Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(uodegas @ 2011 06 03, 10:07)
Turiu agurko klausimą. Mano agurkas bujoja ir tarpsta, jau beveik pasiekė lubas,bet.... agurkiukai pagelsta būdami dar visai maži. Pirmiausiai žydėjusio žiedo, paskui vėlesnio ir šiandien jau trečiojo žiedo agurkiuką radau pageltusį. Jiems tikriausiai kažko trūksta? Kaip manote ko?

gnybk virsune....Auga tik pats diegas,visa energija atiduoda. O gal ir atzalos valia gavo?
Atsakyti
eina sau, pradėjau knist, ką žodis diegas reiškia, vis asociacijos su niurzga, pikčiurna ir skupu diedu kyla doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 03, 11:50)
eina sau, pradėjau knist, ką žodis diegas reiškia, vis asociacijos su niurzga, pikčiurna ir skupu diedu kyla  doh.gif .

nu taigi daigas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 03, 10:41)
gnybk virsune....Auga tik pats diegas,visa energija atiduoda. O gal ir atzalos valia gavo?

Tai kad ans nesišakoja g.gif
Ai ne, šiandien vieną pažastuką nugnybiau. Visgi žada šakotis.
Bet gaila man tą viršūnę rėžt, jis taip fainai stiebiasi... verysad.gif bet ir derliaus bent kiek norisi... ajajai ką daryc
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 06 03, 12:01)
Tai kad ans nesišakoja  g.gif
Ai ne, šiandien vieną pažastuką nugnybiau. Visgi žada šakotis.
Bet gaila man tą viršūnę rėžt, jis taip fainai stiebiasi...  verysad.gif bet ir derliaus bent kiek norisi... ajajai ką daryc

o gal vazonas per mažas? Agurkų šaknys plačiai eina, nes paviršinės yra... Gal maisto medžiagų neužtenka? g.gif Gal reitų pabandyt patręšt kuom nors? g.gif

O šiaip, tai man rodos ar ne virš 6 poros lapų rekomenduojama nugnybt viršūnę, jei agurkas ne šiltnamyj, o vazone auga ir norima sulaukt derliaus blush2.gif Pataisykit, jei aš neteisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2011 06 02, 17:33)
pas mane irgi akivaizdus skirtumas kur anksčiau persodinti. Va, manieji Balconi Red, sėti kovo pabaigoj rolleyes.gif

Vajeeei kokius grožius kaimynkos augina biggrin.gif wub.gif Pas Jutare kaip ir pas Gauvile rankos auksinės 4u.gif Čia pas tave jau lauke tas grožis auga? aš vis dar savo vazoninių pomidorų ir čilių iš šiltnamio neiškeliu blush2.gif
Atsakyti
ačiū visoms už pagyras mano augintiniams biggrin.gif

QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 03, 13:56)
Vajeeei kokius grožius kaimynkos augina biggrin.gif wub.gif Pas Jutare kaip ir pas Gauvile rankos auksinės 4u.gif Čia pas tave jau lauke tas grožis auga? aš vis dar savo vazoninių pomidorų ir čilių iš šiltnamio neiškeliu blush2.gif

jo, lauke maniškiai gyvena biggrin.gif Kadangi šiltnamio neturiu, grūdinu juos jau senokai. Kai buvo vėsios naktys, tampydavau nuo terasos į kambarį doh.gif Dabar jau kuris laikas nebenešioju.
Mačiau, kad pas tave šiltnamis nemažas bigsmile.gif Aš gal kaip nors be jo apseisiu blush2.gif Pirmi metai daržininkauju, tai kitiems metams jau sugalvojau, kad kitoj vietoj lysvytes ir kitokias darysiu biggrin.gif Žodžiu, naujas žaidimas, nauja patirtis biggrin.gif Va apėjau ką tik apžiūrėti, kaip moliūgai auga biggrin.gif Prisisodinau palei visą sklypo pakraštį doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 06 03, 11:04)
o gal vazonas per mažas? Agurkų šaknys plačiai eina, nes paviršinės yra... Gal maisto medžiagų neužtenka? g.gif Gal reitų pabandyt patręšt kuom nors? g.gif

O šiaip, tai man rodos ar ne virš 6 poros lapų rekomenduojama nugnybt viršūnę, jei agurkas ne šiltnamyj, o vazone auga ir norima sulaukt derliaus blush2.gif Pataisykit, jei aš neteisi unsure.gif

OK, nugnybsiu. Vazonas nei per didelis, nei per mažas - apie 7 l talpos. Na bet gal agurkui daugiau laisvės norisi....
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 06 03, 14:18)
OK, nugnybsiu. Vazonas nei per didelis, nei per mažas - apie 7 l talpos. Na bet gal agurkui daugiau laisvės norisi....

O kokius agurkus auginat?
Atsakyti
Net neįsivaizuoju biggrin.gif gavau mainais daigą - už pomidoriukus ar tai pipiriukus, jau nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 06 03, 15:47)
Net neįsivaizuoju  biggrin.gif gavau mainais daigą - už pomidoriukus ar tai pipiriukus, jau nepamenu.

Jei nugnybsi virsune ,atzalikes ne visai isgnybk,o palik .kol uzmeks agurkiukus ir tada nugnybk atzalos virsune,taip su keliom apatinem,,paskui ziuresim,ka toliau daryt rolleyes.gif Labai idomu,kiek vaisingu ziedu bus ant atzalu g.gif
Atsakyti
Nu kol kas viena tokia zdarava liana auga, ant jos jau kokių 10 žiedų. Ir žiedai tokie didžiuliai, apie 4 cm diametre. Ir pati liana kuo aukščiau, tuo storesnė. Šįvakar nugnybsiu pasilipus ant taburetės. Pažiūrėsim, kas bus.
Atsakyti