Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Netikėta @ 2011 06 07, 09:37)
Nu, mano astuntas tik unsure.gif  Ale langai tik praverti, nu, lai uzskrenda, jei uzskris, o as dar ir pamacysiu biggrin.gif

na čia iš tos serijos kai pati, tai žinai, kad tikrai padarei biggrin.gif

aš savo pomidorčikus ir pati pakutenau
Atsakyti
o jūs pomidorčikus vis dar viduje laikot? a, nors jei nėr balkono, tai suprantu. bet jei yra - tai kokiu tikslu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 07, 11:45)
o jūs pomidorčikus vis dar viduje laikot? a, nors jei nėr balkono, tai suprantu. bet jei yra - tai kokiu tikslu?  g.gif

nus aš laikau ant palangės viduje ir tris Vilmukus laikau neįstiklintame balkone ir skiriasi jie kaip diena nuo nakties, kambariniai kur kas didesni už tuos kur lauke balkone, nors persodinti vienu metu, augo ilgą laiką ir kambaryje, bet kambarinių pomidoriukai dvigubai didesni.
Nors šalia esančioje laiptinėje pirmame aukšte ir moteriškė daržininkystę namie vysto, balkone mačiau agurkai didžiausi išaugę, gražiai žydi, o kambaryje palangė pomidorais nukrauta, nežinau kokia veislė ar Vilmukai ar Venukai ar dar kokie, bet tie vazoniniai, vienžo ji susudinus į gerokai mažesnius vazonu nei aš, tai tie jos pomidorai patys vaisiai nu kaip geros trešnės tokie kaip pas mane į balkoną ištremti, jų daug, bet kažkaip man atrodo ji į per mažus vazonus susodinus savuosius gal del to, o gal veislė kokia smulkutė...... nežinau....... o gal aš savuosius nušaldžiau, nes kai buvo gegužinės šalnos kaip tais nepasivarginau aš jų naktim į kambary įneš ir to dėl jie mažesni, o gal dar užaugs.... ai nu žodžiu, garsus pamąstymas toks gavos biggrin.gif
Atsakyti
As gi buvau seniai atviram balkone isnesus, tai vejas taip lapus nukedeno, kad visi lapai suluzo, susitrauke, tai apskabiau, o dabar, kai sunesiau i kita, stiklinta balkona, tai vargsai atsiaugino naujus lapus ir vel zydi ir veda vaisius. Tai kiek jiem reikejo sveikatos be reikalo sunaudot, kad naujus lapus atsiaugint? Nebenesiu turbut atgal, siandien prasideda skvalas pas mus, tai ka, vel tampyt atgal reiktu? Ne 8 aukste jiem atvirai augti, matyt... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikėta: 07 birželio 2011 - 20:25
na tai škvalas buvo?
aš va galvoju ką čia per artėjantį lietų reikės daryt. kai kurių tai be šansų sunešt. matyt rizikuosiu g.gif jau griaudžia... biggrin.gif

gal patarsite, kuo tręšti ekologiškai, kad daugiau megztų. na, įsivaizduoju, kad pomidoriukai dabar užaugo vazoniukuose, iš žemių ten visokį gėrį suvalgė, reikia kažkuo pamaitint. dilgėlių tas traukaliukas labiau lapiją skatina, kiek supratau
Atsakyti
O klausyyyyykit.... kaip atskirt, ar agurkas jau sunokęs?
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2011 06 09, 22:26)
O klausyyyyykit.... kaip atskirt, ar agurkas jau sunokęs?

man rodos jie nenoksta. auga ir tiek.juos galima ir nevisiškai užaugusius valgyt, skirtingai nuo pomidorų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 09 birželio 2011 - 23:03
QUOTE(bugagašenka @ 2011 06 07, 08:04)
ocho koks uodego ūkis gražus, o aš šiandien pamačiau jau raustantį pomidoriuką ant palangės nu gis laimės pilni batai buvo  bigsmile.gif
Papildyta:
pas mane į 9 -tą aukšta užskrenda jei aukščiau gyvenat nu tadu teks pačiai už bitę pabūt  biggrin.gif

As irgi pati pakutenciau savo agurkelius, bet kad ziedai vien su agurkiukais, ne vieno vyrisko nera blink.gif Nesuprantu.. g.gif
GAl ka pakomentuosit, patarsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Di Volari @ 2011 06 10, 00:20)
As irgi pati pakutenciau savo agurkelius, bet kad ziedai vien su agurkiukais, ne vieno vyrisko nera  blink.gif Nesuprantu.. g.gif
GAl ka pakomentuosit, patarsit? ax.gif

o ką čia komentuoti? Auginkit, skinkit, valgykit. Tik tiek biggrin.gif
Atsakyti
Vėjas tai buvo jau buvo...
A pas mane tai visokie agurkžiedžiai, tik vyrisku žeiedu daugiau....tai anuos skinu ir lendu prie moterisku.... biggrin.gif
Negali būt, kad visi moteriški.....ar jus tikrai apžiūrėjot? Moteriški tie, kurių prieky mini agurkiuks žalias yra.... smile.gif
Atsakyti
Aš tai nelabai nusimanau, bet jei vien moteriški žiedai, tai ar ne savidulkiai jie? Nu kad iškart agurkėlius augina ax.gif
Atsakyti
Linute pas mane siais metais gausiai pomidoriuku pridygo... gal kiek daugokai vos sukisu i ta balkona, dar turiu cili papriku. galiu padovanoti 4u.gif

Reiks kada nepatingeti ir imesti i forumiuka savo derliu smile.gif
Atsakyti