Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Ex @ 2011 05 03, 15:55)
Privalomo atstumo nežinau, tik "praktikinį" tongue.gif Pernai daugumą auginau apie ?-?,5 m atstumu, skonio diskomforto nepajaučiau smile.gif

greit pataisyk žinutėj iki 1-1,5m . laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 03, 16:08)
greit pataisyk žinutėj iki 1-1,5m .  laugh.gif

lotuliukas.gif eik jau.. kur tokio ilgio šiltnamį rasi.. man tai šiltnamio 5 m. plotis leido tokį atstumą laikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 05 02, 09:01)
labas rytas 4u.gif  4u.gif
tyliai beldziuosi pas jus pagalbos blush2.gif ...is vienos supermamytes mirksiukas.gif  gavau dovanu ivairiu pipiriuku ir...va kas atsitiko vienam  g.gif -visi kiti auga puikiai thumbup.gif
ar jam cia ko truksta,ar isisuko kokia liga g.gif ...na pirma kart man taip ..busiu labai dekkinga uz pagalba blush2.gif

user posted image

lapukai ''kaip tarka'' per kelias dienas pasidare,ir sukasi...

user posted image

Manau čia virusinė liga užpuolė, nes joms užpuolus nieko ant lapų nesimato, bet patys lapai pasidaro gumbuoti, su iškilusiais taškeliais lapo viduje. Siūlyčiau ieškoti prie virusinių ligų kas čia jam yra, bet manau kad tai virusinė liga tai jau nebepagydysi schmoll.gif
Atsakyti
Na, merginos, kas tai? Aagnex dave kaip cili varpeli biggrin.gif Gali buti? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 06, 10:55)
Na, merginos, kas tai? Aagnex dave kaip cili varpeli biggrin.gif Gali buti? g.gif

user posted image

čia kažkokia bulvė bigsmile.gif O jei rimtai - be proto įdomu, kas čia per augalas bigsmile.gif Neišmesk ką, kol nepaaiškės bent jau kas ax.gif
Atsakyti
Zinok ir as pagalvojau, kad bulve lotuliukas.gif Tikrai nemesiu-man paciai idomu bigsmile.gif
Bet lapeliai kiek panasus i varpelio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 gegužės 2011 - 10:10
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 06, 11:10)
Zinok ir as pagalvojau, kad bulve lotuliukas.gif  Tikrai nemesiu-man paciai idomu bigsmile.gif
Bet lapeliai kiek panasus i varpelio ax.gif

Šiaip tai man panašu į baklažaną... Bet - iš kur jis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 06, 10:55)

Tikrai čili varpelis. Gali neabejoti smile.gif
Tik kažko baisiai ankstyvas, gal paskurdęs augo, kad taip anksti pražydo...

Madmuazel, o lapai ne su pūkeliu?... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 06 gegužės 2011 - 10:16
QUOTE(Ex @ 2011 05 06, 11:13)
Tikrai čili varpelis. Gali neabejoti smile.gif
Tik kažko baisiai ankstyvas, gal paskurdęs augo, kad taip anksti pražydo...

tokie bus žiedeliai? bigsmile.gif Geras...

Jo jis labai įdomiai šalia kito išdygo toks miniatiūrinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 05 06, 11:15)
tokie bus žiedeliai?  bigsmile.gif Geras...

Vat dabar ir žiūriu, kas ten per lapai... apvalumas toks kaip varpelių, bet ar nėr švelnaus pūkučio, tada jau baklažanas būtų... Išvis nenormaliai jaunas pražydo...
Atsakyti
Jis toks visas mini, ziedeliai foto didesni atrodo. Lapeliu pavirsius tikrai ne kaip ciliu, ne toks slidus, bet ir ne pukuotas... Paziurejau jau lyg tikraji varpeli-tai tas dvigubai didesnis, lapai zyyymiai, ziedu krauti net nesiruosia... Bet lapu pavirsius irgi netoks g.gif

Papildyta:
Palyginimui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 06, 11:28)
Palyginimui:

Nu stebuklų stebuklas, kai žiūri... bigsmile.gif

Įdomu kas iš jo išaugs... Šiaip net ir baklažanai būdami tokio dydžio dar nemačiau, kad žydėtų rolleyes.gif
Atsakyti