Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Fotoreportažas iš balkondaržio thumbup.gif

Pomidorų lovelis plius pora netyčiukų serenčių
user posted image

Įžymusis agurkas (viršūnę jau nukirpau)
user posted image

Ketvirtas nuo žemės pageltęs agurkėlis sad.gif
user posted image

O žydi vaaaa tokio dydžio žiedais!
user posted image

Užsimezgę lovelio pomidoriukai
user posted image user posted image

Palangės pomidoriukas ~7 l talpos vazone
user posted image

Palubės pipirai - vos pasiekiu palieti smile.gif matyti užsimezgusios ankštys
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 06 03, 21:06)
Fotoreportažas iš balkondaržio  thumbup.gif

nuostabus darzhas smile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
oooo kokie daržai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2011 06 03, 14:22)
Mačiau, kad pas tave šiltnamis nemažas bigsmile.gif Aš gal kaip nors be jo apseisiu blush2.gif Pirmi metai daržininkauju, tai kitiems metams jau sugalvojau, kad kitoj vietoj lysvytes ir kitokias darysiu biggrin.gif Žodžiu, naujas žaidimas, nauja patirtis biggrin.gif Va apėjau ką tik apžiūrėti, kaip moliūgai auga biggrin.gif Prisisodinau palei visą sklypo pakraštį  doh.gif laugh.gif

Eglė irgi sakė šiltnamio jai dar nereikia, bet mačiau jau turi hihihi.gif žiūrėk ir tavo planai dar pasikeis mirksiukas.gif pas mane irgi tie norai dažnai keičiasi, bet vis į didėjančią pusę biggrin.gif va dabar sugalvojau, kad kitais metais mano šiltnamis bus visai kitoj vietoj rolleyes.gif ir daug didesnis cool.gif aš turiu tik du moliūgus ir sakiau užteks sočoiai, nes pernai kaimynė taip visą savo pakraštį buvo pasisodinus (tik 6 vnt), tai paskui tie ūsai taip nusidriekė, kad pusę kito sklypo uždengė biggrin.gif
Atsakyti
Buvau savaitgaliui išvažiavus ir palikus pasėlius vyro globai, tai grįžus radau viršutiniuose pipiruose voratinklinę erkutę įsiveisus sad.gif
Šįryt viską maudžiau po dušu, taip ir palikau vonioj dienoti.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 06, 08:40)
Eglė irgi sakė šiltnamio jai dar nereikia, bet mačiau jau turi hihihi.gif žiūrėk ir tavo planai dar pasikeis mirksiukas.gif pas mane irgi tie norai dažnai keičiasi, bet vis į didėjančią pusę biggrin.gif va dabar sugalvojau, kad kitais metais mano šiltnamis bus visai kitoj vietoj rolleyes.gif ir daug didesnis cool.gif aš turiu tik du moliūgus ir sakiau užteks sočoiai, nes pernai kaimynė taip visą savo pakraštį buvo pasisodinus (tik 6 vnt), tai paskui tie ūsai taip nusidriekė, kad pusę kito sklypo uždengė biggrin.gif

nespjaunu į šiltnamį, bet kol kas gyvenu be jo biggrin.gif
Aš moliūgus, susodintus sklypo krašte, nuvesiu driektis į valdišką žemę biggrin.gif Kad netrukdytų žolės pjauti biggrin.gif

Noksta mano pomidoriukai bigsmile.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2011 06 06, 12:11)
Noksta mano pomidoriukai bigsmile.gif yahoo.gif

turėtų būti gražu wub.gif fotkę įdėk, kad mes visos čia nagus nusigraužtumėm biggrin.gif
Atsakyti
Mano tai zydi, mezga, po truputi auga, bet nokti- ne vienas nenoksta g.gif Saules aniems mazai tam balkone, sto li? g.gif
Atsakyti
Na pas mane pomidorai ant saulės kokias 12 valandų turbūt ir nenoksta. reikia baigti augti matyt biggrin.gif
pirmąsyk palaisčiau dilgėlių nuoviru.
Kadangi kankino mane labai dviprasmiškos mintys, skabyt ar neskabyt savo milžiniškus Shady Lady, tai nusprendžiau vieną skabyt, kito neskabyt. va ir žiūrėsiu kaip geriau šiai veislei.
Atsakyti
Mano mažiukai, tai neskabau, kaip kolegės ir liepė.
O ką su kornišonais daryt, dulkinti? Pas mane bitės neužskrenda, tai musėt teks pačiai apsantykiaut? rolleyes.gif
Atsakyti
ocho koks uodego ūkis gražus, o aš šiandien pamačiau jau raustantį pomidoriuką ant palangės nu gis laimės pilni batai buvo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Netikėta @ 2011 06 06, 23:39)
Pas mane bitės neužskrenda, tai musėt teks pačiai apsantykiaut? rolleyes.gif

pas mane į 9 -tą aukšta užskrenda jei aukščiau gyvenat nu tadu teks pačiai už bitę pabūt biggrin.gif
Atsakyti
Nu, mano astuntas tik unsure.gif Ale langai tik praverti, nu, lai uzskrenda, jei uzskris, o as dar ir pamacysiu biggrin.gif
Atsakyti