Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
reiks ir maniskius nufotkinti doh.gif Kazkokie issigime... apacioje lyg susukta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2011 08 08, 19:26)
O acto neperdaug šitam recepčiuke?  g.gif

Ausryte, man neatrodo per daug. I toki kieki darzoviu pilu tokia nedidele stiklinaite acto.
Gali bandyt eksperimentuot ir pilti maziau :-)
Atsakyti
g.gif mano paprikas šiltnamiuke palytė graužia...ką dabar daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 16, 08:48)
g.gif mano paprikas šiltnamiuke palytė graužia...ką dabar daryt doh.gif

Gal ne pelyte,pas mane ir paprikas ir cilius ,kurie arti zemes grauzia kurkliai.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 08 17, 10:06)
Gal ne pelyte,pas mane ir paprikas ir cilius ,kurie arti zemes grauzia kurkliai.

g.gif nebuvo jų pas mane...aš dar galvoju gal šliužai gali...bet nežinau ar jie graužia paprikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 08 08, 16:45)
user posted image

Aš supratau , koks čia nežiniukas...ir dar lauke toks vienas yra įsimaišęs , ne tik šiltnamyje...Tai Topepo rosso...bet nelabai jis man- vaisiai mažiukai , ir ne per daugiausiai , kai tokie maži...šiaip tai gražus , toks žemas , platus...

Trapez visgi patys pačiausi , ir dideli ir storasieniai ir derlingi thumbup.gif

Na parodau ir as savo kuklu paprikyna ax.gif aisku susodinau per tankiai,negalvojau kad visos prigis biggrin.gif
user posted image

O cia Trapez,jos man labai patinka,kaip kad Diuni sake,pacios paciausios wub.gif
user posted image

Cia geltona Telimena
user posted image

auginu pirmus metus,todel manau kad pirmas blynas nelabai prisviles biggrin.gif Nes manau bus saunaus derliaus,dar vis mezga ir mezga paprikutes
Atsakyti
Mano paprikutes lauke,šuo nutrūkęs išguldė.Pasidarė matote guolį per naktį. blink.gif blink.gif Tai kas liko tik šiltnamyje.Aš lauke tik likučius pasodinau,bijojau,kad bus per šalta paprikoms.Bet žiūriu visai neblogai auga ir lauke pas kai kurias. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Gal galit pasakyt, kas mano paprikoms atsitiko? Augo graziai, pradejo nokti, ir dabar ziuriu, kad pasidare minkstos, lyg vysti pradejo. Tikriausiai jos ne sunoks o suvys arba supus. cry.gif Auga siltnamyje. Gal dregmes per daug? Ar per mazai? Bet laistoma taip pat kaip ir visa vasara ir viskas buvo gerai... Liksiu be papriku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 08 18, 16:10)
Na parodau ir as savo kuklu paprikyna  ax.gif aisku susodinau per tankiai,negalvojau kad visos prigis  biggrin.gif
user posted image

O cia Trapez,jos man labai patinka,kaip kad Diuni sake,pacios paciausios  wub.gif
user posted image

Cia geltona Telimena
user posted image

auginu pirmus metus,todel manau kad pirmas blynas nelabai prisviles  biggrin.gif Nes manau bus saunaus derliaus,dar vis mezga ir mezga paprikutes

thumbup.gif gražus paprikų darželis...mano lauke trapezai irga dar žali...o šiltnamiuke jau raudonuoja , raudonuoja...tiesa 2 ir lauke pusiau raudonus radau thumbup.gif ir dar vis žydi žydi ir mezga ...bet jau tie tai nespės užaugti viršūnėse , ... rolleyes.gif

ir Talimeną turiu kitiems metams jau nupirkus...dabar žinosiu , kaip atrodys darže...dėkui 4u.gif

O tie nežiniukai pagal viską Topepo rosso- jau tikrai daugiau neauginsiu...nedideli vaisiai , skonis toks irgi nelabai , nes kieti jie kažkokie...bet gražūs , tokie tamsiai gan raudoni ir forma tokia vienoda ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 rugpjūčio 2011 - 13:58
QUOTE(diuni @ 2011 08 17, 11:47)
g.gif nebuvo jų pas mane...aš dar galvoju gal šliužai gali...bet nežinau ar jie graužia paprikas g.gif

grauzia ir parikas, ir pomidorus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano paprikos tai lauke neauga kažko g.gif , o pas kitas atrodo patinka joms, oho visas darželis thumbup.gif
Mano tik šiltnamiukyje pilna, bet dar nenori sirpt

O mano paprikas pernai graužė tokie dideli žiogai. Vaikai jais džiaugėsi, o jie pasirodo piktadariai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 19 rugpjūčio 2011 - 20:55
QUOTE(Juračiuks @ 2011 08 19, 21:54)
Mano paprikos tai lauke neauga kažko  g.gif  , o pas kitas  atrodo patinka joms, oho visas darželis  thumbup.gif
Mano tik šiltnamiukyje pilna, bet dar nenori sirpt

O mano paprikas pernai graužė tokie dideli žiogai. Vaikai jais džiaugėsi, o jie pasirodo piktadariai  blink.gif

Dabar supratau kas eda mano paprikas-tai tie dideli ziogai,bet kiek ju siemet daug g.gif doh.gif
Atsakyti