Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Labas Kuisi, atsimenu tave iš kitos temutės mirksiukas.gif Dabar kai jau priežastys nustatytos, linkiu kuo greičiau jas išspręsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 09, 08:36)
Sveikos mergaitės. jei priimsit į būrį tai jungsiuos ir aš prie jūsų.

Tave JAU priėmę su įtarimais buvom mirksiukas.gif
Sveika prisijungus ir laukiam žinių iš Ž.Ž bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 09:30)
Tave JAU priėmę su įtarimais buvom  mirksiukas.gif
Sveika prisijungus ir laukiam žinių iš Ž.Ž  bigsmile.gif

dėkui dėkui, tuo metu naiviai tikėjausi, kad mano gydytojams "vaidenasi"..naivi aš, ką padarysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 09, 09:40)
naivi aš, ką padarysi blush2.gif

Bet tuo ir žavi wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 09, 08:36)
Sveikos mergaitės. jei priimsit į būrį tai jungsiuos ir aš prie jūsų. prieš tris savaites atliko LP. deje rezultatas labai išgąsdino ir nuvylė: III st., kairės kiaušidės kaip ir nebeturiu, sakė labai išplitusi ir įsisenėjusi..davė 3-4 mėn. dar pabandyti, o paskui diphereline 6 mėn. šiandien keliauju pas Ž.Ž. žiūrėsiu dar ką jis patars, bet jaučiu natūraliai net negaišim laiko..

Sveikute 4u.gif
Sekmes tau didziausios pas Z.Z.Jis gal kiek tau nuotaikele pakels,nekvailas siaip jis.Lauksim nuajienu. 4u.gif Beje,paskaiciau kad tipo su endo 4 st.neimanom pastoti-tai irgi pyktis sueme,bet ot gydytojai sudziai kai kurie kitaip ir nepasakysiu doh.gif
Senokai cia beuzsuku,labai nepykite,bet visada paskaitau kaip jums sekasi,ar Ice tea dar viena ir zinoma uz visas jus "sergu " drinks_cheers.gif Laiko tiesiog nera prisesti parasyti,o kai tik vyras prileidzia prie kompo tai greit parasau i IUI skyreli ir pas Siaulietes ir begu nuo kompo lotuliukas.gif
Grazi diena siandien,sauleta-tai reikia tiketis kad ir mus prades pulti sauletos naujienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 09, 10:54)
ar Ice tea dar viena

wub.gif wub.gif Viena viena- armija JAU mane paliko thumbup.gif thumbup.gif Taigi vėl laukia padriki ir TAIP LAUKIAMI ND, tačiau tik ne per O doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai va mirksiukas.gif
O tu laikykis ir anūka bystriai pasigauni nestuke.gif su IUI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 10:57)
wub.gif  wub.gif Viena viena- armija JAU mane paliko thumbup.gif  thumbup.gif Taigi vėl laukia padriki ir TAIP LAUKIAMI ND, tačiau tik ne per O  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai va  mirksiukas.gif
O tu laikykis ir anūka bystriai pasigauni  nestuke.gif su IUI  thumbup.gif  thumbup.gif

Greiciau ir tu gaudyki,o tai as taip ir numirsiu besirgdama uz tave lotuliukas.gif Ne,o jei rimtai tai kaip linkiu visoms tikrai mergaitems pastoti,ir siame forume ir kituose-atrodo jauciu ju skausma ir nevilti -viskam ryztasi kad tik pasiektu savo svajone wub.gif Pagalvoju,kiek girtuokliu,narkomaniu lieka nescioms,tai geriau vaikiuka joms dievulis nesiustu o siustu musu mergytems,kurios tikrai SUPERMAMOS. 4u.gif
Nezinau,zinok man su tuo IUI.Pirmas nepavyko ir...kazkaip upas dingo ..tikejimas..Nors aisku vyro rezultatai pasirodo buvo nekokie,dar ten bacila turejo..dabar po gydymo,vitaminu,tribestano gal ir pageres kazkas.Siandien turi pasirdyti memes,bet kaip ju nera taip nera.Jau uzvakar skausmiukai gimdoj buvo,maniau kad sekmadieni pramus..nera...dabar vel lakstau i WC ir laukiu doh.gif Bus matyt kaip cia bus su siuo IUI.
Maciau prie manes truksta kazkokios info(pirmame puslapyje) g.gif o kam cia siusti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 09, 11:03)
Maciau prie manes truksta kazkokios info(pirmame puslapyje) g.gif o kam cia siusti? ax.gif

Ei, tai laikom kumštukus bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Siųsk man mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif

Afrodite, plačiau apie vitaminus prašau ax.gif

beje, ar jūs geriat kažkokius specialius? ir ar būtina tą folio rūgštį gerti?
pamenu, man gydytoja sakė gerti ir vyrui duot... bet kai visi ivf planai nusimetė, nieko negėriau ir nedariau....

įdomu, kaip Kristinukė laikosi. mano mėmės jau ir pasibaigė. taigis, dėka kt trunka 2 dienas. man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, man ir idomu kaip kristinuke g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 09, 11:34)
taigis, dėka kt trunka 2 dienas. man patinka  bigsmile.gif

Mano mmm ir be KT 2-3 dienos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 11:31)
Ei, tai laikom kumštukus  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Siųsk man  mirksiukas.gif

Parasysiu cia mirksiukas.gif Endometrioze 3 stadija,viso balu 17.Kiausintakiai pratekami.Saaugu nera. Pavirsiniai zidiniai (6vnt.) iki 1 cm. Desineje kiausideje buvo rasta gilioji endometrioidine cista 2.5*2.5 cm.
Na,stai atrodo i viskas.
I IUI atlikta 02men.nepavyko.Bandom prisikviesti gandrus antra kart 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 09, 11:34)
sveikos  bigsmile.gif

Afrodite, plačiau apie vitaminus prašau  ax.gif

beje, ar jūs geriat kažkokius specialius? ir ar būtina tą folio rūgštį gerti?
pamenu, man gydytoja sakė gerti ir vyrui duot... bet kai visi ivf planai nusimetė, nieko negėriau ir nedariau....

įdomu, kaip Kristinukė laikosi. mano mėmės jau ir pasibaigė. taigis, dėka kt trunka 2 dienas. man patinka  bigsmile.gif

Oho,kaip jums faina thumbup.gif O mano mm trunka 7 dienas,tai taip nusibosta,ypac vasara doh.gif
O ka noretum suzinoti apie vitaminus? blush2.gif As pati isstudijavau ilgai sedejusi internete,ypac rusiskuose ir angliskuose tinklapiuose info super galima rasti :superTaip,kad klausk kas idomu-tik cia ne mediku rekomedancijos,cia as pati sedejau ir skaiciau,su sese kalbejausi,o kai pasakiau Zilaitienei tai ji sak ir toliau testi vitaminu siu gerima mirksiukas.gif Bet del viso pikto pries duodant gal pasitark su kuo nors,nes maniskis manim pasitiki tai geria taip kaip surasius esu lotuliukas.gif Taip,vyrui butina gerti folio rugsti net jei neturi jokiu problemu.
Atsakyti