Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Ex @ 2011 05 06, 15:08)
A tai naminiai čiliai į šiltnamį nekeliaus? Ar tik taip iš didelės meilės dar juos lepini ir "raugini"?..

Čia toji pati Robertina, sėta sausio pabaigoj. Tik ir tavosios paprikos nelabai daug atsilieka tongue.gif

Ir iš meilės, ir iš nevilties - mokino būti kuklia ir tenkintis mažais kiekiais, o kai čia tiek daug iš tamstelės atkeliavo, tai ir išmušė iš vėžių. Braižausi brėžinukus atskiram šiltnamiukui specialiai pipirams wub.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad šiais metais čili puikiai augs ir lauke, žada karštoką vasarą. Nebent tik pradžiai priedangą padaryt kokią.
Pernai kuriuos čilius auginau vazonuose, tai beveik į šiltnamį ir nenešiau, jiems labai patiko kept tiesioginėj saulėj lauke... Tai jau dabar ruošiu nedidelę lauko lysvelę be priedangos aštruoliams, vazonuose nebeauginsiu smile.gif
Atsakyti
tep tep drinks_cheers.gif Ir pas man pernai jie puikiai jautesi lauke. Beveik nebuvo skirtumo tarp auganciu lauke ir siltnamy.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 05 06, 15:29)
Man atrodo, kad šiais metais čili puikiai augs ir lauke, žada karštoką vasarą. Nebent tik pradžiai priedangą padaryt kokią.
Pernai kuriuos čilius auginau vazonuose, tai beveik į šiltnamį ir nenešiau, jiems labai patiko kept tiesioginėj saulėj lauke... Tai jau dabar ruošiu nedidelę lauko lysvelę be priedangos aštruoliams, vazonuose nebeauginsiu smile.gif

kaip šaunu kad čiliai gerai auga lauke, nes ir as šiemet pasisėjau daigelių ir vis galvojau kaip jie man gryname ore augs g.gif
Atsakyti
Ot ir prasysit rugseji visos tu ateiviu seklu tongue.gif

Kazi jei savo paprikas susodinciau i siltnami tik su 4 tikraisiais lapeliais? g.gif Manau, kad joms ten bus geriau... nes pas mane ant palanges jos merdi... antrus metus is eiles nesiseka uzauginti daigu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 06, 17:51)
Ot ir prasysit  rugseji visos tu ateiviu seklu tongue.gif

Kazi jei savo paprikas susodinciau i siltnami tik su 4 tikraisiais lapeliais? g.gif  Manau, kad joms ten bus geriau... nes pas mane ant palanges jos merdi... antrus metus is eiles nesiseka uzauginti daigu verysad.gif

pajuokavau 4u.gif ( gi dar su temperatūra ir nepakaltinama, niu biggrin.gif )

Sodinčiau, matyt šilumos namie maža, o šiltnamy turėtų pajudėt augimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 06, 16:58)
pajuokavau  4u.gif ( gi dar su temperatūra ir nepakaltinama, niu  biggrin.gif )

Sodinčiau, matyt šilumos namie maža, o šiltnamy turėtų pajudėt augimas wink.gif

As supratau mirksiukas.gif

Tai ir sodinsiu... gal nors po pora papriku turesiu.
Atsakyti
Labas, čiliukės,
Persodinau vakar savo jau bepradedančius krūmytis, po nakties lauke žiūriu nuleipo lapeliai, nors rodos nesujudinau per daug šaknų... tie nepersodintieji tai stačiais lapeliais, gražūs, nors irgi nakvojo lauke. Kaip dabar daryt su nuleipėliais? nešt į kambarį ar tebelaikyt lauke po saulyte?
Atsakyti
spėju, kad pašaldei. Čiliams nakties temperatūra ne mažesnė nei 15C laipsnių būtina. Manieji visi pipirai dar namie buvo, tik šian nešiu į stiklintą balkoną, laukui dar stipriai per anksti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 09, 09:58)
spėju, kad pašaldei. Čiliams nakties temperatūra ne mažesnė nei 15C laipsnių būtina. Manieji visi pipirai dar namie buvo, tik šian nešiu į stiklintą balkoną, laukui dar stipriai per anksti wink.gif

hm hm hm... aš paskaičiau, kad agnexxx vieną laikė vieną per šalnas net, tai maniau +10 jiem jau rojus... biggrin.gif
atsigauna jau tie nuleipėliai po tiesiogine saule thumbup.gif lotuliukas.gif na gerai, nakčiai susinešiu biggrin.gif
Atsakyti
Tas maniškis - pasmerktasis - jis turi pasirinkimo laisvę - arba pradeda augt tokiom sąlygom kokias turi arba metu lauk... nes jis nukrito ir nulūžo... turi tik 4 apatinius lapelius ax.gif tai arba bus koks šoninis ūglis arba nebus ax.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje turi atliekamų paprikų daigelių, priglausčiau 4u.gif Ne už ačiū smile.gif Rašykit AŽ.
Atsakyti