Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis tuštinasi žaliai

sveikos mamytes,
mano maziui eina trecias menuo ir vis pastebiu kad ismatos gelsvai zalios..maitinu NAN1 su gelezimi.cia gal del gelezies?
Atsakyti
nu va issiaiskinau, kad tai normalu, nes valgo misinuka su gelezim.. smile.gif kaip skauda sirdele, kai pamatai kokiu neaiskumu su vaikeliu...
Atsakyti
Mano dukryte ivairiai - kartais zaliai, kartais geltonai, kartais pamaiso 4u.gif
bet gydytoja pirma menesi sake kad tai normalu, spalva gali priklausyt nuo arbatu vaiztazoliu (ramuneliu, melisu), ju gerdavau daug. dabar pastaruju nebegeriu, bet spalva nekinta. reikes pasiaiskinti geriau, nes taip ir buvau palikusi ta reikala kaip "norma".
o pirma menesiuka tai per kiekviena valgyma pridarydavo, antra menesi susireguliavo karta per para, dabar vel duoda kokius 4kartus..

o ka jus turite omenyje - baltos putos? kartais kai sikulioja ant palutes iseina kakutis su burbuliukais tokias g.gif

valgo tik mamytes pienuka...

sunerimavau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,va as ir siand sunerimau suneliui 2menesiukai o va siand astunta ryte keiciau pampersa tai buvo daugiau zalios ismatos nei kaip iprastai o va puse dvylikos tai visiskai zalios valgo normaliai per abu men priaugo po 950g, tustinasi daugiausia nakti valgydamas bet tiek kad kartais per virsu lipa lauk, diena retai kada kakoja...maitinu pati, seipo esu girdejus kad neprivalgo kai zaliai pakakoja bet db nebesuprantu pati blink.gif
Atsakyti
Nuo SIMILAC abu mano vaukai tustinasi zaliai
Atsakyti
Mano Dickis siandien keistai pakakojo,Kazkokiaip zaliai su gleivem kraujingom,nesuprantu ar cia viduriavimas nes kakas atrodo normalus tik tom gleivem apsipynes blink.gif
P.S. pries 5d gryzom is ligonines pagulde del to kad visa diena laikesi 39.8 bijojom kad traukuliukai neprasidetu nes jau visas drebejo,dare visokius tyrimus bet nieko nerado viskas gerai.taip daugiau temper. ir nepakilo.tada mum i palata su rota virusu pagulde blink.gif ,tai iskart namo isiprasiau nes atsisake ta mergyte perkelti.Gal cia uzsislepes rotas islindo?bet tas kraujukas,vaziuosim po pietu pas gyd,bet nerimausiu visa diena gal zinot kas cia per beda? smile.gif
Atsakyti
Kiek zinau zaliai kakoja del gelezies arba del virskinimo sutrikimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi kakijam žalaiai jau gal koki 3 mėn(mums dabar 4), tai va padarėm mokamą tyrima rado infekciju, bet tai ne esmė padariau eksperimenta mes valgo mišynį|Aptamil comfort, paemiau daviau HIPP ir kakutis buvo geltonas, tai supratau kad žalios kakos nuo mišinio. Vaikas gerai jaučiasi priauga svorio , tai manau kad nieko keisti ir nereikia ir gydytoja tokios nuomonės. Od el geruju bakteriju tai mes pirkom Vokečiu vaistinėje Omni flor, bet jie tik su receptu, nes Lietuvoje neregistruoti. Tai geras dalykas nuo disbiozės
Atsakyti
mums tai nuo misinio Similac kakiukas buvo pazaliaves, bet vos pakeitem misini viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
mes irgi nuo pat gymimo kakojam kietai ir zaliai,nu kartais buna kad ir normaliai 4u.gif bet musu atvieju zinau,kodel...mano dukrytei yr per stora zarnyte,del to kaip aiskino gidytoja,jai yra vietos kauptis kakaliukui,kai prisikaupia,tada vaikas kakoja,o kadangi ismatos uzsistoviejusios,jos pazalioja ir sukieteja unsure.gif nu nemoku paaiskinti mediciniskai,bet as supratau taip. mums dare visu viduriuku echoskopija,butent del tu zaliu kakiu ir va nustate del ko. sake kad 30% vaiku butent mot.l.gymsta su tokia zarnyte,ir tai nera apsigimimas ir tai nepagidoma,tiesiog toks organizmas ir ko toliau vaikas auga,bresta viskas savaime gali normalizotis,o gali likti ir visam gyvenimui.. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano 3men vaikutis kakoja zaliai su gleivem, nors valgo tik MP, bakteriju nerasta, viruso taip pat nera. Ir taip jau 3sav... gerem yogurt, dabar geriam bifolac, maista labai ziuriu ir vistiek... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinee @ 2008 07 08, 11:54)
Mano 3men vaikutis kakoja zaliai su gleivem, nors valgo tik MP, bakteriju nerasta, viruso taip pat nera. Ir taip jau 3sav... gerem yogurt, dabar geriam bifolac, maista labai ziuriu ir vistiek...  doh.gif

Mano dukrytė pirmą mėnesį pakakoja žaliai su gleivėm gal apie svaitę doh.gif . Tai žaliau, tai geltoniau. Bet davaiu gerūjų bakterijų (pirkau Gefilus be laktozės, nes ,maniau, kad gali būti reakcija į laktozę). Praėjo, bet ketvirtą mėnesį vėl pasikartojo, tik trumpiau, gal kelias dienas. Vėl daviau Gefilus, bet manau, kad mano atveju gali būti susiję su uogom. Maitinu MP ir tą savaitę ragavau vyšnių ir raudonūjų serbentų. Dabar nevalgau uogų ir kakis normalus. mirksiukas.gif
Atsakyti