maniškė žaliai kakojo nuo NAN1 H.A., kai pradėjau duot įvairaus maisto ir karvės pieną, pradėjo normaliai tuštintis ir dvigubai daugiau

QUOTE(starbucks @ 2007 10 14, 12:18)
nea..nes mums dar tik 4 prasidejes
..
Galvoju duoti tik5.5-6men..nebent parodys dideli nora..Nelaukiu ir as.Su MP patogiausia greiciausia..

Galvoju duoti tik5.5-6men..nebent parodys dideli nora..Nelaukiu ir as.Su MP patogiausia greiciausia..
Oi tikrai

Sorry uz off topic

Kad butu i tema pasakysiu kad dukryte pakakoja zaliai kai pavalgau zaliu salotu

mano leliui dar tik 6 dienos, bet jis jau antra diena kakoja žaliai, kakutis dalinai geltonas, dalinai žalias, maitinu tik savo pienu, salotų ar kokių agurkų nevalgau, tai kas galėtų būt? kaip tas stafilokoko tyrimas atliekamas?
paiduke, o gal tavo vaikelio dar mekonijaus likuciai valosi
net nezinau. Dar girdejau kad kai skrandzio turinys per greitai keliauja irgi kakutis gali zalias buti, tai kaip viduriavimas. Stebek toliau, gal susitvarkys. Idedu nuoroda apie zindyma. 60-as klausimas atsakys kodel vaikutis kakoja zaliai
http://www.pampers.l..._zindyma/62,248

O niekieno leliukai nekakoja su putomis? Įdomu, ar čia labai blogai?
QUOTE(July @ 2007 10 16, 19:37)
paiduke, o gal tavo vaikelio dar mekonijaus likuciai valosi
net nezinau. Dar girdejau kad kai skrandzio turinys per greitai keliauja irgi kakutis gali zalias buti, tai kaip viduriavimas. Stebek toliau, gal susitvarkys. Idedu nuoroda apie zindyma. 60-as klausimas atsakys kodel vaikutis kakoja zaliai

gal ir mekonijus

o maitinu aš apie pusvalandį, jis vis migdosi, bet aš jį žadinu, o valgom jei gerai miegam, kas 2-3,5 val.
QUOTE(paiduke @ 2007 10 17, 13:26)
gal ir mekonijus
jis ir viduriuoja, ir dar jam pilvelį raižė naktį rietėsi, verkė, o ligoninėj sakė jei vbiduriuoja tai negali pilvuko raižyt
ligoninėj kol buvom tai galvojau nuo mano gaunamų antibijotikų viduriuoja,bet kelios dienos jau man jų nebeleidžia, o vistiek viduriuoja, keletą kartų stebėjau tą jo viduriavimą, tai labai keistai buvo, kaip šovė kokius 20 cm, toks skystimėlis ir atskirai tirštesnis ir kartais su žali tie tirštukai būna, o skystimėlis geltonas
o maitinu aš apie pusvalandį, jis vis migdosi, bet aš jį žadinu, o valgom jei gerai miegam, kas 2-3,5 val.

stafilokoko tyrima galima atlikti Zolyno 36, tel 2340201 (yra ir kitu laboratoriju)..mokama paslauga. is kakucio, surinkto i sterilu indeli, uzaugina bakterijas ir parodo, ko truksta, ko per daug... Man kainavo 54 litus
o siaip tai gydytoja turetu paskirti paprasta tyrimuka, kuri poliklinikoj padaro per diena ir paziuri, ar yra koks uzdegimas, ar virskina vaikutis riebalus ir t.t.
QUOTE(dark @ 2006 11 13, 14:47)
Vaikutis gali kakot žaliai dėl stafilokoko bakterijos.
Jei mama pati maitina vaikutį, tai gali būti dėl to, kad ji pati privalgė žalumynų.
Šiaip žaliai kakoja, kai trūksta maisto (kažkur tai girdėjau), o svorio kaip priauga?
Šiaip paprašyčiau kakučio pasėlį padaryt
Jei mama pati maitina vaikutį, tai gali būti dėl to, kad ji pati privalgė žalumynų.
Šiaip žaliai kakoja, kai trūksta maisto (kažkur tai girdėjau), o svorio kaip priauga?
Šiaip paprašyčiau kakučio pasėlį padaryt

Negrybaukit.. vaika iki metu maitinau savo pienu, valgiau viska, bet ne karto zalio kakucio nemaciau..
QUOTE(kice @ 2007 10 18, 17:07)
Negrybaukit.. vaika iki metu maitinau savo pienu, valgiau viska, bet ne karto zalio kakucio nemaciau..
Na tai tau pasiseke

QUOTE(kice @ 2007 10 18, 19:07)
as irgi maitinau ir maitinu savo pienu, o zalias kakutis buvo ir dar kartais pasitaiko...
taigi, vien is savo patirties spresti negalima
tai gal priezasciu reikia ieskoti? Zalias buna pacioj pradzioj - kol mekonijus psisalina. Veliau - nenormalu.. Na nebent siais laikais super-duper misinukais maitinat.. hmm.. As panikuociau del tokio dalyko..