Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 05 11, 08:46)
Vat ir mąstau- maž tie papildai DARO savo  bigsmile.gif Nors ko norėti- savaitę išsirudinau, tai nebeliko ten kam rudintis po mmm  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tu pasiutus. PASIDŽIAUG tuo, nesikabinus kad nebuvo kam bėgt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 11, 08:48)
nu tu pasiutus. PASIDŽIAUG tuo, nesikabinus kad nebuvo kam bėgt  doh.gif

Aš realistė per brūkšnelį optimistė lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kas daugiau pasityčios, jei ne pati iš savęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiksliau- geriau pirmai iš savęs pasijuokti, nei kas kitas tai padarys pirmas doh.gif tongue.gif

O tu žiūriu ir VĖL savaitėles šventi bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Fainuolė kvadratu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 11, 08:51)
O tu žiūriu ir VĖL savaitėles šventi  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Fainuolė kvadratu  wub.gif

*pabūk tu optimiste nors puse dienos mirksiukas.gif
**o aš tų savaičių proga vos 4.30 val miegojusi doh.gif PYP PYP
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 11, 07:39)

O aš noriu pasidžiaugti, kad šį ciklą po mmm NEBETEPLIOJO rudai VISIŠKAI  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip tau smagu! Manes tai ir KT negelbeja. Tik 1 stadija, bet praeitos mm gal tik 2 dienas buvo, o paskui kokias 5 rudai tepliojo gan gausiai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 05 11, 08:59)
Kaip tau smagu! Manes tai ir KT negelbeja. Tik 1 stadija, bet praeitos mm gal tik 2 dienas buvo, o paskui kokias 5 rudai tepliojo gan gausiai..  verysad.gif

Tai mane čia ne KT ir gelbėja blush2.gif Tavo 5-kios dienos teplionių nublanksta prieš mano SEPTYNIAS rudo kraujo dienas prieš irgi dvi mmm dienas doh.gif doh.gif

Siguliuk, ok ok- pabūsiu optimistė (nors tokia ir esu, tik kartais nusileidžiu ant žemės, kad per aukštai neužkilčiau) thumbup.gif Gerai, jau gerai- organizmo valymas ir Su džok DUODA rezultatų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas merginos, gal galit padeti ir paaiskinti, vakar grizau po LP buvo negimdiminis nestumas sad.gif israse israsa skaitau ir parasyta kad LP metu buvo rasti ir koaguliuoti 5 endometriozes zidiniai ant plica vesico- ir rectouterina. gydytoja minejo kad visi tie persileidimai ir negimdiminiai nestumai susije su imunine sistema, gal kam tai buvo ka gydytojai jums paskire, paprasciausiai esu labai suglumusu ir sokia po visko sad.gif aciu uz kiekviena patarima
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 05 11, 10:11)
labas merginos, gal galit padeti ir paaiskinti, vakar grizau po LP buvo negimdiminis nestumas sad.gif  israse israsa  skaitau ir parasyta kad LP metu buvo rasti ir koaguliuoti 5 endometriozes zidiniai ant plica vesico- ir rectouterina. gydytoja minejo kad visi tie persileidimai ir negimdiminiai nestumai susije su imunine sistema, gal kam tai buvo ka gydytojai jums paskire, paprasciausiai esu labai suglumusu ir sokia po visko sad.gif aciu uz kiekviena patarima

Kiek mano protas neša, tai tau prideginti endo židinukai. O imuninė sistema su endo LABAI susiję. Viena iš endo atsiradimo priežasčių ir yra imuninė nusilpusi, bet čia kalba eina ne apie TĄ imuninę, kur mes kalbam garsiai- kur slogos, kosuliai ir t.t., o tą vidinę, bendrą... nu nemoku paaiškinti doh.gif Nu kažkas panašaus į organizmo valymą, bakterijas ir t.t.
Dėl šoko, tai čia labai normalu, kad jame esi console.gif - kiekvienas praradimas yra skaudus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 11 gegužės 2011 - 09:38
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 11, 10:37)
Kiek mano protas neša, tai tau prideginti endo židinukai. O imuninė sistema su endo LABAI susiję. Viena iš endo atsiradimo priežasčių ir yra imuninė nusilpusi, bet čia kalba eina ne apie TĄ imuninę, kur mes kalbam garsiai- kur slogos, kosuliai ir t.t., o tą vidinę, bendrą... nu nemoku paaiškinti  doh.gif Nu kažkas panašaus į organizmo valymą, bakterijas ir t.t.
Dėl šoko, tai čia labai normalu, kad jame esi  console.gif - kiekvienas praradimas yra skaudus  verysad.gif

aciu, na as taip ir supratau kad cia apie kita sistema kalba, nes nesergu visai persalimo ligom, net nezinau kaip atsistot ir toliau eiti rankos visai nusvyro, ir laikais bega nenumaldomai... o kaip ja stiprinti nerandu kur paskaityneti apie ja, nes nera jegu nei noro dar keliauti per gydytojus, bet kas is ju jau 10 metu vaikstau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2011 05 11, 10:54)
o kaip ja stiprinti nerandu kur paskaityneti apie ja, nes nera jegu nei noro dar keliauti per gydytojus, bet kas is ju jau 10 metu vaikstau sad.gif

Nenoriu piršti nuomonės, bet pabandyk organizmą išsivalyti, bet ir vėl- ne Tulčinos klizmom, o pasidomėk netradicine medicina mirksiukas.gif Jei norėsi- parašyk į až- duosiu kontaktus rolleyes.gif
Aš irgi pas daktarus dažnas klientas buvau- visi juokėsi- "tokia jauna, o ligų ieško, tai kas bus kai į pensiją išeisi" verysad.gif Dabar uždariau jų duris ir einu, ten kur mane supranta, bent jau nesijuokdami IŠKLAUSO rolleyes.gif Nors ir čia visokių dvejonių pilna- ar tik nesipelno iš mano pasibėdavojimų, ar čia tikrai pagelbėja, ar neryju tablečių vien kad ryti, o naudos jokio g.gif g.gif Nu bet..... kaip aš sakau- vis kažką darau ax.gif

Bet kokiu atveju laikykis, nes nervukai vienas iš TOS imuninės sistemos graužikų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 11, 07:39)
Tikrai susirasi TAU tinkančias KT  mirksiukas.gif Man asmeniškai tos naujos kartos netinka- teplioja, galvos skausmai ir t.t., tačiau kuo puikiausiai tinka senos kartos (Novynette ar kaip ten jos)- jos ir pigesnės ir migrenos neerzindavo TAIP stipriai  rolleyes.gif

O aš noriu pasidžiaugti, kad šį ciklą po mmm NEBETEPLIOJO rudai VISIŠKAI  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Yra gydytojų kelenčių hipotezę kad endo yra autoimuninė liga, ir dėl to jis tarsi abortuoja net apsivaisinusį folikulą. Tada reiktų gydyt pačią endo. g.gif Bet tai tik viena iš N hipotezių.
Atsakyti
o sakykit, jei geri kt ar galima daryt hormoninius tyrimus? (fsh, lh...)
galvoju ar verta, gal nieko nereikia, kai pasakys tada ir nusileidinėt kraują....
ką jūs manot?

Atsakyti