Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis tuštinasi žaliai

4u.gif
QUOTE(DAIIVA @ 2006 10 27, 14:44)
mano maze beveik jau nuo 1men pradejo zaliai tustintis,gerem bifolaka 2men...mums jau ketvirtas menuo o vistiek kakinam zalsvai,daktare dabar sako,kad tai nuo misinuko...
pasidalinkit mamos patirtim kuriu leliai zaliai tustinasi ar tustinosi 4u.gif

4u.gif teisingai gyditoja sake kad nuo misinuko 4u.gif kadangi ten gelezies yra,tai va nuo gelezies ir kakoja zaliai,maniske irgi taip kakojo,kai pakeitem misinuka praejo,kituose misinuose daugiau gelezies todel taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
nors maitinu mp, brt iki 2 men maniskis ir kartais pakakodavo zaliai. bet jautesi gerai, temperaturos neturejo. tad tik ziurejau kas bus toliau. o toliau viskas susinormalezavo thumbup.gif
Atsakyti
man gydytoja sake, kad uzvalgau daugiau maisto , kuriame yra angliavandeniu, todel ir pazaliuoja.
Atsakyti
g.gif taip pamenu ir mum buvo su tuo hipoalerginiu misinuku..nebuvo pirkt paprasto is tos firmos kur naudojam teko hipoalergini pirkt ..nes nuo kitu firmu misinuku atpilineja..na ir ka ziuriu zalios ismatos..pakeitem misinuka vel normalios spalvos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 11 13, 15:47)
Vaikutis gali kakot žaliai dėl stafilokoko bakterijos.
Jei mama pati maitina vaikutį, tai gali būti dėl to, kad ji pati privalgė žalumynų.
Šiaip žaliai kakoja, kai trūksta maisto (kažkur tai girdėjau), o svorio kaip priauga?
Šiaip paprašyčiau kakučio pasėlį padaryt  mirksiukas.gif

as ir ta pati girdejau, kad kai kakoja zaliai - tai truksta maisto...
Atsakyti
O kaip yra daromas ismatu paselis stafilokoko tyrimui ?Noriu daryt :tai reikia kur nors "tai"surinkt ar paskui ten paima su pampersu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 01 31, 20:00)
O kaip yra daromas ismatu paselis stafilokoko tyrimui ?Noriu daryt :tai reikia kur nors "tai"surinkt ar paskui ten paima su pampersu  g.gif ?

Musu mazius ir zaliai kakojo tai dare ismatu paseli- tiesiog liepe atnesti pampersa su kakuciu. Jau jie patys meginius paima.
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 01 31, 21:26)
Musu mazius ir zaliai kakojo tai dare ismatu paseli- tiesiog liepe atnesti pampersa su kakuciu. Jau jie patys meginius paima.

O kur Jus atlikot tyrima 4u.gif ?
Atsakyti
Mano sunelis gal nuo 2 sav. pradėjo kakoti žaliai ir sugleivėm. Gėrėm BIFOLAC miltelius (išgėrėm 3 pakuotes) ir dabar viskas OK.
Atsakyti
Mes savo maziu maitinom HIPP1 viskas buvo okei,kakutis geltonas,kai suejo 4men pradejom valgyti HIPP2 bet nuo jo kakoja kaskodel zaliai??? blink.gif nezinom ka daryti gal Hipp2 jau netinka? verysad.gif
Atsakyti
Mano mazius tik gimes pasigavo stafilokoka antakalnyje ir iki siol kankinames, nors jam jau beveik 3men, gulejom ir ligoninese, ir antibiotikus gerem, ir visokiu geruju bakteriju-rezultato nera! kakoja zaliai, visa laika viduriuoja su putomis ir gleivemis net, kakai smirda, kas savaite vis tenka tirti ismatas ir pan..zodziu vaiko gaila nerealiai, o kolkas isgydyti neiseina..kaip daug kas raso-vaikas guvus, juokiasi, kol nepradeda pilvo skaudet, tada prasideda baisumai..niekam nelinkeciau pasigaut tos baisios bakterijos..zalias kakas viena karta-nieko blogo, bet jis negeras, jei yra su gleivem ir vaikas viduriuoja, tada butinai eikit pas gydytoja! verysad.gif
Atsakyti
mano mergyte budama 2- 3 men kakodavo vienakart i 2 ar 3 dienas, paskui prasidejo pilvuko putimas, pagerem probiotiku, tai pradejo kakot 5 kartus i diena. dabar, kai mums 4,5 men kakoja irgi daznai, kokius 3 kart per para tai tikrai. pradejau duoti obuoliu ir kriausiu tyrele (hipp organic), siandien ziuriu kakas tamsiai zalias. nezinau ar tai reiskia kad organizmui tyrele nepatinka. dabar duosiu morku tyrele ir stebesiu. man kazkas sake kad virta morka labai gerai viduriukams, ypac jei laisvi.
4u.gif
Atsakyti