Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 14, 15:01)
Ausrone, superinis foto reportažas  thumbup.gif

Ai, ką ten... smile.gif tau ačiū už mano kolekcijos papildymą 4u.gif

QUOTE(Ugnužė @ 2011 06 14, 15:29)
Gražuoliai pipiriukai, mmmm smile.gif . Pas mane dar tik žydi  blush2.gif ir tokios vargšės, mažutės, žemutės.

Aš irgi jais patenkinta 4u.gif O taviškiai dar užaugs , juk vasara tik prasideda mirksiukas.gif šiemet čilius aš pirmąkart auginu, tai net nelabai žinau nei ko tikėtis nei kaip genėt, bet labai smagu, kad derlius jau matosi smile.gif
Atsakyti
Ausrone, tikrai labai grazus ciliukai ir paprikos jau kokios bigsmile.gif

Man teko garbe vakar suvalgyti pirmaji ciliuka - Hungarian Wax Hot - visiskai neastrus cool.gif Bet mastau, kad gal paskubejau nuskinti, nes bijojau, kad veliau neteks jais daznai pasimegauti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 birželio 2011 - 19:45
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 14, 15:01)
Ausrone, superinis foto reportažas  thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Ausrone,saunuole thumbup.gif O ten ant papriku zeme kuom pridengta?As kaip pasodinau taip ir niekuom nedengiau,gal reikia? g.gif
Papildyta:
O sakykit,lauke pasodintas paprikas reikia kuom tresti?Pasodinau pries 3 savaites.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 14, 16:52)
šiemet čilius aš pirmąkart auginu, tai net nelabai žinau nei ko tikėtis nei kaip genėt, bet labai smagu, kad derlius jau matosi smile.gif

Čilius genėk kaip ir paprikas - iki išsišakojimo.
Palikau vienam jalapenui pora šakelių apačioj (pražiopsojau iki tiek, kad net pipirai jau buvo užsimezgę...) tai nieko gero, pipiriukų yra, auga, bet nedideli, o ir pats krūmelis augumu atsilieka nuo gerai išgenėtų čilių. Meek and Mild čiliai išvis užsikaprizino, numetė visus žiedus, dabar naujus krauna..

AUŠRONE, o tu tuos čilius vazonuose auginsi? Jei taip, tai sodink į didesnius vazonikus, gausiau derės.

Mano čiliai
Purple Jalapenas
user posted image

Pasilla Bajio
user posted image

Atsiprašau, labai ištampiau puslapį, tai ištryniau keletą fotkių, kažko kompas užstrigo, vėliau įkelsiu pataisytas nuotraukas.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 birželio 2011 - 15:18
Na nieko sau blink.gif blink.gif blink.gif Fantastika thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 15, 16:12)
Čilius genėk kaip ir paprikas - iki išsišakojimo.
Palikau vienam jalapenui pora šakelių apačioj (pražiopsojau iki tiek, kad net pipirai jau buvo užsimezgę...) tai nieko gero, pipiriukų yra, auga, bet nedideli, o ir pats krūmelis augumu atsilieka nuo gerai išgenėtų čilių. Meek and Mild čiliai išvis užsikaprizino, numetė visus žiedus, dabar naujus krauna..

AUŠRONE, o tu tuos čilius vazonuose auginsi? Jei taip, tai sodink į didesnius vazonikus, gausiau derės.

Atsiprašau, labai ištampiau puslapį, tai ištryniau keletą fotkių, kažko kompas užstrigo, vėliau įkelsiu pataisytas nuotraukas.... smile.gif

oho! na ir grozybes! wub.gif Ir pas tave,Ex, matau paprikos pridengtos kazkokiu "sienu" blush2.gif Paaiskink,kas tai??
Atsakyti
O velnias tai ir paprikas reikia kaip pomidorus genet blush2.gif , nezinojau, einu ieskot info, tikriausiai rasiu temoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 06 15, 16:58)
O velnias tai ir paprikas reikia kaip pomidorus genet blush2.gif , nezinojau, einu ieskot info, tikriausiai rasiu temoj blush2.gif

Ne, ne kaip pomidorus smile.gif Tik iki išsišakojimo. Kažin ar temoj buvo apie paprikų ir čili genėjimą g.gif
Atsakyti
Bandau iš naujo kelti keletą nuotraukyčių...

Čili Santa fe Grande
user posted image

Bulgarian Carrot
user posted image

Saldi paprika Sweet Banana, tikrai labai panaši į bananų vaisius.. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 15, 17:54)
Ne, ne kaip pomidorus smile.gif  Tik iki išsišakojimo. Kažin ar temoj buvo apie paprikų ir čili genėjimą g.gif

Na atrodo , kad nebuvo, nes seku tema nuo ziemos, ir kazkaip neuzkliuvo, tai truputi paprotykitik padinukus, ax.gif Tai kaip suprantu nuskynt viska kas yra iki isisakojimo, ar palaipsniui, ar galima per karta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 06 15, 19:30)
isisakojimo, ar palaipsniui, ar galima per karta g.gif

Kai jau matai, kad pradeda iš lapų "pažastų" šiušelis lįsti, tai ir skabyk. Savo čiliams lapus apskyniau tai visai neseniai, bet tuos pažastukus tai iškart skinu, nes be reikalo augdami eikvoja maisto medžiagas.
Jei pražiopsojai, nieko baisaus, gali per kartą nuskint, čilių žaizdelės taip smarkiai "neverkia" kaip pomidorų smile.gif Bet skabyt vistiek reiktų ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 06 15, 19:51)
Kai jau matai, kad pradeda iš lapų "pažastų" šiušelis lįsti, tai ir skabyk. Savo čiliams lapus apskyniau tai visai neseniai, bet tuos pažastukus tai iškart skinu, nes be reikalo augdami eikvoja maisto medžiagas.
Jei pražiopsojai, nieko baisaus, gali per kartą nuskint, čilių žaizdelės taip smarkiai "neverkia" kaip pomidorų smile.gif Bet skabyt vistiek reiktų ryte smile.gif

Na dekui, reiks nuvaziavus apziuret ir revizija padaryt
Atsakyti