Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 09, 11:44)
Na,stai atrodo i viskas.

Aš taip smulkiai nevedu blush2.gif Tiesiog surašau kas blogai ir ko imtasi ax.gif Nes bijau kad netilpsiu į lapą doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 11:47)
Aš taip smulkiai nevedu  blush2.gif Tiesiog surašau kas blogai ir ko imtasi  ax.gif Nes bijau kad netilpsiu į lapą  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif na,nezinojau ka rasyt,tai viska ir surasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 09, 11:51)
blush2.gif na,nezinojau ka rasyt,tai viska ir surasiau lotuliukas.gif

Viska OK mirksiukas.gif , tik nenustebk, kad nebus VISOS info ax.gif
Atsakyti
Afrodite, kaip suprast 17 balų ir jau trečia stadija? na gal aš čia kažko nesuprantu, bet pas mane 49 ir irgi atseit trečia. gal kas paaiškins kaip čia yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 09, 12:03)
Afrodite, kaip suprast 17 balų ir jau trečia stadija? na gal aš čia kažko nesuprantu, bet pas mane 49 ir irgi atseit trečia. gal kas paaiškins kaip čia yra? blush2.gif

I stadija 1-5 balai
II stadija 6-15 balai
III stadija 16- 40 balai
na taip pas mane lape parasyta ax.gif gal pas kitas kitaip g.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites smile.gif
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 09, 09:36)
Sveikos mergaitės. jei priimsit į būrį tai jungsiuos ir aš prie jūsų. prieš tris savaites atliko LP. deje rezultatas labai išgąsdino ir nuvylė: III st., kairės kiaušidės kaip ir nebeturiu, sakė labai išplitusi ir įsisenėjusi..davė 3-4 mėn. dar pabandyti, o paskui diphereline 6 mėn. šiandien keliauju pas Ž.Ž. žiūrėsiu dar ką jis patars, bet jaučiu natūraliai net negaišim laiko..

Panasi situacija ir pas mane, tik man nuo LP praejo 6 metai o planuoti pradejom pries metus doh.gif
Ice Tea turiu tau klausimuka blush2.gif O tau endo rado kai jau turejai sūnu?

Ir aplamai kaip greitai endo auga g.gif Jus viska tiek zinote apie savo LP, o as istraukiau savo israsa, bet nieko nesuprantu ka ten parasyta doh.gif , tik kad III st. ir tai ka gyd. po operacijos pasake kad isoperavo puse kiausides ir ant ar uz gimdos kazka pridegino doh.gif, ir kuo greciau pastoti rekomendavo, geriausiai per 2 metus, israse D, o veliau KT
Tada dar nieko nzn apie endo, antro vaiko nenorejau, sokas buvo tik kad operuos- pirma karta gyvenime, o dabar jauciuos kaip kazkokia kvailele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 05 09, 13:03)
Ice Tea turiu tau klausimuka  blush2.gif O tau endo rado kai jau turejai sūnu?

Taip mirksiukas.gif LP dariausi prieš metus, kai mano dičkiui buvo 5 metai mirksiukas.gif O ir teplionės prasidėjo 3,5 metų po gimdymo mirksiukas.gif O nuo kada aš tą endo turiu, tai velniai žino doh.gif ax.gif
Pasipasakosiu DAR KARTĄ tongue.gif :
Dar būdama 16-kos turėjau TOKIAS skausmingas O, kad po vienos be sąmonės buvau išvežta iš mokyklos tiesiai į ligoninę. Kur paguldė į chirurginį- galvojo, kad apendicitas doh.gif Kai nerado, ko operuoti, tai nusiuntė pas ginių- tas apžiūrėjo ir .... paskyrė KT doh.gif Tai va, nuo to laiko 10 metų gėriau KT rolleyes.gif Paskui su MB nusprendėm tapti tėvais ir nutraukiau KT ax.gif Penktas ciklas buvo SĖKMINGAS thumbup.gif Po gimdymo praėjus 10 mėn prasidėjo mmm, nuo tada vėl KT iki tol kol sugalvojom kad norim antrą kartą tapti tėvais doh.gif Tai va. Po pusmečio nuo KT nutraukimo prasidėjo tepliojimai ir visokie tyrimai, įtarimai ir t.t. Po metų nuo teplionės pradžios LP ir diagnozė- II endo verysad.gif
va tokia ta mano istorija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 14:41)
va tokia ta mano istorija  blush2.gif

dekui uz pasipasakojima mirksiukas.gif , man po 2 su puse metu po gimdymo rado endo ( kai su skausmais MB isvare pas gydytojus, o jau tikrai kokius 6 men. kentejau ), nesuprantu kokiu greiciu jinai isaugo, jei sako nestumas stabdo endo g.gif , o gal is vis ir iki gimdymo jinai jau buvo, nors pastojau per pirma men. kai pradejome planoti tada man tik 20 metu buvo Man irgi visa gyvenima menesines buvo ziauriai skausmingos, net i mokykla neeidavau. Tada dar gydytojai sake- skausmas praeis po gimdymo ir kuri laika tikrai nelabai skaudejo...nors dabar irgi beveik be skaumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 09 gegužės 2011 - 13:27
QUOTE(kimberley7 @ 2011 05 09, 14:26)
Man irgi visa gyvenima menesines buvo ziauriai skausmingos

Man ne mmm skausmingos- man OVULIACIJOS skausmingos buvo ir jaunystėj ir prieš LP mirksiukas.gif
Aš per mmm prieš gimdymą sugerdavau tik po porą ketanovo pirmą dieną (tais laikais), o po gimdymo, tai iš viso tik vieną Ibumetino įkalu- nėra ŽIAURIAI skausmingos. O ir ne gausios rolleyes.gif Žodž, mano endo tik per tepliones pasireiškia mirksiukas.gif
Papildyta:
Kristinuke, kaip tu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 09, 15:31)

Kristinuke, kaip tu  bigsmile.gif

Na, ką ta Kristinukė gali naujo pasakyti... ogi nieko. MM nėra schmoll.gif
Atsakyti
prisipažinkit, kuri pavogėt kristinukės mėmes !!!!!!
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 09, 14:36)
prisipažinkit, kuri pavogėt kristinukės mėmes !!!!!!
biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakyčiau aš, bet kad maniškės irgi sugalvojo porą dienų užsivėlinti doh.gif , o ir šiaip TIKRAI blieznos buvo, tikrai ne už du lotuliukas.gif
Atsakyti