Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Tiesą sakant, aš jau viltį prarandu unsure.gif Širdis jaučia, kad priėjau lipto galą. Kadangi negaliu pasimatyti su endokrinologu dar ir šią savaitę, tai aiškumo, deja, nebus greitu metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 09, 14:45)
Kadangi negaliu pasimatyti su endokrinologu dar ir šią savaitę, tai aiškumo, deja, nebus greitu metu  verysad.gif

O tai pavaduojančio nėra blink.gif Nepasitiki g.gif g.gif Dėl aiškumo blush2.gif .. ramybės gyvenime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 15:49)
O tai pavaduojančio nėra  blink.gif Nepasitiki  g.gif  g.gif Dėl aiškumo  blush2.gif .. ramybės gyvenime blush2.gif

Kadangi ''draugauju'' su kazanavičiumi ir jis man pirmą kartą mm sugrąžino, esu jo nuolatinė pacientė, tai teks laukti jo, iš užjūrio grįžtančio. Kad jau esu itin retas egzempliorius (tiesiog medžiaga moksliniam darbui), tai nesinori lakstyti nuo vieno prie kito.
Turiu karčios patirties, nuklydau rudenį pas ne savo nuolatinį ginekologą pasižiūrėti, ar kartais nėra cistos, tai gavau rėkti, kodėl man esant IIIendo st. nepaskyrė vaistų dirbtiniam klimaksui. Sakau, ir taip man ankstyvo klimakso diagnozė paskelbta, tai kvaištelėjusia palaikė, antidepresantų, sako, nevartoji?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 09, 15:12)
antidepresantų, sako, nevartoji?

Nu joo- po tokių diagnozių NIEKO naujo nesinori doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristinuke, laukiam grįžtančio Tavo gydytojo 4u.gif
nepasiduok !!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 05 09, 14:26)
nors pastojau per pirma men. kai pradejome planoti tada man tik 20 metu buvo

va ką reiškia jaunystė: kyšt myšt ir yra, o dabar kai 30 tai visai testais apsišarvuojam

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 14:31)
o po gimdymo, tai iš viso tik vieną Ibumetino įkalu- nėra ŽIAURIAI skausmingos.

o negali būt kad po gimdymo skausmų lengviau tuos kitus skausmus perneši? g.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 05 09, 14:45)
Kadangi negaliu pasimatyti su endokrinologu dar ir šią savaitę,

ale tai jis nelaiku išlekia, jis aplamai vasarą lakioja kur papuola ir kada papuola. jo mobilų turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 09, 21:17)
jo mobilų turi?  g.gif

Turiu. praėjusią savaitę ketvirtadienį ir laiką pas jį buvau gavusi, bet kad seminare Alytuj privalėjau sėdėti. Tai ir teko atidėti. O ten seminarus tempia dvi dienas, nors gali per tris valandas pasakyti, kas pasikeitė. Nuo kitos savaitės prasidės egzų maratonas, išvis nematysiu šviesios dienos iki birželio vidurio, tai ir suku galvą, kaip reiks atsidurti Kaune. Bet kad jau mirtinai reikalas pribrendo verysad.gif
Atsakyti
O niekas nebandet hemeopatiniu vaistu nuo skausmingu mmm?Kiek zinau, juos reikia ten pries pora savaiciu pradet gerti, bet idomu ar padeda, visai noreciau pabandyt, nes nebegaliu su tais skausmais, per paskutines mmm pirma diena 8 tabletkas irgeriau, gaila skrandzio.

Siguli, tu kazkada minejai apie kazkokias zvakutes nuo skausmo, gal gali ju pavadinima pasakyt dar karta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 09 gegužės 2011 - 20:55
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 09, 21:50)
Nuo kitos savaitės  prasidės egzų maratonas, išvis nematysiu šviesios dienos

statyk sveikatą į pirmą vietą žūt būt, pabudės ir be tavęs, sakyk mirtinas reikalas-atidėt negalima g.gif

QUOTE(Myllia @ 2011 05 09, 21:54)
Siguli, tu kazkada minejai apie kazkokias zvakutes nuo skausmo, gal gali ju pavadinima pasakyt dar karta?

Diclofenak. tik reikia giliau įstumti, kad nebūtų prie pat išangės, nes tada peršti ją doh.gif tik su jom irgi, jei jau pradedi jausti kad bus saldu ir dėk nes praeis dar 10-15min kol suveiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 09 gegužės 2011 - 21:02
QUOTE(Myllia @ 2011 05 09, 22:54)
nebegaliu su tais skausmais, per paskutines mmm pirma diena 8 tabletkas irgeriau, gaila skrandzio.

O, vaikeliuk, kokias tabletkes geri, kad nieko nemačija? doh.gif Aš jau seniai gėrusi esu, bet man nuolatinis maudimas kasdien... nuskausminamųjų nereikia, bet gyvenimo kokybė nekokia. Tiek, kad jau apsipratusi. Maudžia, tai maudžia, atrodo, kad kitaip ir būti negali. Prabanga būtų, jei tik tomis dienomis jausčiau...
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 09, 23:01)
statyk sveikatą į pirmą vietą žūt būt, pabudės ir be tavęs, sakyk mirtinas reikalas-atidėt negalima  g.gif

Aš lituanistė... budėt nereikia, užtat taisyt yra ką. pavasaris praeina pro šalį kasmet. Bet, aišku, kad darbas neturi būti svarbiausias. Tiek,kad nesinori vis aiškinti apie bėdas savo, prašyti, kad išleistų.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 09, 22:02)
O, vaikeliuk, kokias tabletkes geri, kad nieko nemačija?  doh.gif Aš jau seniai gėrusi esu, bet man nuolatinis maudimas kasdien... nuskausminamųjų nereikia, bet gyvenimo kokybė nekokia. Tiek, kad jau apsipratusi. Maudžia, tai maudžia, atrodo, kad kitaip ir būti negali. Prabanga būtų, jei tik tomis dienomis jausčiau...

Ir jokiu zoleliu nebandei, gal padetu? A seniai tau maudzia kasdien?As isivaizduoju kaip turi erzint..
As anksciau gerdavau nimesili, bet kad jis labai jau kenkia, ketanovas isvis nepadeda, o ibuprome yra kazkas kas man tinka, bet turiu gert kas keleta valandu po 2 tabletes. Kartais buna kad kai jau niekas nepadeda, suleidzia ketanali, tada nebeskauda visa diena.

kristinuke, dievazi sveikata svarbiausia, padalins kitom daugiau darbu taisyt, o be to tik gera pusdieni susigadinsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 09 gegužės 2011 - 21:17
Aš vis dar ruošiuosi operacijai. Kiek neramu, nes tepinėlis neypatingas, gardnerelų ( ar kaip ten jos vadinasi, liežuvį nuzilaužt galima tongue.gif unsure.gif ) rado. Trečiadienį turėčiau sužinot, ar neatidedame operacijos geresniems laikams. Bet panašu, kad mane apgydys ir operuos. Jau galva nebeveikia, laukiu nesulaukiu, tingiu jau ką rimto bedaryti, bet kažkaip dirbu, sukuosi kaip bitutė ir viskas savaime juda į priekį, kažkaip dienos nepastebimai prabėga.

Ir išvis nesuprantu, kažko šiąnakt nesimiega doh.gif
Atsakyti