vajeee kiek gražių primegztų
pipiriukų wub.gif kitais metais tikrai šiltnamyje reikės išskirti vietos čiliukams smile.gif

QUOTE(Ex @ 2011 06 16, 07:56)
Pamiršau vakar pasakyt, kad genėt reiktų tik stambesnius vaisius turinčius čili, smulkiavaisių genėt nereikia. Kaip pavyzdį, parodysiu pora pernykščių nuotraukų smulkiavaisių čiliukų, kurių genėt tikrai nereikia, jie gausiai ir taip dera:

user posted image

user posted image

O kokia tos pirmos nuotraukos čilių veislė? labai gražūs krūmeliai kaip gėlės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 16 birželio 2011 - 08:13
QUOTE(Ex @ 2011 06 15, 15:12)

Mano čiliai
Purple Jalapenas

Pasilla Bajio

Ex, kokie grazuoliai 4u.gif Mano dar tik su ziedeliais:)O kaip tie sweet banana?Siltnaminiai?Idomu ar stambiasieniai ar ploni bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 16, 09:13)
O kokia tos pirmos nuotraukos čilių veislė? labai gražūs krūmeliai kaip gėlės wub.gif

Explosive Blast. Krūmeliai mažučiai, apvalūs, dera šauniai. Tikrai į lovelius jiems būtų kaip tik smile.gif

QUOTE(AisteZ @ 2011 06 16, 09:57)
O kaip tie sweet banana?Siltnaminiai?Idomu ar stambiasieniai ar ploni bus g.gif

Ačiū 4u.gif Sweet Banana auginu pirmi metai, tai kol kas nieko nežinau apie jas, bet jaučiu, kad bus fainuoliškos paprikos wub.gif
Atsakyti
Meek and Mild
Santa fe Grande
Bulgarian Carrot
Saldi paprika Sweet Banana
Explosive Blast. Krūmeliai mažučiai, apvalūs, dera šauniai. Tikrai į lovelius jiems būtų kaip tik drinks_cheers.gif
Ex, aš jau žinau ko dar kitais metais norėsiu bigsmile.gif biggrin.gif
Stoju į eilę pas tave rudenį sėklyčių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 16 birželio 2011 - 09:46
Ex,ir as stoju i eile seklyciu explosive blast wub.gif
O antroj foto kokie ten ciliai?
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 16, 10:43)
Ex, aš jau žinau ko dar kitais metais norėsiu bigsmile.gif  biggrin.gif
Stoju į eilę....

QUOTE(samanaa @ 2011 06 16, 11:27)
ir as stoju i eile .........

Gerai, stovėkit biggrin.gif tik pačios nepamirškit ko norėsit, nes man sklerozė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 16 birželio 2011 - 13:26
QUOTE(Ex @ 2011 06 16, 14:26)
Gerai, stovėkit biggrin.gif

lotuliukas.gif

Vienos iš tavųjų paprikų vaisius tokius užmezgė, kad o-ho-ho. Vaisių ilgis turbūt jau netoli 20cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 16, 14:26)
Gerai, stovėkit biggrin.gif tik pačios nepamirškit ko norėsit, nes man sklerozė biggrin.gif

ok,stoviu jau biggrin.gif
o antroj foto kaip vadinasi ciliai
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 16, 15:34)
Vienos iš tavųjų paprikų vaisius tokius užmezgė, kad o-ho-ho. Vaisių ilgis turbūt jau netoli 20cm  bigsmile.gif

Tep ir turi būt, kartais tie vaisiai ir daugiau cm siekia.... Juos vakarais vietoj montiruotės gynybai gali nešiotis biggrin.gif

QUOTE(samanaa @ 2011 06 16, 15:44)
o antroj foto kaip vadinasi ciliai

A, pamiršau atsakyt... tongue.gif ten bevardžiai čiukčiai, smulkiavaisiai čili, capsicum annum užvadinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 16, 15:34)
lotuliukas.gif
Vienos iš tavųjų paprikų vaisius tokius užmezgė, kad o-ho-ho. Vaisių ilgis turbūt jau netoli 20cm  bigsmile.gif

Ir dėl tų eilėj stovėsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Matyt šiltnamininkystės liga progresuoja g.gif - niekadaa negalvojau schmoll.gif , kad man reikės daugiau nei 5 vnt paprikų šiltnamyje doh.gif
Atsakyti