Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2011 05 06, 10:32)
Nu stebuklų stebuklas, kai žiūri... bigsmile.gif

Įdomu kas iš jo išaugs... Šiaip net ir baklažanai būdami tokio dydžio dar nemačiau, kad žydėtų rolleyes.gif

Gal koks dekoratyvinis? bigsmile.gif Na, tikrai auginsiu toliau-ziuresim kas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 06, 11:28)
Palyginimui:

schmoll.gif neee, jei lapelių paviršius ar apačia neslidi, tada ne varpelis... Va tas dešinėje, tai lapų forma tikrai čili varpelių. Bet argi baklažano tokie lapai?.. Vaje, kokį lobį augini, bus tikrai įdomu.

Dar akimirką pamaniau, kad pepinas, žiedai panašūs, bet lapai per trumpi unsure.gif
Atsakyti
Lauksim toliau bigsmile.gif Gal uzmegs koki vaisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 06, 11:42)
Gal koks dekoratyvinis?  bigsmile.gif Na, tikrai auginsiu toliau-ziuresim kas bus biggrin.gif

dekoratyviniai, tie geltonieji va kaip atrodė pernai - http://public.fotki....baklazanai.html

man nepanašūs lapai visai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 06, 11:48)
Lauksim toliau bigsmile.gif Gal uzmegs koki vaisiu g.gif

ateivis ten pas tave, ne žemiškos kilmės bigsmile.gif Kai pabirs iš vaisiaus nuožmūs kovotojai ir užpuls tunelyje ramiai sau augančias daržoves g.gif Ir dar kai mažiausiai tikėsies. Nakčia. Uf, dėčiau nakčiai aš tokiam skafandrą ph34r.gif

Tai va laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 05 06, 10:06)
čia kažkokia bulvė bigsmile.gif

man irgi pirma mintis buvo - bulvės žiedas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ne baklažanas čia, lapai bent jau į mano augintų visiškai nepanašūs.
Ir varpelių lapai kitokie pas mani.. va tas kitas tai tikrai varpelis.

Geriausias Gaudvilės paaiškinimas thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 gegužės 2011 - 11:22
Merginos, esu girdejus, kad paprikoms reikia pirma ziedeli, kuris auga sakojimosi vietoj, isskinti g.gif Sakoma jis atima daug energijos ir veliau krumelis prasciau dera...PAKOMENTUOKIT prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 05 06, 12:47)
Merginos, esu girdejus, kad paprikoms reikia pirma ziedeli, kuris auga sakojimosi vietoj, isskinti g.gif Sakoma jis atima daug energijos ir veliau krumelis prasciau dera...PAKOMENTUOKIT prasau ax.gif

Esu ir aš girdėjus, bet niekad taip nedarau ax.gif Užtenka tos energijos ir taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 05 06, 12:48)
Esu ir aš girdėjus, bet niekad taip nedarau ax.gif Užtenka tos energijos ir taip blush2.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi, niii, neišskininėju. Jei viskas tvarkoj šiltnamy, tai paskutinį kartą matytos paprikos turėjo po 4-5 paprikytes ant krūmelio. Viena pirmųjų pasodintos paprikos vaisius ~10cm jau siekė, šalia esantys taip pat sparčiai pūtėsi.

Tik štai nežinau, ką rasiu nuvažiavus. Tikiuosi viskas su jomis bus gerai.

O čia per tą nervą dėl šiltnamio, visai naminius čilius buvau pamiršus, tai šian nustebino ir jie. Žydi, o jau pumpurų prikrauta, kad smagu žiūrėt wub.gif
Atsakyti
Ir mano panasi padetis, kaip Gaudviles-namie dziugina papriku ziedai ir pumpuru gausa, ciliu jau pirmi vaisiai auga, o siltnamyje........kas ten zino, kaip tam siltnamyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 06, 13:12)
oi, niii, neišskininėju. Jei viskas tvarkoj šiltnamy, tai paskutinį kartą matytos paprikos turėjo po 4-5 paprikytes ant krūmelio. Viena pirmųjų pasodintos paprikos vaisius ~10cm jau siekė...

O čia per tą nervą dėl šiltnamio, visai naminius čilius buvau pamiršus..

Aš irgi neišskinu žiedelių, gerai auga ir taip smile.gif

O su tavo derančiom paprikom šiltnamyje viskas bus gerai, derančios atlaiko nedideles šalnas. Kada tu jas sėjai, kad jau apsivaikavusios blink.gif g.gif

A tai naminiai čiliai į šiltnamį nekeliaus? Ar tik taip iš didelės meilės dar juos lepini ir "raugini"?..

Atsakyti