Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis tuštinasi žaliai

QUOTE(Vaidutex @ 2007 05 11, 14:02)
Gal galite kas nors paaiskinti kaip reikia suprast, kad 18dienu vaikiukas viduriuoja. Mano maziuke nuo pat gimimo pries kakodama pradeda raitytis, steneti ir bliauti. Tada pasigirsta toks garsas kaip suaugusieji vduriuoja, na toks purkstelejimas. Kakutis buna toks kaip ir granuliu  sudarytas geltonas, kartais su zaliais kaip siuleliais ir gleivemis. Kai pakakojo ant palutes pastebejau kad tas kakutis-granules buna su skystimu. Ar cia reiskia viduriavima?
I namus atejusi sesute sake, kad viskas cia gerai. Bet man neramu, kad vaikas vis stena ir klykia kol purpteli. g.gif

Kai vaikutis viduriuoja ismatos turi aitroka kvapa,be to buna tokios vandeningos,kad ir sauskelnes nesulaiko(jeigu guli nubega iki nugarytes).Nors gali buti ir daznas kakojimas po truputi.
Pabandyk paziureti kai ims kakoti ar su vandenuku kakoja.Jeigu atskirai grudeliai,atskirai vandenukas-tai viduriavimas.
O gleives ir spalva gali priklausyti ir nuo maisto,kuri suvalgai.
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors buvot susidure su panasia problema- musu suneliui 2,5 men, jis pats sunkiai pakakoja, o kai pakakoja, tai tik zaliai. BUvome pas gydytoja, sake, kad nepakakoja del to, kad tyngi stengtis,todel liepe sportuoti. Po sportavimu savaite kakojo pats, bet dabar reikia stipriai vaika kankinti, kad pakakotu. Taip pat darem tyrima del dizbakteriozes, viskas gerai. Tai jau puoliau i panika. Siandien pakeitem misinuka, pradejom valgyti semper skysta, labai tikiuosi, kad pades.
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2007 05 13, 21:43)
Kai vaikutis viduriuoja ismatos turi aitroka kvapa,be to buna tokios vandeningos,kad ir sauskelnes nesulaiko(jeigu guli nubega iki nugarytes).Nors gali buti ir daznas kakojimas po truputi.
Pabandyk paziureti kai ims kakoti ar su vandenuku kakoja.Jeigu atskirai grudeliai,atskirai vandenukas-tai viduriavimas.
O gleives ir spalva  gali priklausyti ir nuo  maisto,kuri suvalgai.
Sekmes mirksiukas.gif

Aciu kad pasidalini patirtimi. Man jau negera del jos viduriuku doh.gif Siandien maziuke pakakojo ant palutes, tai nieko naujo. Kaip visada kakukas skystas- grudeliai isbega kartu su vandenuku. Vandenukas susigeria i palute, o granules lieka pavirsiuje, tai ir niekaip nesuprantu viduriuoja cia ar ne doh.gif g.gif Kvapas atrodo kaip visada, toks saldokas, kartais aitresnis biski.
Pastebejau kad sisioja nemazai, o kakoja tai kokius 4-5 kartus per diena. Treciadieni turetu ateiti sesute, tai bandysiu galvoju nufotografuoti ir parodyti kaip viskas atrodo. Bet ka ten pamatysi, kai vandenukas is karto susigeria. Gal patars kokiu bakteriju geruju panaudoti, nes kiek zinau jos nieko blogo nedaro, o tik padeda greiciau formuotis vaikelio zarnyno florai.
Vyras jau juokiasi, kad as kapstausi po mazes pampersus. o ka belieka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2007 05 14, 17:03)
Aciu kad pasidalini patirtimi. Man jau negera del jos viduriuku doh.gif  Siandien maziuke pakakojo ant palutes, tai nieko naujo. Kaip visada kakukas skystas- grudeliai isbega kartu su vandenuku. Vandenukas susigeria i palute, o granules lieka pavirsiuje, tai ir niekaip nesuprantu viduriuoja cia ar ne doh.gif  g.gif Kvapas atrodo kaip visada, toks saldokas, kartais aitresnis biski.
Pastebejau kad sisioja nemazai, o kakoja tai kokius 4-5 kartus per diena. Treciadieni turetu ateiti sesute, tai bandysiu galvoju nufotografuoti ir parodyti kaip viskas atrodo. Bet ka ten pamatysi, kai vandenukas is karto susigeria. Gal patars kokiu bakteriju geruju panaudoti, nes kiek zinau jos nieko blogo nedaro, o tik padeda greiciau formuotis vaikelio zarnyno florai.
Vyras jau juokiasi, kad as kapstausi po mazes pampersus. o ka belieka daryti  doh.gif

Bakterijos tikrai nepakenks. Jei tau labai neramu pasikonsultuok su gydytoja.Bet siaip jeigu svoris auga,vaikutis zvalus ir daug sisioja -manau nera ko jaudintis. smile.gif
O del kapstymosi po pampersus-tai jau tikrai mes mamytes taip darom lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet kaip ir sakei-kas belieka,jeigu reikia biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moorka @ 2007 05 08, 10:45)
Sveikos,  unsure.gif o mums ne viduriavimas, o užkietėjimas, bet nuolat su gleivėmis.  verysad.gif  Dabar valgome NAN HA1, jis praturtintas geležim, tai dėl to, kad kakutis žalias nesijaudinau, bet kai gleivės pasirodė ir vaikas visą parą nuo pilvo miegot negaėt pradėjo tikrai sunerimau. fear.gif
Dabar nutarėme keisti mišinį į APTAMIL HA1 (gal kas iš jūsų vartoja? kaip jis? ar geras?), nes įtariu mums tas NAN netinka...

Labas,
mūsų mažajai nuo NAN irgi buvo užkietėję viduriai, ir atpylė fontanu netiko( girdėjau kad prie jo sunkiai prirantama).
Dabar geriame APTAMIL HA 1.
Beje, ar žinai kad naują mišinuką reikia pratinti palaipsniui,t.y. pradėti nuo vieno maitinimo(kitus kartus duoti senąjį) ir taip didinti kasdien po 1k iki pakeisi visus.
Ir prie naujo mišinuko kūdikiai pripranta per 10-14d, todėl blaškytis nepatartina.
Per tą laiką ir raitėsi daugiau, ir pilvelį pūtė, dabar jau lyg ir nieko.tfu tfu...
Apie APTAMIL girdėjau neblogų atsiliepimų, svoris mums auga normaliai - ragavau skanus.
O aš turiu klausimą -ar pankolio arbatėlė gali turėti įtakos išmatų spalvai?
Atsakyti
Pankolio arbata tikrai negali turėti įtakos išmatų spalvai.
Kaip patyrus tokius reikalus mama (oi, kiek ligoninių, reanimacijų esu išgyvenus doh.gif ), patariu: jei kūdikis kakoja žaliai, vežkit jo išmatas tirti į privačią laboratoriją. (Vilnietėįs- tik ne į Žolyno doh.gif ).
Jei turit kokių klasimų, parašykit man į AŽ. Per vaikų viduriavimus ir pan. tapau pediatrijos mokslų daktare- praktike. (Juokas pro ašaras.)
Atsakyti
Savo sūnui pasiūliau pietums špinatų, tai 3 dienas kakojo žaliai. O dabar vėl grįžo įprasta spalva smile.gif
Atsakyti
aš manau tai normalu,o jei virusas kaip daktarė sako tai kodėl ji nedaro tyrimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(freilina @ 2006 03 04, 10:11)
Tai gal misineli naudojat su gelezim, tuomet butent zaliai ir kakoja.Tai tikrai nieko bloga rolleyes.gif

o tai idomu beveik visi misinukai su gelezimi,tai nejau pastoviai zaliai turi kakoti?
nes mano zuikis kai pradejau duoti misinuka jam dabar 9.5 men.pradejo kakoti zaliai,gydytojas sako ,kad misinys tam itakos neturi ,keisti jo nereikia,bet jis buna pas mane neramus ir nakti neramiai miega ir dar dantys kalasi nebeismanau ar tai pilvas ar dar ka skauda verysad.gif
Atsakyti
Žalios išmatos gali būti, kai kūdikis badauja. Gal jis per mažai valgo
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 08 30, 13:21)
Žalios išmatos gali būti, kai kūdikis badauja. Gal jis per mažai valgo

na jis pas mane gan daug valgo g.gif ryte isgeria 240ml.misinio po to 10 val.pieniska kose valgo apie 130ml. pietums darzoviene su mesa apie 250ml.suvalgo na ir vakare badu nemarinu,gal jam netinka pieniskos tos gatavos koses g.gif bandysiu gal neduoti kuri laika,nors jomis ne[piktnaudziauju
Papildyta:
dabar pagalvojau ,o tos koses juk su visokiais egzotiniais vaisiais ,gal todel taip yra
Atsakyti
Nebus tai nuo egzotinių vaisių ir pieniškų košių. Jeigu išmatos nėra gleivėtos ar putotos, tai nebus nieko blogo
Atsakyti